Ok. 100-500 m (w zależności od zakwaterowania) do publicznej, piaszczysto-żwirkowej plaży z łagodnym zejściem do morza.
Udogodnienia dla dzieci: plac zabaw, miniklub (4-12 lat).
Atrakcyjne położenie: ok. 800 m od centrum portowego miasteczka Cala Gonone otoczonego przez wapienne skały.
Białe, piaszczyste plaże z turkusową wodą, takie jak Costa Smeralda
Pokój wystarczający dla 3 osób (2+dziecko), sprzątanie perfekcyjne, Hotel przestronny, teren bardzo duży i dobrze zagospodarowany i dla dzieci i dla uprawiających sporty.
Dużo drzew, dobra, przyjazna obsługa, lokalizacja bardzo dobra, blisko fajnego miasteczka, widoki powalające
Lokalizacja 10 Morze i pogoda 10 Plan hotelu 10 Pokoje 5 Jedzenie 3
Lokalizacja oraz plan hotelu
Wymaga remontu, jedzenie fatalne, niektóre z poprzedniego dnia.
Pokoje czyste,każdy dzień sprzątane i czyste ręczniki. Brodzik dla dziecka i duży basen.Jedzenie pyszne,każdy dzień -makarony,owoce morza,pizza.Dla dzieci dwa place zabaw ,obok basenu.Lokalizacja super,fajne zejście do plaży i pobliskiego miasteczka...Polecam wypożyczyć auto na zwiedzanie,bo wyspa jest piękna.Oraz ponton -motorowkę na zwiedzanie słynego wybrzeża ,w Cala Gonone.Dla dzieci małe oceanarium,5minut spacerkiem od hotelu.
Wszystko na Plus
Nie zawsze fajny widok z pokoju
Super hotelik w stylu Village. Dużo przestrzeni, ciekawa plaża 😀
Czystość, bliskość płazy. Ciekawe włoskie jedzenie .
Rada dla wszystkich - nie wybierajcie tęgi hotelu po prostu tragedia
Może basen był ciepły i z ładnym widokiem a pozostałe rzeczy to jak wczasy fwp
Jedzenie tragedia, ( na sniadanie tylko bułka masło szynka ser żółty jajko na twardo i jajecznica z proszku /0 warzyw u owoców i innych dodatków wysoko położone pokoje - Jak ktoś ma problemy z poruszaniem się to szczerze odradzam , mnóstwo schodów, brak wymiany ręczników, brak wody w pokoju obsługa na bardzo niskim poziomie. Nie dałabym temu hotelowi 3* a co dopiero 4*
Przyroda piękna, moja rada WYBRAĆ INNY HOTEL; przy 4 gwiazdkach to nie do wiary, brud, smród na restauracji ogólny chaos, posiłki w mękach tłoku, przepychania, smrodu i brudu!!! Czy Wy we Włoszech macje sanepid?? Czy to norma?
Obsługa ( nie wszyscy) bardzo się starają, ale stosuje sie w tym hotelu mobbing, obsługa płacze przy Gościach, ogólny chaos, brak logistyki
Brak organizacji!!! co przekłada się na wszystko Piszę bardzo ogólnie, nie zagłębiam się w szczegóły, podróżujemy od 30 lat i taki szok mamy 2 raz w życiu( zaznaczam, że ten pierwszy szok był w Afryce….)
Hotel duży, zadbany, położony wśród drzew z widokiem na góry, a siedząc przy basenie jest też widok na morze. Pokoje są dość duże z lodówką i telewizorem, my mieliśmy pokój na dole z wejściem przez drzwi balkonowe czyli przed wejściem był mini taras z krzesłami i stolikiem, jednak rozległe położenie hotelu na rozlwgłym terenie i brak kamer powoduje że trzeba się pilnować łatwo tu o kradzieże - uważajcie - mi w pierwszym dniu pobytu ukradziono z pokoju z torebki z portfela pieniądze- wszystko co wartościowe trzeba tam trzymać w małym sejfie w pokoju bo tylko za zawartość sejfu odpowiadają
Położenie nad morzem, widok na góry, duży basen, dużo leżaków przy basenie
Karty do all inclusive wydawane w recepcji, które trzeba było zawsze pokazywać w barze, brak all inclusive w pozostałych barach nad morzem i w tym z tarasem z widokiem na morze, kradzież pieniędzy z pokoju, czepki w basenie, brak soków do posiłkow, brak ciepłej wody lub ciepłej herbaty wieczorem
Wad jest tak dużo, że braknie miejsca. Obsługa nie miła, obrażona poza dziewczynami w barze na basenie. Pokoje, a właściwie nory - dramat. Bez okien, wejście przez balkon. Stare. Jedyny plus to sprzątany regularnie.
