Club Arinna

5.9

Hotel club arina jest maly, ale bardzo w nim głosno, do 24w hotelu obok w hotelu łomot do 4 rano. 80% gosci stanowia turcy, ich kobiety kąpia sie w ubraniu w basenie, basen jest jeden, mały, smierdzaca, brudna woda w morzu. Pokoje małe, z brudnymi dywanami, łazienka niedomyta, animacji brak! Nie licząc łomotu przy basenie tureckiej muzyki. Turcy bawią sie świetnie. Pozostali goście nie maja nic do powiedzenia. Zero reakcji na interwencje u rezydenta. Leżaki bez materacy, bez ręczników plażowych. Standart nie odpowiada 4 gwiazdkom!!!!

przyjechaliśmy o 22:00 a na nasze miejsca przyjęto rosjan dostaliśmy o 00:30 pokój w innym hotelu mieliśmy się zgłosić o 8:00 następnego dnia żeby dostać pokój jednakże pokoju nie bylo mieliśmy być w zupełnie innym pokoju dostaliśmy go po 12:00 pokoje brudne woda w brodziku stała przez cały pobyt ciepłej wody nie było wcale łazienka brudna mydło dostaliśmy po 2 dniach ciągłego chodzenia aby nam je dali pościel nie zmieniona wcale ręczniki również odkurzacz tylko stał na korytarzu jedną kartą można otworzyć wszystkie pokoje inni mieszkali ze służbą gdy zabrakło jedzenia nikt nie donosił 30 min przed końcem posiłku zbierali już wszystko

brak animacji woda w basenie brudna a napisy o głębokości są tylko żeby były mieli straszne opóźnienie z rozdawaniem napoi i dużo szybciej kończyli je dawać przekąska byla tylko raz i byly to na zmiane pizza i kanapki i codziennie to samo ciasto strasznie mało jedzenia aby dostać papier toaletowy musieliśmy chodzić całydzień

Nieduży hotel, pokoje albo z widokiem na basen i wtedy jest glośno, albo z widokiem na płot i drugi hotel, wtedy jest cicho i raczej ciemno.Zastrzezenia mozna mieć do czystości wody w morzu. Woda mętna jak w Bałtyku. O 6 rano wszysty wykładaja ręczniki i rezerwują miejsca na basenie.Leżaki na basenie puste ale zajete. Na plaży same lezaki bez materaca, ale za to wolne.W barze przy basenie kolejka po napoje do 23. potem bez kolejki drink za 10 USD.Mało szklanek jeden barman wydaje napoje a drugi szuka szklanek a kolejka po 20 na 0,5 godziny. W hotelu brak animacji, ale za to bardzo blisko do miasta a tam co lokal to inne wystepy.

Bardzo dobre położenie- do centrum Gumbet 10min spacerkiem, do Bodrum 20 min spacerkiem. Idealna baza wypadowa. Jeśli ktoś planuje zakupy proponuje Gumbet- ceny o połowę niższe niż w Bodrum. Ładna, długa promenada . Muzyka przy basenie od 11 do 23. Jeśli komuś przeszkadza, spokojnie można podejść i poprosić o pociszenie- nie ma z tym problemu. Internet za free w loby, przy basenie. Mi również działał w pokoju. Basen czysty, sporo leżaków, materacy, parasolek. Super chłopaki za barem przy basenie. Miła, pomocna obsługa na recepcji i w restauracji. Jedzenie dobre. Śniadania monotonne-ale co można wymyślić na śniadanie. Przecież każdy z nas w domu serwuje tylko jedno danie.... Lunch dobry. Kolacje bardzo dobre- podczas mojego pobytu codziennie inne propozycje. Dużo warzyw, sałatek, dipów. Sprzątanie na bieżąco.. Nie ukrywam, że hotel ma lata świetności za sobą, ale jeśli ktoś planuje wypad na zasadzie zwiedzania, spacerów-idealne miejsce. Oczywiście, każdy ma inny sposób spędzania urlopu. Skoro planujesz wydać na wakacje 1300-1500zł nie możesz wymagać cudów. Chcesz być Vipem to na pewno inny przedział cenowy. Jeśli stawiasz na \"leżenie w pokoju przed Tv\"-to zły wybór. Obsługa mówi po angielsku.

