Club Gural Premier

Hotel z zapleczem jest prawie optymalny, jedyny problem to internet, holu recepcji, osoby z niego korzystające (a jest ich dużo)mają przerwy w łączności,wiesza się - muszą to poprawić tym bardziej, że stanowi to atrybut all inclusive ale powodujący zdenerwowanie

Neckermann wspaniale się sprawdził organizując tą wycieczkę. Hotel za sprawą swej architektury i wystroju zapewnia nam wspaniały orientalny klimat pobytu. Pokoje dobrze wyposażone, czyste. Personel hotelu co dzień wita gości uśmiechem. Najlepsi są kelnerzy którzy bardzo sparwnie obsługują stoliki i dbają o ich czystość. Posiłki są podawane w formie bufetu, kilka dań ciepłych, do tego surówki, desery. Napoje podawane są całą dobę. Rekreacja zasługuje na najwyższe słowa uznania. Aqua park to czyste szaleństwo. Kilka basenów, kilkanaście ślizgawek, statek piracki. Baseny z whirpoolem, masażami. Hotel zloklizowany jest przy długiej piaszczystej plaży. Darmowe leżaki i ręczniki. Za opłatą możemy pożeglować ( jeśli posiadamy odpowiednie patenty), wynająć za rozsądną cene skuter wodny, poślizgać się na nartach wodnych. Uważam że cena jest jak najbardziej adekwatna do jakości.

Wróciliśmy w pełni zadowoleni. Z radością pokazujemy zdjęcia każdemu. Cena co prawda jest wysoka, ale przez ten czas można się niesamowicie wybawić. Na miejscu jest bardzo duży ośrodek tenisowy ( my jesteśmy jego amatorami ), kilka basenów z wodnymi atrakcjami ( nam szczególnie podobał się ten z hydromasażem ), możliwość nauczenia się strzelania z łuku. To tylko namiastka tego co można robić. Jedzenia równie dużo jak możliwości spędzania wolnego czasu. Pokoje codziennie sprzątane. Gwarantowana dobra zabawa. Plecamy Dominik i Ania

Zdeycdowanie wracam tu z rodziną za rok. Do dyspozycji są także atrakcje bliźniaczgo obiektu, co daje ogromny wahlarz możliwości zabawy i wypoczynku. Baseny są ekstra. Miejsca na leżakach zawsze się znajdą. Hotel tętni życiem więc nie polecam szukającym spokoju. Żeby zrobić zakupy nie trzeba wychodzić z hotelu. Na miejscu jest minimarket z przystępnymi cenami. Dzieci połowe pobytu spędziły w wodnym parku rozrywek. Dla dorosłych także nie brak rozrywek. Na plaży min skutery wodne, narty wodne, żagle. Super ekstra wakacje, polecam.

Hotel nie najnowszy ale za to wszystko naprawde super. Obsługa, wieczorne animacje, rozrywki dla dzieci wszystko na najwyższym poziomie. O jedzeniu nie wspomne bo to po prostu coś niesamowitego. Polecam zwłaszcza rodzinom z dziećmi.

Nazwa  Club Gural Premier
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Belek
Wyżywienie  Trzy posiłki, all inclusive
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, udogodnienia dla niepełnosprawnych

Szeroki wybór hoteli idealnych na wakacje dla rodzin z dziećmi

Wyświetlono 7 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
maro

Adamus

Pobyt - Czerwiec 2008

Krystyna

Pobyt - Maj 2008

Bardzo fajnie spędzone wakacje. Ośrodek jest wpleciony w bardzo ładny i zadbany ogórd. Zaprojektowany w typwo tureckim stylu. Pokoje z telewizją satelitarną, łazienką z prysznicem, balkonem. Wyżwienie w opcj all inc. to trzy posiłki dziennie w formie bufetu. Napoje 24h. Hotel w mojej opini bardzo przyjazny dla rodzin z dziećmi. Cała masa wodnych atrakcji właśnie dla nich, ciekawe animacje, gry i zabawy. Polecam 14 dniowy pobyt bo po tygodniu żal wracać do domu.

Pobyt - Marzec 2007

Świetny hotel z absolutnie rewelacyjną kuchnią.

Club Gural Premier