Położenie.
Stary, obsługa słaba. Jedzenie bardzo słabe.
Szczerze nie polcam. Jedzenie okropne. Syf na stołówce. Obsługa okropna. Gdyby nie położenie hotelu i piękne widoki byłby to moj najgorszy wyjazd.
Położenie. Pokoje czyste.
Stołówka bo nazwać tego restauracja nie mozna.
Okropne jedzenie. W zasadzie brak jedzenia.brudna stołówka bo to nie była restauracja. Ogolnie nie polecam a jeżdzę na wakacje 3 razy do roku.z moich 27 wyjazdów ten wspominam najgorzej.
Hotel Ok. Czysty. Lokalizacja super. Plaza fajna.
Kompletnie nie rozumiem opisu mojego/mojej poprzedniczki, która była ponoć w lipcu i to tym samym czasie prawdopodobnie co ja, w ogóle nie zgadzam się z tą opinią- widocznie Państwo nastawiali się na siedzenie przy grilu i alkoholu a nie na wypoczynek (trzeba było zostac w domu na balkonie a nie pchać się do świata) lub odżałować więcej pieniędzy aby dopłacić do Borgo - swoje wrażenia opisuje dotyczące części Borgo za którą należy dopłacić,, osobna restauracja, piękne spore pokoje, perfekcyjna czystość oraz obsługa. jakość posiłków dobra ale małe urozmaicenie i brak praktycznie przekąsek pomiędzy posiłkami, prosze wziąc pod uwagę, że to Włochy a nie Turcja więc nie będzie nie wiadomo jakiego wyboru, za to mnóstwo owoców morza i ryb, bardzo ubogo jeśli chodzi o słodkości za to spory wybór owoców, piękna jadalnia i obsługa na cały pobyt przydzielany jest jeden stolik co jest zaletą, który zawsze czekał ze świeżą zastawą. Plaża żwirkowa, sporo leżaków i parasoli, cudne widoki i atrakcyjne wycieczki zwłaszcza na Korsykę. Perfekcyjna obsługa z Itaki rezydentki Pani Kingi. Sporo gości z Włoch , Polski Czech i Francji, wiele opasek na ręce stąd może te czasami nie przychylne opinie ale dlatego,że tylko Polacy Czesi i Francuzi mogli korzystać z pełnego All np. tylko Polacy i Czesi mogli bez opłat brać dowoli na stołówce piwo a inni i Francuzi w tym musieli płacic wiec nie rozumiem co tu narzekać!! Blisko urocze miasteczko z knajpkami i bulwarem spacerowym wspaniałymi lodami i atmosferą. Ciekawe animacje takie jak fitnes w wodzie korty, bule itp. swoja wiarygodność opini potwierdzam podając nr telefonu jeśli ktoś z Państwa ma życzenie prosze dzwonić opowiem więcej 608 810 029
cisza i spokój dotyczy części Borgo, perfekcyjna obsługa, czystość
mało urozmaicone posiłki, plaża żwirkowa, brak baru all na plaży
Chętnie podam wam opinie na temat Borgo w tym hotelu , kiepska opcja - aby się napić wody lub kawy ( mając opcje AL - można ja kupić za euro w maszynie vendingowej ) , nie wiem gdzie osoba pisząca wcześniej widziała wiele ryb i mięs ( dobpisilku 1 rodzaj ryby - wydzielana porcjami i szybko znikająca / tak samo z mięsem ) praktycznie go nie ma / owoce ? Ubogo - jakie owoce - zapomnijcie / jedzenie dla odchudzających się ;-)) , pisze serio i szczerze . To tylko moja subiektywna ocena - ale sami zaryzykujcie i się przekonajcie / jeżdżę po świecie i tak słabych wczasów nie widziałem. Bar wieczorem do 23 - jeden na cały hotel / w lobby brak nawet wody ;-)). Alby kupić lody lub dobra kawę do śniadania - 2 euro - ale nie przyjmują gotowki - trzeba wykupić kartę i nabić ja sobie / polecam tylko tym którzy chcą podziwiać widoki / wypoczynek nie za te pieniądze i nie w naszych czasach / osobiście jestem zawiedzony
Położenie hotelu
Jedzenie monotematyczne, opcja AL uboga , do sniadania kubeczki plastikowe 0,15 ml , kawa Vending z proszku , Bar 1 na cały obiekt - bardzo ubogi ( drinki i napoje podawane w kubeczkach obpojemnosci 0,15 )
Dramat/ ostrzegam i odradzam / żenujący poziom obsługi / hotel poniżej jakichkolwiek oczekiwań / szkoda tracić czas, nerwy , pieniądze : jestem zawiedziony , głodny i czuje się oszukany - ostrzegam !!!!!
