Club Dizalya

Jesteśmy bardzo zadowoleni i nie wykluczany powtórne skorzystania z oferty .

Hotel zadbany, kameralny. Pokoje czyste, codziennie sprzątane, sporej wielkości.

Hotel w pierwszej lini brzegowej, dużo zieleni. Nie jest to betonowo jak w niektórych. Teren zadbany i przyjazny dla oka, aż nie chce się wykupywać większej ilości wycieczek fakultatywnych. Pokoje które otrzymaliśmy spełniły nasze oczekiwanie. Są w niezłym standardzie, sprzątane na życzenie codziennie. Odnośnie wyżywienia Każdy znajdzie coś dla siebie - restauracja główna i restauracja ogrodowa. Animacje na dobrym poziomie, zarówno dla dzieci jak dla dorosłych ( gry, zabawy). Ponadto atrakcje jak wieczory Tureckie, Mongolskie i tp. Hotel stara się uatrakcyjnić pobyt gościom. Dużo obsługi hotelowej, zwłaszcza od animacji. Podsumowując hotel jak najbardziej polecamy. Mimo tego, że drugi raz nie wracamy w to samo miejsce to nie wykluczone, że tam powrócimy.

hotel bardzo przyjemny dla wczasowiczów bardzo czysty, obsługa bardzo dobra i miła ,wspaniały ogród dużo zieleni, blisko do morza

Jesteśmy bardzo zadowoleni, na pewno kiedyś tu wrócimy. Polecamy

Nazwa  Club Dizalya
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Konakli
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, fitness, darmowe wifi, tenis

Wyświetlono 66 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Maciej

Jesteśmy bardzo zadowoleni i nie wykluczany powtórne skorzystania z oferty .

Zalety

1 linia brzegowa, teren, animacje, obsługa, ogólne wrażenie.

Dorota

Zalety

Czystość. Przyjazny personel. Dość duże pokoje.

Wady

Klimatyzacja-miejsce zamontowania z nawiewiem centralnie na łóżko, co skutkowało problemy ze zdrowiem u 80% gości hotelowych(zatoki,kaszel,katar). Sugerowałabym zmianę miejsca montażu urządzenia. Jedynym wyjściem z sytuacji było nie używanie klimy,ale przy tych temperaturach...było ciężko. Zaznaczę, że temperatura zadana wynosiła 25st, a mimo to trzeba było udać się po ratunek do apteki. Trzeba uważać.

Maciej

Zalety

Naprawdę same plusy.

marek

Zalety

Bardzo dobre położenie ,cicha okolica,blisko morza

Wady

Hotel nie posiada wad choc jedna jest to nagminne palenie papierosów w trakcie spożywania posiłków

Adrian

Jesteśmy bardzo zadowoleni, na pewno kiedyś tu wrócimy. Polecamy

MONIKA

Pobyt w hotelu wspominamy bardzo dobrze. Nasza grupa liczyła 6 osób dorosłych. W hotelu bardzo liczna i miła obsługa - Są wszędzie, nawet na plaży - chodzą i donoszą " drineczki"- zawsze uśmiechnięci i życzliwi. Hotel czysty zadbany, ogród robi MEGA wrażenie- cudowny klimacik :) Wokół hotelu pełno sklepików, a ich właściciele miło nastawieni do klienta. Dolmusz jeździ co 20 min, za parę groszy można nim dojechać do Alanii, do centrum miasteczka itp. Chcemy szczególnie wyróżnić animatorki z Polski NATALIĘ i TOSIĘ. Dziewczyny są przesympatyczne, zawsze uśmiechnięte, dbają o polskich gości. Podchodzą, rozmawiają, sprawiają że pobyt właśnie w tym hotelu staje się jeszcze bardziej przyjemniejszy. NATALIA i TOSIA -życzymy Wam aby w życiu spotkało Was tyle przyjemności ile nas spotkało podczas podczas tygodniowego pobytu z Wami. Pozdrawiają: M.W.T.G.J.A

