Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami
Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą
Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki
Bardzo fajnie położony hotel- blisko na plażę i do miasteczka. Basen tez na plus, duzo miejsca wokół. Personel bardzo dba o porządek, wszędzie czysto. Jedzenie choc powtarzalne to dosyć dobre w smaku. Byliśmy z dziećmi i nikt nie chodził głodny. Polecam bo naprawdę można wypocząć i opalic się 😉
Duza powierzchnia, dogodna lokalizacja, fajny basen, mily personel
Brak animacji w j.polskim
Jedyny plus tego hotelu to czyste pokoje oraz blisko morza który był jedyna zaletą.
Byliśmy z rodziną we wrześniu 2024, nie polecamy tego hotelu. Jedzenie tylko pod anglików, których było pełno, same frytki, burgery, warzyw jak na lekarstwo , sałatek zero no chyba że ktoś lubi jeść cały tydzień sałatę lodową to zapraszam. Śniadania standardowe jak wszędzie , ale obiady i kolacja katastrofa. Basen faktycznie taki duży jak na zdjęciach , jednak lodowaty - nikt z nas tam się nie kąpał bo można było dostać zapalenia płuc z tym, że anglikom to nie przeszkadzało.
Pokój czysty i zadbany. Duży balkon z ładnym widokiem. Do plaży 10 minut spacerem. W okolicy sklepy i bary. Blisko do przystanku autobusowego i postoju Taxi.
Duże baseny. Korzystny stosunek ceny do jakości.
Menu, zwłaszcza śniadanie, typowo pod turystę z UK.
Jak na 3 gwiazdki jest ok do plaży 10 min warto ją zobaczyć
Jedzenie dobre każdy coś znajdzie coś dla siebie
Słabo sprzątane pokoje i nie zmieniane ręczniki
Hotel polozony w spokojnym miejscu. Okolica dosc uboga, poza hotelem brudno. Piekna, piaszczysta plaza okolo kilometra od hotelu. Pokoje sprzatane codziennie(wymieniane reczniki, zabierane smieci, zaslane lozko, rzadko przecierana podloga. Do zjedzenia kazdy cos znajdzie. Nic nie mozna wyniesc poza teren „stolowki” nawet jablka czy lodow bo zaraz byly urzadzane poscigi i wyrywanie z rak. Najorka tak ale nie w tym miejscu.
Patrząc na niektóre komentarze to nie mam pojęcia czego ludzie oczekują od 3 gwiazdkowego hotelu. Jedzenie całkiem dobre, może pod koniec wyjazdu robi się trochę monotonne ale każdy znajdzie coś dla siebie. Oprócz stałych, typowych potraw (frytki, pizza, Burger, ziemniaki, makarony, itd…) codziennie dają coś innego jak krewetki, kurczak, małże, zupy. Lokalizacja super, dwie piękne plażę blisko hotelu, ulice dalej mini centrum handlowe gdzie dosłownie jest wszystko i dla dzieci i dorosłych. Mnóstwo sklepów, knajp, atrakcji dla dzieci. Wypożyczalnia rowerów, aut, quad blisko hotelu. Przystanek komunikacji miejskiej ulice dalej. Sam hotel, czysty i całkiem zadbany. Spokojnie można mu dać 4 gwiazdki. Basen ogromny, dla dzieci dwa osobne brodziki i plac zabaw. Mnóstwo automatów do gier. Problem jest z leżakami bo o 10 już ich nie ma i są zajęte nawet jak nikt ich nie używa. Drinki z automatu średnie ale te robione przez barmana całkiem oki. W recepcji pracuje Polka i chętnie we wszystkim pomoże. Ogólnie polecam. Mnóstwo animacji, zawodów w przeróżne gry. Jedyny minus to brak tej dyskoteki, jest sala do animacji gdzie można przyjemnie spedzic wieczór ale typowa impreza to to nie jest. W miescie też brak tego typu obiektu ale knajpy z muzyką i karaoke nadrabiają wszystko. Ale przy wymeldowaniu polecam być trochę wcześniej bo można trafić w recepcji na dwóch panów, którzy obsługują 1 osobę na 5 minut.
