Iberotel Redsina (ex. Magic World Sharm - Club by Jaz)

Świetny, całkowicie odnowiony hotel położony przy samej plaży. Duży wybór restauracji alacarte. Wystrój hotelu jest naprawdę luksusowy i nowoczesny. Przy hotelu znajduje się przepiękna rafa koralowa z pomostem.

Hotel godny polecenia. Zadbany, czysty, cicho, ładne pokoje, z tym żeby dostać lepszy pokój trzeba zapłacić dodatkowe dolary na recepcji. Zwłaszcza obsługa na plaży oczekuje na dolara, ale w listopadzie mało osób więc nie ma co się im dziwić. Z pomostu jest zejście za rafą i na rafie. Przy plaży nie można popływać trzeba wejść w morze. Muszą być buty do morza, nie ma piasku. Smaczne jedzenie. Za dolara "widzą" bardziej turystę, ale tak jest wszędzie. Nie ma dyskryminacji w zależności od zasobności portfela i różnego koloru pasków, jak w innych hotelach. Deptak przez wszystkie hotele sąsiednie wzdłuż morza. Siłownia, zjeżdżalnie.

Pobyt oceniam bardzo wysoko. Polecam hotel dla wszystkich zarówno dla rodzin z dziećmi jak i dla osób lubiących ciszę i spokój. Pod względem jedzenia jest wyśmienicie. Przy śniadaniu duże kubki do kawy. Hotel podzielony jest na strefy więc każdy znajdzie miejsce dla siebie. Nikt nie naciąga na dolarka. Napiwki daje się z przyjemnością i w podzięce za miłą obsługę.

Przepiękny hotel, bardzo ładne pokoi , hotel pewnie jest po remoncie bo wygląda nowiutkim . Ładna czysta plaża , aquapark fajny, dobre jedzenie . Ogólnie na 10/10

Hotel rewelacja, wszystko na bardzo wysokim poziomie, począwszy od położenia, czystości, bardzo smacznego i różnorodnego jedzonka, przepiękne animacje, skończywszy na wspaniałej i zawsze uśmiechniętej, życzliwej i pomocnej obsłudze hotelu. Jest to mój szósty pobyt w Egipcie, jednak ten hotel zrobił na mnie największe wrażenie. Na pewno tam wrócę.

Nazwa  Iberotel Redsina (ex. Magic World Sharm - Club by Jaz)
Miejsce  Egipt / Sharm el Sheikh / Nabq Bay
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, tenis, rozrywka i życie nocne, nurkowanie

Wyświetlono 48 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Jolanta

Zweryfikowana opinia pracownika

Pobyt - Grudzień 2024

Zalety

-odnowiony -podgrzewane baseny -rafa koralowa -bezpośrednio przy plaży

Pobyt - Listopad 2024

Zalety

Dużo parawanów na plaży i leżaki które można przestawiać.

Wady

Dopuszczenie do basenu muzułmanów w ubraniach, które niejednokrotnie są one używane nie tylko na basenach. Choć w innych hotelach jest też tak samo.

Marek

Pobyt - Listopad 2024

Zalety

Wszystko

Snizhana

Pobyt - Listopad 2024

Zalety

Same zalety;)

Zalety

Czystość, położenie, spokój, jedzenie, obsługa, plaża

Hubert

Pobyt - Listopad 2023

Świetny hotel! Czysto, dobre jedzenie z różnymi wieczorami tematycznymi. Ekipa animatorów cudowna.

Zalety

Animacje, Czystość, Obsługa, Jedzenie, Atrakcje sportowe.

Pobyt - Listopad 2023

Bardzo dobry hotel - polecam. Właśnie wróciliśmy z tygodniowego pobytu. Hotel jest położony przy plaży z piekną rafą. Dojście do rafy pomostem, czasami ze względu na fale nie można snurkować. Na terenie hotelu dwa baseny - jeden duży z muzyką i jeden cichy - relaxing pool. Każdy znajdzie odpowiedni dla siebie. Generalnie hotel jest cichy i spokojny (w okolicznych hotelach jest głośna muzyka i krzyczący dj - nie dla mnie). Na terenie hotelu wiele atrakcji sportowych - profesjonalny pilates i joga z Viktorią (polecam gorąco), zajęcia taneczne, siatkówka plażowa, miejsce do gry w bule, strzelnica. Wieczorami występy artystyczno - taneczne, piękne stroje i przedstawienie. Jedzenie bardzo dobre, duży wybór, nic nam nie brakowało. Obsługa bardzo miła, nie nachalna o napiwki. Trzeba jednak pamiętacć, że to kraj w którym drobne napiwki są mile widzaine. Ci ludzie naprawdę pracują za głodowe stawki.

