BARDZO FAJNY HOTEL. ZDJĘCIA HOTELU W PEŁNI ODPOWIADAJĄ RZECZYWISTOŚCI. DUŻA POWIERZCHNIA HOTELU ORAZ OGROMNY OGRÓD Z PRZEPIĘKNĄ ROŚLINNOŚCIĄ. ZNACZNA ILOŚĆ ANIMACJI DLA DZIECI I DOROSŁYCH. DOBRE JEDZENIE CHOĆ MOŻE TROCHĘ MONOTONNE. PRZEPIĘKNY WIDOK NA GÓRY. OGÓŁEM POLECAM. HOTEL SPEŁNIŁ W PEŁNI NASZE OCZEKIWANIA.
CLUB MARCO POLO MA KATEGORIĘ HV1 CO ZNACZY ZASZEREGOWANIE KOMPLEKSU HOTELOWO-WILLOWEGO W KATEGORII 5 GWIAZDEK, PO REMONCIE W 2010R. KOMPLEKS JEST IDEALNY DLA WSZYSTKICH WYMAGAJĄCYCH OSÓB. PIĘKNIE WYPOSAŻONE POKOJE Z LODÓWKĄ Z NAPOJAMI , SUSZARKĄ TELEWIZOR LCD. WCZASY W TYM KOMPLEKSIE TO ISTNA BAJKA I WIELKA FRAJDA JEDZONKO SUPER, ALKOHOLE BALANTAMIES, MALIBU , ABSOLUT ITP MIEJSCOWOŚĆ MAŁA ALE JEST SIĘ GDZIE PRZESPACEROWAĆ, BAZAR W KAŻDA ŚRODĘ (FAJNY ŻYWA TURCJA). BARDZO POLECAM BAWILIŚMY SIĘ Z DZIEĆMI SUPER BAAAAARDZO POLECAM Z RĘKĄ NA SERCU. TAXI DO KEMER (5 KM) - 10-12 DOL , WYCIECZKI WYKUPOWAĆ NA MIEŚCIE LUB W GINZA TRAVEL W KEMER 50 % TANIEJ NIŻ REZYDENT.... POZDRAWIAM ACHA 90 % WYPOCZYWAJĄCYCH TO ROSJANIE...ALE SPOKOJNI I ŻYCZLIWI
Hotel nie zasługuje na 3 gwiazdki. Pokoje malutkie z nie sprawną kanalizacją w łazience smród był ohydny kratki ściekowe w łazience zasłanialiśmy recznikami i wentylacja chodziła 24h . Mało leżaków nawet poza sezonem trzeba wczesnie rano zajmować miejscówki. plaża kamienista dla osób starszych lub z problemami ruchu wyjście do morza tylko z pomostu. Największym problemem byli Rosjanie którzy czuli się jak u siebie na Placu Czerwonym , Od rana do 4 w nocy pili alkohol i zachowywali się bardzo głosno szczególnie w nocy dyskoteka hotelowa kończyła się o godz, 3,30 i do 4 wydzierali się na cały hotel. O spaniu nie było mowy. To minusy a z plusów : ładne otoczenie góry, zielen, duży basen, dobre jedzenie czyste morze ,miła obsługa. Ogólnie wrażenie kiepskie wróciliśmy zmęczeni i nie wyspani. NIE POLECAM !
Czyste morze, jedzenie , zieleń w hotelu
Małe pokoje, smród w łazienkach, kamienista plaza , 99% gości hotelu to głośni i pijani Ruscy
To jest hotel do którego nie wraca się. Serwis sprzatający, pomimo zwracania uwagi nie realizował zadań.
piękna okolica hotelu, ciekawe wieczorne show
brak angielsko-języcznego personelu
Duży, rozległy teren hotelu. Rozłożenie barów, restauracji na całym terenie hotelu . Wspaniała ciastkarnio- kawiarenka ! Doskonałe jedzenie, ogromny wybór potraw ,kuchni z całego świata. Bliskość do kolejki na górę Olimp - POLECAM wjazd na górę , wrażenia SUPER !! Niestety nie jest to rejon \\\"zakupowy \\\" . Hotel położony jest w małym miasteczku, dosyć daleko od centrum - pieszo spacer około 20-30 minut,Mały wybór sklepików, bazarów , straganów- po prostu jest to małe miasteczko .
Jedzenie, piękny widok na górę Olimp.
Skromny jeśli chodzi o atrakcje wodne - 1 basen , wspólny dla dzieci i dorosłych , 1 zjeżdżalnia .
Hotel godny polecenia. Jest dużo miejsca do spacerów. Piękne widoki i fajna plaża. Jedzenie bardzo urozmaicone i smaczne. Obsługa miła.
Byłam pierwszy raz w Turcji z dzieckiem ale mogę polecić
Ładny hotel,położony w dużym i zadbanym ogrodzie.Szczególnie polecam go dla rodzin z dziećmi (mimo żwirowo - kamienistej)plaży. Woda w morzu czysta i ciepłą.Wiele atrakcji dla dzieci i dorosłych.Profesjonalne animacje i wiele zajęć w ciągu dnia. Mini club nowy i zadbany.Jedzenie bardzo dobre. Warto skorzystać z innych restauracji. Mimo, że sezon w pełni, nie jest tłoczno, a obsługa spisuje się bardzo dobrze.Ośrodek jest pilnowany i nie ma żadnych obcych osób w ośrodku ani na plaży.Hotel mogę w pełni polecić!
Jestem bardzo zadowolona z wypoczynku w Club Marco Polo, cudne położenie, wspaniałe atrakcje na terenie hotelu, piękny duzy basen, pokoje ok, nic dodac nic ująć. Mogę tylko polecić:) super miejsce dla rodzin z dziećmi;)
WITAM. JEŻELI KTOŚ ZASTANAWIA SIĘ NAD TYM HOTELEM TO GORĄCO POLECAM. BARDZO MIŁA OBSŁUGA , CZYSTO,DUŻE POKOJE,DOBRE JEDZENIE,ŚWIETNA ORGANIZACJA,DUŻA PLAŻA I BARDZO BLISKO,BASEN EKSTRA,NASZE OCZEKIWANIA ZREALIZEWANE W 100%. SZCZERZE POLECAM KAŻDY BĘDZIE ZADOWOLONY. BARDZO DOBRY DOJAZD DO CEMER NAJLEPIEJ BUSEM 2$ ZA OSOBĘ, WYCIECZKI NAJLEPIEJ WYKUPIĆ W RODZIMYCH BIURACH NA MIEŚCIE (DUZO TANIEJ}. WALUTA- NAJLEPSZE BĘDĄ DOLARY. GORĄCO POLECAM-MY WRACAMY W PRZYSZŁYM ROKU. POZDRAWIAM.