Zalety

Ogromny obszar. Ogród wieczorową porą wygląda cudnie. Mnóstwo stolików, ławeczek, hamaków- wszystko rozłożone na całym ogrodzie wśród przepięknej roślinności- każdy znajdzie miejsce dla siebie czy to miejsce ustronne czy też miejsce gdzie siedzą inni urlopowicze. Bardzo duży i przeróżny wybór jedzenia. Od godzin porannych do 5 rana wydawane są posiłki- nikt nie chodzi głodny :) Plaża przepiękna z leżaczkami i parasolami, dodatkowe parasole wydawane na życzenie. Codziennie animacje i występy.

Wady

Często brakowało lodu (chwilowe zastoje)

Natalia

Sugerowałam się opiniami z Wakacje.pl. Wszystko jest tak jak tu piszą,hotel zadbany przemiła obsługa.Bez problemu się dogadasz. 90% obłożenia to Niemcy,i ewidentnie widać, że mają tam swoje prawa. Bardzo czysto,sprawna klimatyzacja w pokoju. Jedzenie bardzo dobre,lecz powtarzalne.Bogata oferta animacji. Na zdecydowany minus brak wyznaczonego miejsca dla palących.Nasi sąsiedzi w tym temacie nie mają w tym totalnie Gdyby mogli to dmuchaliby w twarz. Byliśmy z dziećmi, każdy wrócił zadowolony, zdecydowanie polecam.

Zalety

Miła obsługa, czystość,smaczne jedzenie ,bogata oferta animacji , ciągła dostępność polskich rezydentek (przemiłe dziewczyny)

Wady

Brak wyznaczonej strefy dla palących

Jacek

Pobyt w hotelu bardzo dobry, czysto, ogród przepiękny. Obsługa uprzejma. Jedzenie pyszne, świeże. Jest zupa nocna i śniadanie od dwunastej w nocy, skorzystaliśmy w dniu przyjazdu ,super pomysł.

Zalety

Plaża duża, blisko do baru. Dużo roślin, bardzo zadbany teren. Basen czysty. Faje animacje, można poćwiczyć w wodzie, potańczyć zumbę, porozciągać się w towarzystwie polskich animatorek.

Wady

Nie zmieniane obrusy, czasami były brudne i wymięte. Często brakowało lodu w barze, wszystko było ciepłe do picia. Leżaki zajęte już od 7 rano.

Sylwia

Wspaniały hotel na pobyt rodziny. Otoczony cudowną, śródziemnomorską roślinnością. Z jednej strony góry, z drugiej morze, które aż się prosi, żeby z niego skorzystać w gorący dzień. Czysto, przytulnie. Bardzo dobre jedzenie, dla każdego coś dobrego , w każdym wieku. Codziennie moc atrakcji dla dużych i małych.

Ela

Pobyt w hotelu uznajemy za bardzo udany. Pokój duży, przestronny, z balkonem. Łazienka duża, czysta. Codziennie wymieniane ręczniki i sprzątanie. Jedzenie bardzo dobre i w dużej ilości o każdej porze. Na całym terenie czysto. Teren hotelu otoczony pięknymi roślinami, bardzo zadbanymi. Obsługa miła i bardzo pomocna. Codzienne atrakcje organizowane przez animatorów. Poza hotelem liczne sklepy z ciuchami, butami i pamiątkami. Miejsce wyjątkowe, do polecenia każdemu.

Zalety

Przepiękna, zadbana roślinność i czystość w każdym miejscu

Robert

Witam wszystkich zainteresowanych. Właśnie wróciliśmy z żoną z wakacji ,jesteśmy naprawdę bardzo zadowoleni z pobytu w HOTELU Club Dizayla. Hotel ma naprawdę mega lokalizację, ekipa przemiła jedzenia ful .