Zalety

- cichy hotel, dobrze zorganizowany; - wiele atrakcji na miejscu, - piękna rafa. - dobre jedzenie -miła obsługa

Wady

- część hotelu jest w trakcie remontu. Ta część jest jednak wydzielona i nie zakłuca wypoczynku.

Martyna

Pobyt - Listopad 2023

Świetny hotel, rafa w pobliżu, czysto, smacznie, obsługa 10/10, mało turystów, cisza, ale jednocześnie atrakcje zapewnione z hotelu, super wakacje.

Zalety

Czystość, jedzenie

Wady

Baseny do 17

Artur

Pobyt - Listopad 2023

pobyt udany hotel ładny obsługa przemiła jedzenie dobre urozmaicone

Zalety

ładna zieleń zadbane ogródki uczynna obsługa

Wady

remont w hotelu starają się żeby był jak najmniej uciążliwy dla gości ale jednak

DANKA I GRZEGORZ

Pobyt - Listopad 2023

POKÓJ SPORY, WSZYSTKO CO TRZEBA W NIM BYŁO, ŁAZIENKA TROCHĘ ZOSTAJE W TYLE ORAZ DO SPRZĄTANIA MOGLIBY SIĘ TROCHĘ PRZYŁOŻYĆ. OBSŁUGA W RECEPCJI BARDZO POMOCNA I MIŁA, KELNERZY W RESTAURACJI UWIJALI SIĘ JAK MRÓWECZKI CZASAMI MIAŁAM WRAŻENIE ZE BARDZIEJ ZALEŻAŁO IM NA TYM ŻEBY STOŁY BYŁY POSPRZĄTANE NIŻ KLIENCI OBSŁUŻENI... ALE MOŻE SIĘ CZEPIAM.

Zalety

JEDZENIE BARDZO DOBRE I UROZMAICONE, KAŻDY COŚ DLA SIEBIE ZNAJDZIE NAWET DIETETYCZNE I WEGE DUŻY OBIEKT WIĘC BYŁO GDZIE SPACEROWAĆ SUPER ANIMACJE

Wady

PRZESTARZAŁE ŁAZIENKI NIE NAJLEPSZA KAWA NIE WIEM CZY TO WADA ALE ZEJŚCIE DO MORZA Z MOLO I OD RAZU NA GŁĘBINĘ PRZY SILNYCH WIATRACH W SHARM CZĘSTO ZABRONIONE. FANI SNURKOWANIA MOGĄ BYĆ ZAWIEDZENI

Małgosia

Pobyt - Listopad 2023

Hotel piękny, przy samej plaży. Bardzo czysto. Obsługa wręcz czytająca w myślach. Wszystko fantastycznie zorganizowane. Najlepszy hotel w jakim byłam.

Zalety

Czystość, fantastyczne animacje, jedzenie.

Sebastian

Pobyt - Październik 2023

Świetny hotel. Jedzenie pyszne i bardzo duży wybór. Napoje w szklankach, żadnych plastikowych kubków no chyba że na plaży. Plaża bardzo blisko i bardzo czysta. Wspaniała rafa koralowa. Bar całodobowy z napojami i drobnymi przekąskami. Pokoje czyste.

Zalety

Wspaniałe jedzenie. Dodatkowy basen ze strefą chill.

Andrzej

Pobyt - Październik 2023

Hotel super, czystość wzorowa , kuchnia smaczna , obsługa bardzo miła i uczynna, nie nachalna ,pokoje wygodne . To nasz trzeci raz w Egipcie ,zawsze byliśmy w dobrych hotelach ,ten też jest super - polecamy Magda i Andrzej 55L. październik 2023.

Zalety

czystość i wiele więcej

Wady

brak wad

Pobyt - Październik 2023

Nie słuchajcie bzdur od osób które powiedzą cokolwiek złego na ten hotel… To był wspaniały długi pobyt! Hotel nie jest najnowszy, ale ma idealne czyste i przestronne pokoje, sprawne klimatyzacje, duże balkony i wygodne duże łóżka. Obsługa tego hotelu robi całą robotę i ogólna moja ocena to 11/10.