Lokalizacja Częste sprzątanie Duży basen Jedzenie dostępne praktycznie przez cały dzień Polka pracująca w recepcji Miła obsługa Mnóstwo animacji Mnóstwo atrakcji Krajobraz
Problem z leżakami Drinki z automatu to sam cukier Brak typowej dyskoteki w hotelu i okolicy
Największym minusem jest jedzenie, śniadania typowo nastawione na Anglików, zmieniają się tylko jajka, raz są sadzone a raz jajecznica z proszku. Reszta posiłków do przeżycia i każdy powinien znaleźć coś dla siebie, chociaż dzieci żywiły się przez 8 dni frytkami, kanapkami, płatkami z mlekiem, ciastami i owocami. Owoce to największy plus jeśli chodzi o kuchnię - zawsze jest ich dużo, są pyszne i świeże. Dzięki temu że nie ma wielorazowych kubków tylko trzeba przychodzić z tym opłaconym, jak również nie można wychodzić z jedzeniem poza miesiącami wyznaczonymi do spożywania posiłków, jest bardzo czystko na obiekcie a co najważniejsze na basenie. Alkohole bardzo dobre jeśli nie zalewa się ich słodkimi napojami i nie bierze drinków z maszyny. Baseny są duże dzięki czemu można swobodnie pływać bez obijania się o innych gości. Są stoły do bilarda i tenisa stołowego, więc można zapewnić dodatkową atrakcję zarówno sobie jak i dzieciom. W głównym budynku jest sklepik z bardzo przywoitymi cenami. Można tam znaleść przekąski, słodycze, pamiątki, gadżety do pływania i wiele innych pierdółek. Pokoje sprzątane (prawie) codziennie. Dojście do pięknej plaży przy której znajduje się bar i restauracja zajmuje ok 10 min a do bazarku z pamiątkami, restauracjami i barami ok 3 min Animacje nie są za specjalne ale co kto lubi, mnie one nie interesują
Basen, klimat, super barmani
Jedzenie do mocnej poprawki Śmierdząca woda w kranie i do picia
Hotel nie spełnił naszych oczekiwań., brak klimatu- pozytywnej atmosfery. Nie można było odpocząć, gdyż wszędzie było pełno ludzi. Na stołówce jedzenie słabe i panował potężny hałas. Przy basenie -jedynym na tak ogromny hotel, od samego rana oblężenie. Animacje wieczorne słabe, bardzo dużo ludzi i ogromny hałas. Okolica mało interesująca. Jedynie pokoje były w porządku, codziennie sprzątane. Na pewno nie jest to miejsce godne polecenia na urlop.
Czyste, codziennie sprzątane pokoje.
Na terenie hotelu panował wszędzie hałas, słabe jedzenie i animacje.
hotel duży, zadbany, pokoje codziennie sprzątane, około 700 metrów od hotelu przepiękna plaża Cala Domingos na , którą możemy dotrzeć scieżką otoczoną zielenią i palmami. Jedzenie przepyszne urozmaicone , pracownicy jak i barmani bardzo życzliwi oraz uśmiechnnięci. Chętnie bym tutaj wrocił
dobre położenie, pyszne jedzenie, blisko pięknej plaży.
Napiszę krótko. Hotel bardzo dobry. A ludzie piszący że w hotelu jest słabe jedzenie, to nie rozumieli co rezerwują. Przypomnę, to jest hotel *** . Zapraszam do *****. I jedzenie będzię genialne, nawet dla tych co uważają że się na tym znają. Pozdrawiam.
Bardzo dobra cena co do jakiości usługi.
Kaucja za pilot do telewizora.. W opisie hotelu nie wspomniano o tym.
