Cudowny klimat, spokój cisza, przepyszne jedzenie, obsługa przemiła i nieustające dbanie o czystość😍 Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w tym hotelu 🫶
Czystość zarówno w pokojach jak i wokół całego hotelu :)
Gdy dojechaliśmy do Hotelu pierwsze super wrażenie zrobiła na nas recepcja hol hotelu - naprawdę wysoki standard jeżeli chodzi o wystrój. Następnie udaliśmy się do pokoju gdzie kolejny raz zostaliśmy oczarowani - pokój w nowoczesnym stylu a nie jakieś badziewie. Wielkie łoże, dużo luster. Widok nie był zachwycający - jednak nie wybraliśmy pokoju z widokiem na morze. Łazienka bardzo przestronna, pod prysznicem dwie osoby spokojnie się mieszczą :) Faktem jest to, że panowie którzy robili remonty pokoju musieli się bardzo spieszyć bo widać było parę niedoskonałości. Jeśli chodzi o restauracje - jedzenia dużo i bardzo zróżnicowane- wrażenie Nasze było takie, że pierwsze trzy dni nie wiedzieliśmy co wybrać a im bliżej do wyjazdu tym mniej do wyboru. Jeśli chodzi o mięsa to każde smakowało tak samo-to te ichniejsze przyprawy. Polecam natomiast owoce i słodkości :) W Hotelu 3 bary - otwarte w różnych godzinach. Pod hotelem stoi zawsze taksówka która może zawieźć gości gdzie tylko chcą - do centrum tj. ok. 14 lirów. Wożą oni również na wycieczki - można się dogadać za ile Nas pan zawiezie i z nami wróci. Przez pobyt który trwał 10 dni napotkaliśmy jeden problem - po 3 dniach w łazience z sufitu cieknie woda ( zaraz przy kratce wentylacyjnej) plama była średnicy 8 cm jednak postanowiłam to złościć. Zgłosiłam ( Pan nie rozumiał po angielsku tzn. twierdził, że wie o co mi chodzi) zadzwoniono do technika - kazano udać mi się do pokoju i poczekać 5 min - Pan zaraz będzie. Czekałam nikt się nie zjawił. Następnego dnia poinformowałam ze plama jest już dwa razy taka- powiedziano mi, że dzisiaj przyjdzie! Jednak kolejne dwa razy musiałam się przypominać - po 3 dniach musiałam rozłożyć ręcznik na podłodze bo woda kapała już ostro - tak zostało do końca pobytu. Tak poza tą jedną sytuacją wszystko super - polecam dla osób które chcą totalnie wypocząć
Dobre położenie - jedyne 6 km do centrum Wygląd hotelu - po remoncie, pokoje ładne Obsługa sympatyczna
W większości obsługa nie zna języka angielskiego W hotelu mało polaków - może to i plus
Bywałam w hotelach o znacznie wyższym standardzie, jednak za tę cenę warunki były do zaakceptowania.