Zalety

lokalizacja , zieleń

Wady

na pewno coś by się znalazło, lecz nie ma co narzekać

Izabela

Pobyt - Maj 2024

Hotel bardzo, bardzo przyjemny. Pokoje duże, łazienki czyste, ręczniki zmieniane codziennie, klimatyzacja działała, internet śmigał nawet na plaży. Jedzenie dobre, każdy znajdzie coś dla siebie. Plaża hotelowa raczej źwirkowo - kamienista jak na Turcję to czysta. Z leżakami nie było problemu. Okolica raczej hotelowa, sklepiki przy hotelu, supermarket Migros 5 min spacerkiem.

Zalety

Najmocniejszą stroną hotelu jest obsługa i animatorzy. Bardzo przyjaźni i pomocni, a przy tym nie narzucający się. Wieczorne show na najwyższym poziomie, codziennie inne pokazy plus niezapomniany wieczór turecki.

Wady

Najsłabiej oceniam obsługę biura rainbow tours, moim zdaniem nie wywiązywały się ze swoich obowiązków w skutek czego powstawały niepotrzebne napięcia. . Co do wycieczek fakultatywnych polecam delfinarium (68 euro), zdecydowanie nie polecam pamukkale (92 euro). Wyjazd o 2 w nocy, 3 h zbierania ludzi po hotelach + 3 dojazdu na miejsce. Ruiny antycznego miasta ok, ale wapienne tarasy to jakaś porażka. Nie przypominają tych z folderów. Jeziora Salda to kolejne rozczarowanie. Powrót ok 20

Patrycja

Pobyt - Kwiecień 2024

Bardzo udany pobyt! Miejsce urokliwe, piękne ogrody, smaczne jedzenie.

Zalety

Czystość w pokojach, ich nowoczesny standard, urozmaicone jedzenie, piękna roślinność wokół. Hotel prezentuje się znacznie lepiej w rzeczywistości. Bezpośredni dostęp do plaży, dużo miejsc do leżakowania czy siedzenia przy kawie. Nielimitowany dostęp do automatów z kawami i sokami. Miła obsługa, bez problemu można porozumieć się po angielsku, szybka reakcja na zgłaszane potrzeby. Codziennie bogaty program animacyjny. Spędziliśmy z mężem miłe chwile. Polecamy ten hotel.

Wady

Jedzenie szybko stygło, nie było podawane na podgrzewaczach. Brak wydzielonych osobnych miejsc w plenerze dla osób palących, co utrudniało delektowanie się odpoczynkiem na plaży czy w plenerowych restauracjach. Ponad 2 godziny od lotniska w Antalyi, ale i tak warto wybrać ten hotel.

Michał

Pobyt - Kwiecień 2024

Wspaniały hotel, obsługa bardzo miła, animacja rewelacyjna, animatorzy wspaniali, jedzenie bardzo, Rosjan jest zaledwie garstka. W skali 1-10 gdzie 1 to najsłabiej to my dajemy 10. POLECAM