Jestem bardzo zadowolona, hotel skromny ale z ambicjami. Wybrałam hotel ze względu na duży ogród i basen. Zaskoczyło mnie pozytywnie jedzenie, może trochę monotonne, ale jednak codziennie były choć 1-2 dania inne, wszystkiego pod dostatkiem, nie do przejedzenia i nie do przepicia. Obsługa bardzo miła, a w recepcji Polka. Polecam hotel dla amatorów wypoczynku przy basenie, plaża ogólnodostępna, ale bez szału. Hotel ma swoje miejsca parkingowe, przystanek autobusowy niedaleko a przy plaży jest pomost dla statków wycieczkowy 2 firm w kierunku Porto Cristo i Cala Milor. Jestem bardzo zadowolona, pokoje skromne ale czyste, codziennie sprzątane.
Ilość miejsca w ogrodzie i przy basenach, wyżywienie i organizacja wszystkiego. Dbałość o czystość na całym terenie.
Ubogie pokoje, brak gniazdka przy łóżku, wanna w łazience i kiepskie ciśnienie wody w toalecie.
Hotel skromny, minimalistyczny, czysty. Pokoje malutkie, jedzenie bardzo smaczne choć nie za wiele do wyboru. Śniadania codziennie takie same. Pilot do tv i kubki dostępne za kaucją. Fajny basen z dużą ilością leżaków (bez materacy). Plaża ok 10 min spacerkiem przyjemną drogą. Miasteczko mało interesujące. W hotelu głównie bardzo głośni Anglicy, poza tym Polacy i Hiszpanie.
Smaczne jedzenie, duży basen.
Minimalistyczny wystrój.
Ostatni pobyt w hotelu Club Cala Romani był dla mnie niezwykle udanym doświadczeniem. Już od momentu przyjazdu zostaliśmy przywitani przez uprzejmy i pomocny personel, który zadbał o nasze wygodne zameldowanie. Obsługa hotelu była zawsze dostępna, gotowa do pomocy i naprawdę miła, co sprawiało, że czuliśmy się tam bardzo komfortowo. Cały personel restauracji również zasługuje na pochwałę. Zawsze uśmiechnięci kelnerzy dbali o to, aby niczego nam nie brakowało, a stoliki były zawsze czyste i gotowe do użytku. Dzięki ich profesjonalizmowi, każdy posiłek stawał się przyjemnością. Podsumowując, Club Cala Romani to miejsce, do którego chętnie wrócę. Dobra obsługa, różnorodne posiłki i miła atmosfera sprawiły, że nasz pobyt był naprawdę udany. Polecam wszystkim, którzy szukają relaksu i komfortu na najwyższym poziomie.
-Bardzo czyste, otoczenie dzięki temu, że posiłki można spożywać jedynie w strefach wyznaczonych l(snack bar, restauracja itd), oraz dzięki plastikowym kubkom, które wyeliminowały występujące w innych hotelach kubki jednorazowe które się wszędzie panoszą. -bliskość plaży
Za tą cenę brak!
Hotel bardzo ładny, czysty,sprzątany codziennie.Jedzenie bardzo dobre ,codziennie co innego.Hotel zadbany, otoczony parkiem.Basen duży dzielony na 3 rożne głębokosci plis brodzik .Jedyne co ,to animacje o 22 nudne typowo dla anglików glośno i na niskim poziomie.Droga nad morze ok400m piękna zatoka ,plaża czysta i strzeżona
Pokoje czyste i ładnie urządzone.Jedzenie bardzo dobre.Obsługa pomocna.
Animacje o godz 22 nudne pod anglików.
Hotel czysty, bardzo ładnie położony, wszędzie blisko, do morza spacer ścieżką ok 10 min, do sklepów i przystanku autobusowego ok 5 min. Miejscowość cicha spokojna - typowo wypoczynkowa. Spory wybór jedzenia, że każdy znajdzie coś dla siebie. Po miłym spędzeniu urlopu w tym hotelu chcemy podziękować wszystkim pracownikom obsługi, którzy dbali o nasz komfort w czasie wypoczynku a w szczególności paniom z recepcji Pani Ani i Pani Bethany oraz ich szefowi za dużą pomoc w rozwiązaniu naszego problemu, który nie dotyczył tego hotelu.
