Dla dzieci: hotelowy mini klub dla dzieci od 3 do 12 roku życia, junior klub dla młodzieży od 13 do 18 roku życia.
Kameralny hotel położony w północnej części wyspy, w jednym z ładniejszych zakątków Sardynii.
Z hotelowych budynków rozpościera się przepiękny, panoramiczny widok na archipelag La Maddalena.
Dla dorosłych: aerobik, stretching, wieczorne show.
Hotel zgodny o ofertą, codziennie sprzątanie pokoi, dobrze usytuowany blisko plaży
Bardzo dobra kuchnia, dobre położenie od plaży i centrum
Późne zakwaterowanie od 16, brak lanczu w dniu przyjazdu
Fajny rejs, poza tym mała plaża, miejscowość nijaka, Byłam z wnuczką, nie ma gdzie pospacerować wieczorem, jakoś tak nie bardzo. Nie polecam.
Dobre jedzenie.
Bardzo małe pokoje.
Jedzenie włoskie wprawdzie nie ALL - tylko Full Board - co oznacza trzy wypasione posiłki w miejscowej restauracji włoskiej, wino i piwo do tych posiłków bez ograniczeń, brak napojów miedzy posiłkami i po kolacji. Nasi rodacy radzili sobie w ten sposób , że wynosili z posiłków puszki z piwem ( bez ograniczeń ), bądż przynosili sobie do kolacji takie ilości win, że wystarczało im to do północy. Blisko port ze stateczkami - można udać się na zwiedzanie wysp i plaż na Archipelagu Maddalena - PRZEPIĘKNYCH !!! Szmaragdowe Wybrzeże jest niepowtarzalne. Wycieczka last minute w czerwcu z Rainbow - duży plus dla biura. Plaża hotelowa - bliziutko i na wyłącznosć - leżaki i parasole darmowe. Miasteczko Palau drogą lądową troche odcięte od świata- nieregularne autobusy , natomiast duże mozliwosci wycieczek morskich.
piękna okolica, śliczne widoki , mozliwość rejsów statkiem po Archipelagu Maddalena - niezapomniana przygoda
o ile kupując wczasy w PL nie dopłaci się od razu do pokoju z widokiem na morze, to dostaje się pokój bez balkonu i widok na mur/śmietnik/górę, a na miejscu nie ma możliwości jego zamiany
Internet nie, Ol inkl?siv nie prawda, pokoje hotel 4 gwiazdki-z wielkim trudem może być opisana jako cztery gwiazdki.
Średnie wrażenia , szału nie ma. Jedynie jedzenie naprawdę dobre i dużo.
Brak jakiejkolwiek animacji dla obcokrajowców, hotel nastawiony dla gości z Włoch. Gdyby nie ludzie których tam poznaliśmy byłaby nudaaaa. Jedzenie mało urozmaicone, ale do przeżycia przez tydzień, współczucie dla tych co zostają na 2 tygodnie. Z biurem Itaka all inclusive wygląda następująco: zakupy w najbliższym supermarkecie, więc proszę zabrać ze sobą więcej gotówki, na napoje, owoce dla dzieci. Wycieczki fakultatywne z tym biurem to wielkie naciąganie, całodniowa wycieczka bez wyżywienia i czasu na zjedzenie czegokolwiek. Sardynia jest piękna, poznaliśmy super ludzi, bawiliśmy się fajnie, a reszta jak powyżej. Moja opinia jest szczera, nie jestem wymagająca ale hotel nie spełnił moich oczekiwań. sądzę że ma 2 gwiazdki i to naciągane.
Fatalna pomyłka i oszustwo ITAKI - spędziliśmy 2 tygodnie w "pokoju" z widokiem na 4-metrowy mur i śmieci. Obsługa recepcji z szefową na czele - arogancka, brak jakiejkolwiek woli pomocy. Goście z Polski traktowani jak druga kategoria - ewidentne naciąganie ITAKI - nigdy więcej.