Nazwa  Club Arinna
Miejsce  Turcja / Wybrzeże Egejskie / Gumbet
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, nurkowanie

Urokliwe wioski i miasteczka z białymi domami

Krystalicznie czysta woda idealna do kąpieli i snorkelingu

Antyczne zabytki, takie jak Efez, i ruiny starożytnych miast

5.3

Wyświetlono 35 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
wczasowiczka

autor

3.4
autor

walk

ja

Pobyt - Maj 2016

Zalety

bardzo dobre położenie, do centrum Gumbet 10min spacerkiem., do Bodrum 20 min spacerkiem. Idealna baza wypadowa. Miła, sympatyczna obsługa. Jedzenie dobre, śniadania monotonne-ale co można wymyślić na śniadanie na śniadanie. Przecież każdy z nas w domu serwuje tylko jedno danie.... Lunch dobry. Kolacje bardzo dobre- podczas mojego pobytu codziennie inne propozycje. Obsługa bardzo fajna i pomocna. Sprzątanie na bieżąco.

Wady

brzydka plaża , wąska i brudna

4.8
MonAnn

Pobyt - Wrzesień 2015

Hotel położony w centrum Gumbet, blisko sklepów i restauracji co jest plusem, nie słychać muzyki z ulicy, ale w hotelu głośniki grają do godz.23, usytuowane są przy pokojach, więc nie da się odpoczywać, muzyka zagłusza rozmowę. Do plaży prowadzi promenada trochę zaniedbana, plaża nieciekawa, parasole zniszczone. Pokoje małe, przez tygodniowy pobyt ani razu nie sprzątane, woda lała się spod zlewu, więc było błoto, brak ręczników. Znalazłyśmy magazyn, więc zabezpieczyłyśmy się na 7 dni, obsługa zdziwiona, że chciałyśmy po dwóch dniach wymienić ręcznik. Obsługa niemiła, ciężki kontakt, mało reprezentacyjna, recepcjonista chodził w brudnym dresie z podbitym okiem. W basenie (160 cm) nie było widać dna, więc do czystych nie należał. Jedzenie monotonne, czasami nieświeże (wiśnie już buzowały i można było robić z nich wino), frytki leżały przez 2 godziny w tym samym pojemniku, więc ten kto przyszedł na wczesny obiad zjadł w miarę chrupiące, reszta jadła odgrzane, mało owoców (jabłka, arbuz, melon), mało warzyw, brudne talerze i kubki, po wędlinach chodziły muchy, gdyż stołówka usytuowana jest na otwartym tarasie. Biegunka murowana, nas nie oszczędziła. Herbata tylko do śniadania, na kolację trzeba było przynieść sobie z baru przy basenie albo zadowolić się pepsi lub sokami. Ogólnie nie polecam tego hotelu, najgorszy w jakim byłam, opinie nie są przesadzone

Zalety

Brak zalet...może jedyną zaletą było to, że nas nie okradli!

Wady

Same wady.... jedyną zaletą w tych wadach był fakt, że pozwolono nam przebywać w pokoju do czasu przyjazdu busa czyli do godz. 16.

Tomasz Łuba

Pobyt - Wrzesień 2015

Zdecydowanie nie polecam tego hotelu.Nie wiem kto dał temu obiektowi 4 gwiazdki.Otrzymalem pierwszej nocy pokoj w jakiejc piwnicy.Lazienka byla koszmarem.Dysza prysznica byla tak zasyfiona jakas plesnia i kamieniem ,ze budzilo to odraze.Po mojej interwencji i doplacie 110 euro zmienino mi pokoj na troche czystszy.Nie mozna bylo doprosic sie czystych recznikow. Poza tym zostałem wprowadzony w blad przez wakacje .pl badz touroperatora su& fun.Otrzymałem ofertę ze zdjeciami zupelnie innego hotelu,ktory mial ocene 9.Pozniej probowalem odnalezc do tego link,jednak został usuniety.W jego miejsce pojawil sie Arinna club ze srednia ocen nieco pnad 6 Zdecydowanie nie polecam tego miejsca

Zalety

nie przychodza mi do glowy

Wady

Brudne zaniedbane pokoje,kiepska obsluga hotelowa,monotonne jedzenie

2.0
Wiro

Pobyt - Lipiec 2015

Hotel masakra. Odradzam przyjazd do tego hotelu. Po przyjeździe dostaliśmy taki pokój, że nie miałbym sumienia aby spały w nim psy. Zmusiliśmy biuro podroży do zmiany hotelu inaczej nie byłbym w stanie przeżyć tam dwóch tygodni. Cała oferta to oszustwo. Hotel maksymalnie dwie gwiazdki. Na stołówce karmią się gołębie każe krzesło brudne klejące..koszmar

Zalety

Wady

Brudno masakra

superek

Pobyt - Lipiec 2015

Hotel nigdy w zyciu nie powinien miec tyle gwiazdek co ma w katalogu to jest oszustwo.max ilość gwiazdek na jakie zasługuje to ok 3 max 3+ nie więcej.nie polecam hotelu za żadne pieniądze nawet za darmo sie nie opłaca.czujemy sie bardzo oszukani przez biuro podróży będziemy na pewno pisac reklamację

Zalety

Basen przyjemny.pokoje tak samo nie są zle.