Czystość i położenie
Przydałyby się tabliczki "Nie przeszkadzać"
Hotel jak na 3* był ok. Budynki wymagają odświerzenia ale w pokoju jasno, czysto. Przyjemnie dla oka. Wiadomo złotych klamek nie było ale nie oczekiwałam. Jedzenie raczej z tych monotonnych ale każdy znalazł coś dla siebie. Obiekt spory , leżaków nie brakowało. Fakt- sporo Anglików. Do plaży kawałek ale ładna ścieżka co powodowało że nie dało się odczuć tej odległości.
Dozy obiekt, sporo miejsca. Czyste , jasne pokoje.
Może troszkę nuda na stołówce zwłaszcza śniadania- identyczne.
Nie zwracajcie uwagi na negatywne komentarze. Nie wiem kto je pisze, ludzie kupują za 2 tyś hotel 3* a wymagania mają jak z 5* który kosztuje 10 tyś .Bardzo fajny hotel. Bywam w różnych hotelach kilka razy w roku, korzystam z 3* jak i innych, nie mam nic do zarzucenia temu hotelowi, bardzo dobre jedzenie bardzo duży wybór, może śniadania troszkę skromniejsze, duży wybór pieczywa, wędlin,serów na obiad dużo potraw z makaronu,sałatki,surówki krewetki, owoce morza, frytki zawsze jakieś mięso, lub pieczeń,Dużo ciast, dużo owoców arbuz,melon,kiwi mandarynki pomarańcze śliwki jabłka, przez cały dzień dostępne lody, po obiedzie hamburgery,frytki,hod dogi, nugetsy,do obiadu wino białe i czerwone wytrawne z dystrybutorów w szklanych kieliszkach, nie prawdą jest że na stołówce śmierdzi. W hotelu 95% anglików. W TV brak polskich programów, pilot za kaucją zwrotną przy wyjezdzie 20E, kubki plastikowe wielorazowe na wymianę to często spotykana opcja w Hiszpanii. Jedzenie dostępne od rana do późnego wieczora bez przerwy, bary czynne do północy drinki z automatu przeciętne,dość słodkie. Pokoje normalne,skromne ale czyste codziennie sprzątane.
Duże baseny, dużo leżaków, dobre piwo, fajna publiczna plaża z Flagą jakości Q piaszczysta bez kamieni na którą prowadzi betonowa ścieżka przez ogród hotelowy
Brak zawieszek "NIE PRZESZKADZAĆ" baseny wymagają remontu
Hotel odnowiony spokojnie na ****\zamiast na ***.Czysto bardzo ładne toalety na dole hotelu przy basenie .Panie sprzątały każdego dnia .Basen czysty .
Bliska odległość od malowniczej zatoczki plaży.Teren zielony zadbany sprawia cze odpoczywa sie,boisko do piłki i tenisa .Czysto to jest bardzo ważne dla każdego w hotelu ręczniki wymieniamy każdego dnia i tak samo sprzątanie .Z pewnością mogę polecić tej hotel .
Wada to napoje kawy soki niestety wszystko jest sztuczne i okropnie słodkie jedynie woda była do wypicia . Leżaki przy basenie również mogłyby być wycieranie .
Hotel przeciętny,jedzenie monotonne i niezbyt smaczne, kiepsie drinki. Dla niezbyt wymagających . Ogólnie nie wróciłabym.
Fajny basen i ładny ogród ,pokoje codziennie sprzątane . Polka na recepcji, bardzo miła i pomocna.
Bardzo słabe śniadania,kiepskie drinki i nieprzyjemny zapach na stołówce,na korytarzach mocno czuć detergenty. Ogólnie jedzenie średniej jakości.