Zalety

maxbrak

Artur

Pobyt - Październik 2023

Hotel oceniam bardzo wysoko 10/10. Przede wszystkim LOKALIZACJA - hotel jest integralnym, zamkniętym kompleksem z częścią wybrzeża - piękna morska plaża z ratownikiem, b dużo ryb dalej od brzegu - można nurkować, promenada, leżaki i parasole w stylu karaibskim, bar na plazy b dobrze zaopatrzony i sprawny, amfiteatr, miejsca do gier i zabaw, wszędzie piekne dekoracje, donice i piękne hamaki, rosłe palmy, cudne kwiaty, mandarynki i bananowce. Duży basen od strony plaży i dwa mniejsze od strony miasta, kompleks ogrodzony. Wspaniała atmosfera od samego początku, przede wszystkim wspaniała obsługa, wspaniali animatorzy oraz dj i wszystkie eventy na terenie ogrodu - codzienne od 10 do późnej nocy - koncerty, występy, pokazy, gry, zabawy dla dzieci i dorosłych , dzień turecki z tancem brzucha mega , brazylijskie i kolumbijskie pokazy tańca, karaoke w wykonaniu Tomasa z PL , trochę polskiej muzyki co mnie b fajnie zasoczyło mega mega mega ;) Goście z róznych zakątków swiata - 50 proc NIEMCY reszta POLACY TURCY CZESI SLOWACY ROSJANIE UKRAIŃCY USA w różnym wieku wszyscy razem, b sympatyczni 10/10 POKOJE duże, przestronne, piękna łazienka, duży balkon, wygodne łoze i nawet w TV polskie kanały :) WIFI na całym obiekcie, czysto i pachnąco, piękna recepcja, sauny, masarze, lekarz, windy i podjazdy 10/10 :) KUCHNIA to już w ogóle magia - każdy znajdzie tam coś dla siebie, codziennie coś innego, łacznie chyba ze 150 rodzajów dań (dziennie !)i deserów, sałaty, owoce, kiedy czytaliśmy opinie przed wylotem to nie bylismy zachwyceni ale na szczescie to nie była prawda - stołówka to nie tylko budynek restauracji i pierwsze piętro ale tez specjalny bar z lewej strony restauracji gdzie zawsze dodatkowo serwowane były świeze ryby, frytki dania z grilla, pyszny chleb turecki i dania specjalne, baranina wołowina, drób na setki sposobów, wszedzie automaty z kawa mlekiem i napojami - pełen wypas :) Smak rewelacyjny, wybór niesamowity ale fakt powtarzały się codziennie;) (jak chciałeś o czywiscie) pyszne lody, ciasta, melon i arbuz .. tu możnaby pisać referat - Turcja to kulinarna POTĘGA widać to było w pełni... nikt nie będzie glodny czy też niezadowolony. CO WIĘCEJ - dla każdego nowego gościa elegancka powitalna kolacja specjalna o zachodzie słońca na trzecim piętrze W BUDYNKU RESTAURACJI -KOLEJNY MEGA POMYSŁ. Kelnerzy i kelnerki na najwyższym poziomie 10/10 . Reasumując były to nasze najlepsze wakacje mimo że byliśmy już w Turcji czwarty raz. TO MIEJSCE ma w sobie to coś ! Nie masz prawa nudzić się na terenie obiektu - są tam nawet sklepy z zabawkami, pamiatkami, prasą, odzieżą, perfumami, fryzjer, tatoo, srebro..długo możnaby wymieniać klasa 100% A i na koniec - ktos tam napisal przed wyjazdem czytalismy "ze wszedzie zwierzeta które mu przeszkadzaja - ja nie wiem jak można nie lubić zwierzat - wtedy ponoć też ludzi sie nie lubi .. no ale to pewnie jakas bardzo smutna osoba oki :( wiec tak obiektu pilnują 2 piękne dobermany stary i młody a na powierzchni ok 0,5 km widzielismy kilka małych kotków, co jest w Turcji normalne ;) PANOWIE W RECEPCJI REWELKA, hotelowe taxi i przede wszystkim TEN PIĘKNY OGRÓD JESZCZE RAZ 10/10 W PEŁNI ZASŁUŻONE 4**** OBSŁUGA PANI REZYDENTKI Z RAINBOW I PANA NA LOTNISKU DODATKOWO NA PLUS ! SZTOS I GORĄCO POLECAM !

Zalety

LOKALIZACJA NTEGRALNY OBIEKT Z PIĘKNĄ PLAŻĄ I 3 BASENAMI, PIĘKNY OGRÓD, WSZYSTKO W JEDNYM MIEJSCU, RESTAURACJE BARY I SKLEPY, MEGA KUCHNIA, WSZEDZIE PORZĄDEK, PIĘKNE PRZESTRONNE WNĘTRZA, DUŻE POKOJE, MEGA ANIMATORZY I OBSŁUGA, CODZIENNE KONCERTY, WYSTĘPY, GRY I ZABAWY, ATRACJE DLA DZIECI I DOROSŁYCH, RATOWNIK, MEGA DJ, POLSKA MUZYKA, GOSCIE NA POZIOMIE, SPOKOJ I CISZA POŚRÓD PARKU Z PRZODU OD STRONY MIASTA I CODZIENNA SWIETNA ZABAWA OD STRONY PLAZY. HOTEL DLA KAZDEGO POKOLENIA ! HOTEL MARZEŃ !