Nie widze za wiele zalet / Pokoj jak Pokoj - na wakacjach nie jest bardzo ważny / dramat / jedzenie po prostu nie ma ....., żałosne i dramatyczne
Dramat !!!! Odradzam !!!! Nie ma co jeść !!!! Żałosne !!! Ostrzegam i odradzam / napoje w opcji AI w pojemnikach plastikowych o pojemności 0, 2 pojemności żałosny dramat / po prostu przeżyłem szok !!!!!
Hotel zgodny z opisem katalogowym, pięknie połozony, plaża żwirkowa, sporo leżaków dobre animacje typu fitness, bule itp, posiłki mało urozmaicone brakowało słodkości bardzo ubogo jesli chodzi o tzw tradycyjne jedzenie ale nikt glodny nie chodził także spokojnie, za to bardzo dużo ryb i owoców morza więc jeśli ktos to lubi to będzie bardzo zadowolony, sporo owoców różnorodnych. Rewelacyjna obsługa, czystośc, komunikatywność itp.rewelacyjna Pani rezydent ,polecam wycieczki zwłaszcza na Korsykę cos niesamowitego. Wiarygodność swoją potwierdzam dowodem rezerwacji biura Itaka oraz jeśli ktoś z Państwa ma życzenie zapraszam do kontaktu udzielę wszelkich informacji 608 810 029.Piotr. warto dopłacic za strefę Borgo- cisza spokój większe pokoje i prywatny basen.
spokojna strefa Borgo warta dopłaty, czystość, perfekcyjna obsługa super widoki, bliskość miasteczka, rewelacyjna rezydentka
posiłki mało urozmaicone ale za to wiele owoców morza do wyboru i koloru, brak słodkości,
Nie polecam !!! Aby mieć dostęp do butelki wody ( pomimo opcji A.I.) chodziłem po wodę do marketu / wód śniadania nie ma szklanek ( małe kubeczki wody filtrowanej o pój 0,15 ml ) / w barach piwo i drinki podaje się również w opakowaniach obpojemnosci 0,15 ml = żałosne !!! Posiłki kiepskie , nie ma wyboru ( upadł mit i slogan o pysznej kuchni włoskiej ????), polecam dla ludzi fit choć saltem tez nie było ????/ odradzam i ostrzegam ( szkoda czasu , nerwów i przede wszystkim pieniędzy ).
Lokalizacja tylko !
