Fajny hotel, miła obsługa i dobre animacje. Porządne cztery gwiazdki z solidnym zapleczem, infrastrukturą i pomysłowymi wieczorkami tematycznymi. Bawiliśmy się bardzo dobrze, nawet tłumów nie było. Basen zawsze z czystą wodą, wokół dużo zieleni, dzięki czemu nie jest tak gorąco.
Belinda to porządne 4 gwiazdki i hotel wart swojej ceny. Mieliśmy zapewnione fajne animacje, dzieci miały mnóstwo zabaw z paniami, obsługa w całym hotelu również jest przemiła i bardzo pomocna. Do plaży musieliśmy co prawda przejść kawałek, ale to zawsze był taki rozruszający spacerek. Ogólnie bardzo pozytywnie.
Położenie hotelu w bardzo dobrym miejscu,do plaży jest niedaleko,okolica urocza.Jeśli chodzi o jakośc hotelu,pokoju i jego wyposażenia to bardzo skromne,nie adekwatne do ceny.Sprzątaczki sprzątają codziennie i nie mam do nich żadnych zastrzeżeń.Jeśli chodzi o stołówkę,a przede wszystkim o czystośc to z tym jest bardzo kiepsko.Jedzenie w porządku.Polacy niech nie liczą na jakiekolwiek zainteresowanie ze strony obsługi hotelowej,ponieważ dla nich jest najważniejszy Niemiec i Rosjanin,którym poświęcają każdą wolną chwilę.Wszystkie animacje prowadzone są również w tych językach,tak więc angielski nie koniecznie tam jest użyteczny.Hotelu nie polecam,chyba,że z oferty Last Minut,a najlepiej skorzystac jest z sąsiednich,naprawdę pięknych hoteli.
Byliśmy z mężęm i dwujką dzieci pod koniec maja i powiem że było super.Dla dzieci były świtne animacje w ciągu dnia i wieczorem mini dyskoteka.Do tego brodziki i zjeżdźalnie(tylko któtko otwarte).Plaża boska szeroka i płytka więdz bespieczna dla dzieci dużo leżaków i bar na plaży gdzie są również podawane gorące posilki.Dużo turystów z rosji i niemiec natomiast mało polaków.Jedzenie pyszne oczywiście w stylu tureckim ale i również europejskim nam smakowało i to za bardzo.POLECAM>>>>>
super. :)
5 czy 6 wakacje we Włoszech a Torre pobiło wszystko co poprzednio-okolice bardzo'południowe"ale jak ktoś nie lubi wypicowanej miejscowości pod turystów z niemiec to zdecydowanie polecam,w okolicy sklepy ,supersamy,ceny często polskie albo i niższe -i ten klimat południowych włoch ....
Tragedia
nie za fajnie miałem znajomych i u nich w pokoju był grzyb
Ten hotel to raczej nic szczególnego podobnie jak trzy gwiazdkowa Belinda Family Club. Określenie hotelu jako 4 gwiazdkowego jest bardzo przesadzone. W Turcji są znacznie ładniejsze i bardziej komfortowe hotele w tym standardzie niż Belinda. Nie było nic co mogło wywrzeć na mnie wrażenie poza ceną, którą trzeba zapłacić za pobyt w tym miejscu. Hotel jest strasznie drogi jak na swój standard.
Mieszkałem w Hotelu BELINDA FAMILY w lipcu 2007 bardzo fajny hotel dla rodzin z dziećmi duża przestrzeń czesto zdarzało się że w ciągu dnia basen mieliśmy tylko dla siebie i dzieci. Z ręką na sercu polecam osobom które cenią swobodę i dobre jedzenie.
Dla urozmaicenia wieczorem mozna wyjść do drugiego hotelu Belinda Club gdzie wieczorami odbywają się występy i animacje.
Napewno nie spodoba się osobom które oczekuja dużych hoteli ze zgiełkiem i marmurami.
Bardzo sceptycznie podchodziłem do tego wyjazdu poniewaz byłem z rocznym dzieckiem.
Woda mineralna bez ograniczeń na terenie hotelu z dystrybutorów w baniakach 25 l. Czysto i bez grzybów choć może miałem to szczęście że właśnie taki pokój otrzymałem. Istniała możliwość jedzenia obiadów bezpośrednio na plaży w hotelowym barze, do wyboru kilka potraw bez konieczności powrotu na obiad do hotelu, napoje alkoholowe i bezalkoholowe. Opieka lekarska bez zarzutu, na terenie hoteu CLUB BELINDA gabinet lekarski, hotel ma podpisaną umowę z prywatną kliniką.
Miła obsługa, smaczne i urozmaicone posiłki, bardzo ładna plaża, dogodny dojazd do innych miejscowości.
Niezapomniane wrażenia, wspaniała obsługa..... tęknie za Belindą:(