Wady

Moim zdaniem ten hotel nie ma wad i w pełni zasługuje na 4 *

Oskar

Pobyt - Październik 2023

Hotel czysty ,zadbany ,jedzenie dobre,kameralna miejscowość ,ale dla dla chętnych autobus do oddalonej o 11km alanyi za 1 euro.

Zalety

Prywatna plaża,lokalizacja hotelu,serwis jak i czystość.

Roksana

Bardzo ładny hotel. Pokoje czyste, a obsługa miła i pomocna. Zdecydowaną zaletą jest bezpośredni dostęp do plaży. Atrakcje w ciągu dnia jak i wieczorem również na plus. Jedzenie smaczne.

Grażyna

Pokoje znajdują się w głównym budynku oraz innych mniejszych. Są dosyć duże ze standardowym wyposażeniem, codziennie sprzątane. Club posiada jadalnię główną, w której na gości czekają rozmaite dania oraz restaurację na zewnątrz z daniami z grilla. Nie sposób skosztować wszystkiego. Na terenie Clubu są również dwa baseny przy których prowadzone są animacje. Dwa spośród dołączonych zdjęć obrazują widok na morze z jadalni górnej.

Zalety

Niekwestionowaną zaleta hotelu jest jego położenie. Nie dość że przy plaży, to jeszcze wśród pięknego ogrodu. Dojście z hotelu głównego do jadalni zajmuje kilka minut i jest prawdziwą przyjemnością z uwagi na znajdujące się po drodze bananowce, agawy i inne egzotyczne rośliny. Z jadalni na plażę pozostaje kilka metrów.

Wady

Jedyną rzeczą, która mi przeszkadzała to możliwość palenia w każdym miejscu na jadalni zewnętrznej.

Arek

Obiekt robi wrażenie. Pokój duży , sprzątany codziennie . Obsługa bardzo miła i pomocna . W opcji all inclusive nie brakowało niczego.

Zalety

Kompleks złożony z budynku głównego i kilku mniejszych , przeplatany jest urokliwie palmami i kwiatami. Wygląda to pięknie!

Wady

Jedyne co moze przeszkadzać ( oczywiście tym którzy nie palą ) to dym papierosowy we wszystkich miejscach poza wewnętrzną restauracją .

5.9
Violetta

Najgorszy hotel w jakim byłam,panowie z recepcji porażka,zero kontaktu,na widok pieniędzy zaczeli mnie rozumieć.Hotel zbyt mały do ilości przyjmowanych gości.Nie miałam szansy kąpieli w basenie,nie było miejsca ani na leżakach ani w wodzie.Pierwszy dzień na plaży siedziałam na ręczniku,wszystkie leżaki zajęte.Kolejne dni byłam cwańsza,nastawiałam budzik na 5.45 żeby lecieć na plażę i zająć leżaki.Leżaki jeden przy drugim,zero prywatności.W morzu nie szło popływać co chwila ktoś na Ciebie wpadał.Jedyny plus to jedzenie,można było coś wybrać,duży wybór i smacznie,ale jak już się wybrało nie było gdzie usiąść.Wieczorami bardzo głośna muzyka nie można było swobodnie rozmawiać.Nie jestem wymagająca,zawsze mi przykro jak nadchodzi dzień wyjazdu,tym razem po pięciu dniach tęskniłam za domem.

Zalety

Posiłki,duży wybór i smacznie.

Wady

Mały basen,mała plaża,mało leżaków.

Club Dizalya