Brak napojów / wody / nie ma dostępnych barów / kiepskie jedzenie / pokoje słabo wyposażone ( armatura łazienkowa = rodem PRL ) ,
Położenie hotelu to atut albowiem znajduje się on tuż przy parku narodowym a więc w zasięgu ręki znajdują się przepiekne i nie skażone plaże jak cala Mariolu. Z portu w Cala Gonone można wykupić minikursy i udać się na wybrane plaże ale do pierwszej znajdującej się w parku narodowym cala fuli (3km) od hotelu - dojście drogą, przepiękne miejsce widoki na góry, morze krystaliczne. Jedzenie dobre niezły wybór dań, raz w tygodniu wieczór sardyński, animacje dla dzieci młodzieży i dorosłych wystarczy wyluzowac i dołączyć do zabawy. Jedynym minusem jest słona woda w basenie więc polecam zakup okularów do pływania szczególnie dla maluchów. Drugim zejściem na plażę (od strony prysznicy) schodzi się do mniej zatłoczonej plaży gdzie tuż po zanurzenie głowy można obserwować rybki. W HOTELU byliśmy w lipcu 2017 roku zastanawiam się kto wydał te negatywne opinie. SARDYNIA to piękne miejsce na ziemi polecam
Małe pokoje
Na początek chciałbym życzyć wszystkim tak udanych wakacji jak moje.Chociaż jak wspomniałem odległość od lotniska jest dosyć duża,to przyjazd na miejsce wszystko rekompensuje.Wspaniałe położenie,śliczna okolica,blisko do centrum z licznymi barami i kafejkami.Na miejscu piękna plaża i duży basen gdzie każdy znalazł miejsce dla siebie (nikt nie rzucał ręczników na leżaki skoro świt),bar serwujący przepyszne kawy,niechrzczone trunki i całą gamę napojów.Pokoje duże,zadbane i czyste (sprzątane codziennie,a panie sprzątające miłe i uprzejme).Posiłki pyszne i urozmaicone (śniadania może były trochę skromniejsze,ale wystarczające i smaczne).Obsługa w restauracji uprzejma i zawsze uśmiechnięta,pomocna w każdej sytuacji.Wakacje dla wszystkich,również dla rodzin z dziećmi (ciekawe animacje).Chciałbym też pochwalić panią rezydent Darię za wspaniałą wiedzę,dzięki czemu wycieczki fakultatywne były na najwyższym poziomie (polecam wycieczkę do serca Sardynii).Pozdrawiam wszystkich i życzę miłych wrażeń.
Piękne położenie nad samym krystalicznie czystym morzem
Odległość od lotniska
Ogólnie hotel czasy PRL-u w pokojach śmierdzi strasznie.Obsluga średnio miła.Do plazy strome zejście po schodach ale nie jest to problemem.Zas ogromny minus za jedzenie które było okropne.na 11 dni pobytu 2 dni było coś dobrego .
Położenie ok hotel imprezowy
Jedzenie fatalne byłam już w tylu miejscach na świecie ale takiego jedzenia nigdy nie było
Pobyt uważam za udany , w trakcie 12 dniowego pobytu 2 dni wiał silny wiatr i 2 padał deszcz, daleko od lotniska , hotel duży, kameralny dla rodzin z dziećmi , dla niewymagających,
duży kompleks, stoliki w restauracji przydzielone na cały pobyt, leżaki na plaży bez opłat dostępne o każdej porze, blisko plaży i morza , blisko do miasteczka
brak polskich animatorów ,brak przekąsek w barze ,większość gości to włosi i pod nich animacje oraz menu , głośna muzyka przy basenie
Wypoczynek bardzo udany , plaża czysta , woda ciepła i bardzo czysta. Wyżywienie bardzo urozmaicone z przewagą ryb i owoców morza. Bardzo dobrym rozwiązaniem jest przypisanie odrębnego stolika w restauracji . Co powoduje, że na każdego gościa czeka swój stolik czysty i pięknie zastawiony. Na każdym poziomie restauracji serwowane są posiłki co powoduje, ze nie ma kolejek. Dobrym rozwiązaniem jest serwowanie dużej ilości potraw z grilla. Duży szacunek dla pracowników restauracji i personelu sprzątającego - dawali z siebie wszystko. Animacje również ok chociaż trochę monotonne. Pani rezydent bardzo uprzejma dbająca o własne interesy, oferowane wycieczki drogie ale jest konkurencja która poleca tańsze i lepiej zorganizowane. Wakacje spędzaliśmy w okresie od 02.08.2015 do 16.08.2015. Hotel godny polecenia.
Czysty , zadbany, dobra lokalizacja, cicho i spokojnie mimo bardzo dużej ilości gości. Pokoje bez zastrzeżeń - codziennie sprzątane wymieniane ręczniki i pościel. Ciekawe animacje i dużo rozrywki zarówno dla dzieci jak i dorosłych..
Jedyna wada to odległość do plaży - trzeba pokonać strome schody kilka razy dziennie bo brak bufetu przy plaży.