Zalety

Piękne położenie, duży zadbany obiekt, logistyczne zaplanowanie hotelu przemyślane bardzo dobrze. Czyste duże baseny i piękna plaża (naprawdę ładna rafa). Ciekawe aktywności wodne, animacje wieczorne, miły nienachalny zespół animatorów. Tuż za bramą hotelu pasaż sklepów, marketów, aptek (nie ma sensu jechać do OldMarket-ceny niższe albo te same). Na każdym kroku dbają o twoje bezpieczeństwo i zadowolenie. Jedzenie różnorodne, pyszne. To były moje najlepsze wakacje (8 raz w Egipcie).

Dorota

Pobyt - Październik 2023

Hotel z wyższej półki💪Obsługa na najwyższym poziomie ,cała reszta również!! Drinki , jedzonko i infrastruktura hotelu pierwsza klasa. !!! Jedyne co mogło by się zmienić to wieczorne animacje, są mało zjawiskowe a ludzie spragnieni są tam jedynie potańczyć. Zróbcie im wieczorkiem disco i niczego więcej do szczęścia nie będzie trzeba😀

Zalety

Czystość, obsługa i piękna zieleń!

Wady

Słabe animacje.

MAŁGORZATA

Pobyt - Październik 2023

Hotel na poziomie , pyszne jedzenie , w pokojach czysto , wykwalifikowana obsługa :)

Zalety

jedzenie , pokoje , położenie , czystość

Wady

słaby internet

Pobyt - Październik 2023

Hotel oceniam na plus.Bardzo odpoczęłam podczas pobytu tam wszyscy byli bardzo pomocni ciągle pytali czy czegoś nie potrzeba ,czy wszystko w porządku nie wyciągając przy tym ręki po napiwek.Bardzo dobre i różnorodne jedzenie każdy mógł znaleźć coś dla siebie mięso, drób, ryby,owoce morza ,świeże owoce,soki i pyszne ciasta i desery.Nigdy nie było żadnych kolejek po jedzenie .Przepyszna kawa różnorodne drinki napoje lane z butelek i lane piwko.Pokoje zawsze posprzątane ręczniki wymienione codziennie. Animatorzy starali się zawsze umilić pobyt gościom.

Zalety

Dwa baseny jeden z animacjami i muzyką drugi dla osób szukających relaksu i wypoczynku.Hotel nie na uboczu można byli wyjść na zewnątrz zrobić zakupy i pospacerować. Teren bardzo duży ale dobrze oznakowany na początku trochę błądziliśmy ale potem już nie było problemu. Piękny podwodny świat przy hotelu cudna rafa dostępna z pomostu.

Wady

Łazienka dla mnie była małą wadą w tym pięknym hotelu i brak np.balsamu do ciała. Szampon z odżywką w dozowniku i żel pod prysznic również. Mydło też w dużym dozowniku. No i plaża szeroka piaszczysta ale ciągle z odpływem chyba pierwszy raz zamiast na plaży spędzaliśmy więcej czasu na basenie bo nie można było normalnie pływać.

Miko

Pobyt - Październik 2023

Hotel oceniam na plus. Obsługa na wysokim poziomie, dba na każdym kroku o twoje zadowolenie. Jedzenie bardzo smaczne. Śniadania codziennie takie same więc szybko czuć monotonię. Internet niestety słabo dostępny w pokojach. Leżaki na plaży mogłyby być w lepszym stanie.

Zalety

Wysoka jakość obsługi Rafa koralowa i kolorowe rybki w morzu przy hotelu Bardzo smaczne obiady i kolacje

Wady

Słaby internet Kiepskie wieczorne animacje Monotonne śniadania Łazienka w średnim standardzie

Adrian

Pobyt - Październik 2023

Hotel w trakcie remontu. Przejęty przez sieć JAZ. Dobry, ale nie wzbudząa zachwytu na tle innych z tej sieci. Ewidentnie nastawiony pod turystów z Ukrainy. W ofercie tui hotele JAZ znacznie lepsze.

Pobyt - Październik 2023

Mila obsługa, pyszne jedzenie. czysto schludnie, sporo atrakcji i animacji wieczorami.

Zalety

Hotel przy morzu, pokoje są zlokalizowane z odrębnych budynkach. Możliwość zjedzenia kolacji tematycznej

Iberotel Redsina (ex. Magic World Sharm - Club by Jaz)