Club Amigo Tropical

Za co TRIADA bierze kasę - jak hotel nie za Girerka , ale Gomółki , oczywiście tradycjnie pomiędzy 30 ,a 20 dniem przed wylotem żądali dopłat !!!!

Kubańskie 3* to raczej hotel dla młodych osób. Niewygody trzeba zamienić na miłe i wesołe wspomnienia. Nam do tej pory jest wesoło kiedy pierwszy raz chcieliśmy otworzyć okno a klamka została nam w ręku :-). Ogólnie pokoje niczego sobie jak nie żądamy luksusów. Niedaleko hotelu jest fajna pizzeria z dobrymi cenami :-). Obsługa w hotelu może i nie jest w 100% profesjonalna ale na pewno są to świetni ludzie. My nie przylecieliśmy tutaj aby spędzać czas w hotelu tylko po to żeby jak najwięcej zobaczyć z tego pięknego kraju. Pomimo niedogodności w hotelu jesteśmy bardzo zadowoleni z wakcji.

Hotel nie powala na kolana ale ma swoje nieodwracane walory.Holel w miarę czysty w pokoju klima jedzonko dobre owoce przepyszne.Atmosfera zdecydowanie na korzyść należy uważać jedynie na panie w recepcji "OSZUKUJĄ PRZY WYMIANIE EURO NA CUC" należy wtedy zdecydowanie zareagować. Nie bierzcie dolarów a jedynie euro-zdecydowanie lepszy kurs.Hotel położony w centrum Varadero i to jego największa zaleta w przeciwieństwie do hoteli na końcu Varadero w których nic się nie dzieje i nie zobaczycie nic poza następnym kurortem.Żeby zobaczyć prawdziwą Kubę musicie udać się poza Varadero.Podczas pobytu fantastyczna pogoda cieplutki ocean a byliśmy 03-17.08.2008 Poznaliśmy fantastycznych ludzi i kompanów naszych wojarzy po Kubie.Dobrosławo i Marcinie pozdrawiamy was.Polecam Kubę

Spędziłam w tym hotelu dwa tygodnie i bez zastanowienia bym tam wróciła.Pokoje może nie są ładne, ale za to atmosfera w hotelu niesamowita, piękna plaża, hotel usytuowany w centrum.Dla mnie super

SPEDZILISMY TAM URLOP W LUTYM 2008 . HOTEL JEST RACZEJ SKROMNY,ALE NIE ZAMIENILIBYSMY GO NA ZADEN INNY, BOWIEM PANUJE W NIM FANTASTYCZNA ATMOSFERA! POLOZONY PRZY SAMEJ PLAZY,KAMERALNY/OK.200 GOSCI/ Z PRZEMILA OBSLUGA, NIEDALEKO DO CENTRUM. POLECAMY.

Nazwa  Club Amigo Tropical
Miejsce  Kuba / Matanzas / Varadero
Udogodnienia  basen odkryty, nurkowanie

Park Retiro Josone (wyjątkowe gatunki roślin i ptaków)

Rezerwat Reserva Ecológica Varahicacos

Bardzo dobre warunki do nurkowania i uprawiania sportów wodnych

Bogate i urozmaicone życie nocne (polecamy klub La Rumbe)

Wyświetlono 5 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
TRIADA i WAKACJE TO PEWNE KOMPLI

Pobyt - Listopad 2008