skromny hotelik w mieście portowym, jeden mały basen pod niebem, żadnej swietlicy i rozrywek (bilard,kręgle, kort, fitness, internet nie wchodzi w gre), obsluga hotelowa bez znajomości języków, na kolacje dojada sie dania obiadowe, polskie pokoje z widokiem na ściane lub mur. z plusów blisko morza z malutką plażą na której poustawiano darmowe leżaki bardzo ciasno. w pokojach lodówki i suszarki oraz kiepsko odbierajca TVP Polonia oraz kanały włoskie. w hotelu Polacy Niemcy i Włosi. basen hotelowy czynny tylko w godzinach 09:30-13:00 oraz 16:00-19:00. druga połowa września po sezonie wszytsko pozamykane (nawet lodziarnie i wypożyczalnia samochodów) miasto \"wymarłe\",
Hotel tragiczny,myślę że Biuro Itaka wycofało go już z oferty.Serdecznie odradzam!!!
Wyjazd z Itaki. Hotel poniżej oczekiwań szczególnie biorąc pod uwagę wcale nie małą cenę bo około 3000zł za tydzień. Cztery gwiazdki musieli przyznać sobie sami. Standard hotelu to góra dwie gwiazdki a hotelu nie ma w żadnym wykazie hoteli? Jedzenie mało zróżnicowane. Biorąc pod uwage że bardzo często na kolację było to samo co na obiad to były to cyba jednak niestety resztki. Pokoje z widokiem na mur, śmietnik, klimatyzator. Wykorzystują równieź służbówki twierdzac że to pokój trzy osobowy. Panie w recepcji wyjątkowo nieprzychylne. W hotelu brud. Plaży właściwie brak. Okolica wyjątkowo pusta: kilka sklepów i brak jakichkolwiek rozrywek. ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!!
Pobyt od 8-15 maja 2008r z biurem ITAKA.Hotel kameralny z milą obsługą hotelową.Pozdrawiam kelnera Roberto,który chętnie uczył się polskich zwrotów.Hotel bardzo czysty i zadbany.Pokoje sprzątane codziennie wraz z wymianą ręczników.Jedzenie wyśmienite, urozmaicone,różnego rodzaju surówki i sałatki, dania gorące i przekąski,desery ,owoce wino do obiadu i kolacji bez ograniczeń.Jeśli ktoś ocenił,że to były resztki z poprzedniego dnia to gratuluję poczucia humoru.Byłam z rodziną 4 osoby i byliśmy zachwyceni. Cisza, spokój, piękne widoki, dużo do zwiedzania.Jeśli chodzi o rezydentkę P Agnieszkę Michalczewską to bardzo serdecznie ją pozdrawiam.Może były jakieś niedociągnięcia,ale to nowy kierunek w ofercie Itaki,dlatego bądźmy wyrozumiali. Aha, krytego basenu i polskiej TV mi nie brakowało.Zresztą tego nie było w ofercie. Polecam Sardynię z całego serca.
Bedac w tym hotelu mialem wrazenie,ze przeszkadzam obsludze.Jedzenie monotonne,resztki wydawane na drugi dzien.Kiepskiej jakosci.Nie polecam.
Pobyt 8-22.05.2008r.Biuro ITAKA. Rezydentka - =3 b.słaba ,brak z jej strony jakiegokolwiek zainteresowania, sprzedać wycieczki fakultatywne ( cena 250% droższa niż samodzielne), odbębnić dyzury itp.Mimo kilkakrotnych inwterwenjci n ie załatwiła : TV polskiej w telewizorach ,muzyki w kawiarni hotelowej, wieczorkó tanecznych ( zapoznawczego i pożegnalnego), w hotelu mimo **** gdy pada deszcz ( a padało ok. 7-dni na 14- pobytu) nie ma co robić ( brak basenu krytego,kina domowego, bilarda, stołu do pin-ponga - dosłownie nic tylko stołówlka , jedzenie, obsługa przeciętne. Hotel zasługuje na max. ***.
Pobyt 8-23.05.2008r. z Biurem Itaka.
Zupełny brak propozycji ze strony rezydenta i hotelu w razie niepogody (7 dni deszczu na 14 pobytu)brak basenu krytego, bilarda, tenisa stołowego, kina domowego, porządnego pubu lub kawiarni - dno !!! zasługuje na góra 3 *** z dużym minusem. Brak TV polskiej (satelita), polskiej flagi (byliśmy większością, 90%itp...