Wady

Czystość beznadziejna.posiłki codziennie takie same zero czego kolwiek do wyboru dla dzieci w ogóle zero jedzenia

1.4
kobiet

Pobyt - Czerwiec 2015

moja opinia to na dwa na dziesiec jestem bardzo z nie smaczona za te pieniadze

Zalety

ladna recepcja jeden zpanow szorowal podloge na kolanach

Wady

wszystko co jest w ofercie jest klamstwem jest brudno nie sa sprzatane pokoje nie zmieniaja recznikow jedzenie co dziennie to samo plaza obrzydliwa nie polecam nawet wrogowi

mika

Pobyt - Czerwiec 2015

pierwsze wrażenie-masakra, po 2 dniach idzie się przyzwyczaić. widaż, że hotel lata świetności ma już za sobą, przydałby się totalny remont. pokoje przyjemne, czyste, nasz sprzątany regularnie, znajomych 1!!! w trakcie pobytu. ręczniki wymieniano co 2 dni, jednak znaleźiśmy pomieszczenie skad sami wymienialiśmy codziennie. \\\"taras\\\"-maleńki balkonik, baliśmy się stać we dwójke aby nie spaść do sąsiadów na dół ;) Jedzenie-smaczne, każdy znalazł coś dla siebie, ale !!! w większości zimne, bardzo mało, wydzielane porcje mięsa. brakło masła na śniadaniu, hamburgerów na podwieczorek!!! basen super, czysta woda, nie ma tłoku na leżakach. plaża-byliśmy raz, brudna, połamane leżaki, mnóstwo bezpańskich psów, które przychodziły nawet do hotelu. obsługa-pierwszorzędna, jednak tylko nieliczni mówią po angielsku. bar-ubogi, 3 rodzaje drinków i piwo, za dopłatą alkohole importowane ale szału nie robiły. położenie-centrum miasteczka, dookoła sklepy, restauracje, dyskoteki i meczet, z którego slychać było nawet w nocy głośne modły. goście-mało Polaków, więcej Rosjan, większość Turków z rodzinami.animacje-1 przez cały tydzień, trwające pół godz. ogólnie wakacje nam się udały, ale to przez towarzystwo 4 znajomych :) wycieczka za małe pieniądze wiec nad naszym możem byśmy się za takie pieniądze nie zabawili. hotel dla ludzi mało wymagających i lubiących wycieczki. do Turcji wrócimy na pewno, ale nie do tego hotelu :)

Zalety

położenie w samym centrum Gumbet

Wady

hotel zniszczony, brudno

Irena

Pobyt - Maj 2011

Jak dla mnie całkiem dobre 4* - po prostu nie ma na co narzekać ;) Bliziutko do plaży, wokół zieleń (park) i na tym nam właśnie zależało. Oprócz tego pani rezydent w porządku, tak samo jak obsługa ;)

3.2
Adriana

Pobyt - Wrzesień 2010

Totalna Tragedia!!! Brud, smrud i totalnie niekompetentna obsługa. łazienka cala zagrzybiona. W sypialni jedna mala szafka,maly TV, dwa luszka osobne ktore mozna do siebie dosunąć.Pokoje byly odwiedzane przes sprzątacza co dziennie, ktory jednak tylko scielił łuszka i zmieniał ręczniki. Przekąsek przy basenie wogóle nie bylo widać, za to co dziennie był biszkopt na 1 godzine (17 do 18). Straszny smrud z baru przy basenie, zero czystosci też tam, brudne szklanki, barman jak wlewał drinka to pół butelki wylewał sobie na recę i na podłoge. Na barze nie można było sie obrszeć bo się cały klejił. Basen wsumie ok. Plaża bardzo brudna, wiecej kiepów i słoneczniku jak żwirku. chodzilismy na plaże z innego hotelu, przy której płacilismy 2,5 Euro za lezak i Napoj (Piwko albo niealkoholowe).. wszystkie plaży wokół naszej byly sprzantane wieczorem,tylko nie naszA:) Na \"plaży\" z hotelu nie ma żadnych usług all inklusive . Jedzenie nie zbyt dobre, monotonne, co dziennie prawie to samo... Naczynia ogólnie brudne. W okolicy hotelu dużo możliwośći żeby sie pobawic wieczorem. nie polecam absoutnie tego Hotelu..

kasia

Pobyt - Czerwiec 2010

hotel polecam dla ludzi młodych i szukających rozrywki. Tutaj napewno ją znajdziecie:) zabawa do białego rana w miłym towarzystwie gwarantowana!!! Jeżeli ktoś zna miejsce, w którym można się też dobrze pobawić będę bardzo wdzięczna:)

lena

Pobyt - Czerwiec 2010

Hotel tragiczny. Wszędzie brud i smród. Podczas naszego pobytu po kontroli liczba gwiazdek została zmniejszona do 2! Jedzenie paskudne (ciągle to samo), pokoje brudne, ich sprzątanie ograniczało się do zaścielenia łóżek (odkurzacz nie pojawił się nigdy, pokoje nie były sprzątnięte nawet w dniu naszego przyjazdu, wszystko się lepiło). Część pokoi posiada niebywale atrakcyjny widok na stertę starych mebli. W recepcji nie można się było dogadać po ang, animatorzy zajmowali się spacerami wzdłuż basenu, albo bójkami o turystki. Czystość ogólnie dostępnych części hotelu (lobby, korytarze) wołała o pomstę do nieba. Wielkie plamy na wykładzinach, w donicach zamiast kwiatów pety i śmieci, wszędzie pozostawiane talerze, których nikt nie sprzątał.

Grzegorz

Pobyt - Czerwiec 2010

Hotel poniżej oczekiwań, mimo bakszyszu grzyb w łazience i widok tylko na basen. Pościel wymieniana, ale nie odkurzają. Sejf niewypał, można go wynieść. Plaża piękna, widok na Zatokę Gumbet wspaniały, woda trochę mętna. Do plazy ok. 300 m. Jedzenie dobre, ale mało urozmaicone. W Gumbecie mnóstwo rozrywek i sklepów. Hotel nie zasługuje na 4*. Rosjanie czują się w nim swobodnie i chlają na umór. Bar rzy basenie to rzeźnia i mordownia. Generalnie w hotelu sprzatają chłopy i jedna pani - bród wszędzie. NIE POLECAM TEGO HOTELU.

Michalina

Pobyt - Maj 2010

Hotel zasługuje na max 2*...jedzenie barzdi dobre i obsluga rownież,tylko zero animacji w tym hotelu non stop ta sama muzyka leci od 8 rano do 1 w nocy puszczana z płyt!W basenie codziennie jeden wielki syf.sprzatają go raz na tydzień lub na pare dni!!!!!

4.2
wladek

Pobyt - Maj 2010

witam,nie polecam hotelu,jedną kartą można otworzyć większość pokoi ,jedzenie codziennie to samo,,wieczorem grają tylko po turecku i tak głośno że aż w pokoju wszystko podskakuje,zero animacji,plaża kamienista,pełno bez pańskich psów które się kąpią w morzu,pokoje są ładne,gościu co sprząta wymienia tylko ręczniki a podłoga aż się klei,jak ktoś chce się pobawić to trzeba iść na miasto,ogólnie beznadzieja

Pobyt - Maj 2010

To fakt,że jedna karta otwiera wszystkie pokoje.Ręczniki zmieniają codziennie,ale odkurzacz lub umycie umywalki-nie.Dużo tureckich gości i ich muzyki,ale ma nawet Niemena i Krawczyka.Jedzenie smaczne,urozmaicone i bez kolejki, które za to są do baru przy basenie. Animacje słabe-raz wieczór turecki,raz brazylijski.Plaża blisko,nie ciekawa,morze mętne. W miasteczku pełno dyskotek.Rzeczy kosztowne oddać do depozytu lub pilnować(znajomym ktoś próbował ukraść laptopa,a kiedy uciekał to zostawił innego),dyrekcja hotelu się tym nie przejęła.Podsumowując-my pojechaliśmy na totalne LB-spanko,śniadanko basenik lub morze,drink,kawa,jedzonko gotowane nie przez nas,wieczorem miasto,albo dyskoteka,albo tańce przy basenie i jesteśmy zadowoleni.

MINIO

Pobyt - Kwiecień 2010

Pokoje i łazienka przez 2 tygodnie w ogóle nie sprzątane, tylko wymieniane ręczniki silnie śmierdzące chlorem. Brak jakiejkolwiek wentylacji w łazience. Polowanie na ciepłą wodę - pierwszy tydzień czerwca to loteria, zazwyczaj podają ciepłą wodę dopiero około godz. 13, drugi tydzień porażka, woda co najwyżej letnia. Rano, wieczorem i w nocy woda lodowata. Menu nieurozmaicone, brak uzupełniania kończących się potraw, większość potraw tylko lekko ciepła. W sezonie ogromne kolejki do wszystkiego. Przewaga Rosjan i Turków, ignorancja innych narodowości. Mimo codziennych nawoływań na animacje w ciągu 2 tyg. odbyły się najwyżej dwie, w tym jedna dedykowana rosjanom. Od 10 rano do 24 głośna muzyka non-stop. Na plus tylko barmani w barze basenowym.

Club Arinna