Malownicze plaże i ukryte zatoczki otoczone sosnami
Historyczne miasteczka, takie jak Tossa de Mar z ruinami fortyfikacji
Świetne warunki do uprawiania sportów wodnych, w tym żeglarstwa
Różnorodne atrakcje - galerie sztuki, muzea, piękne plaże i trasy spacerowe
Hotel świetny,pomimo, że wybudowany wiele lat temu,czysto, fajne pokoje,miła obsługa,dobra lokalizacja, fantastyczne urozmaicone jedzenie, basen i sauny,czego chcieć więcej .
Absolutnie nie mam do czego się przyczepić, ale jednym z największych atutów było jedzenie,urozmaicone,spory wybór deserów, owoców,świetne, polecam opcję śniadania, między 8 a 10 i obiadokolacje,po 19.30
Brak wad
Hotel godny polecenia. Miła obsługa, urozmaicone kolacje, dobra lokalizacja. Byliśmy w nim tydzień na opcji HB i wróciliśmy bardzo zadowoleni. Śniadania i obiadokolacje w formie bufetu. Śniadania praktycznie codziennie takie same ale duży wybór więc można było się najeść. Obiadokolacje zróżnicowane, potrawy lokalne. Woda, napoje i alkohole do obiadokolacji dodatkowo płatne. Praktycznie codziennie po kolacji śpiewała Pani muzykę lat 80/90, muzykę wspólczesną oraz utwory latino do godz 24:00. Bardzo ładny głos, ciekawa atmosfera, miło było posłuchać. Raz był dj z Katalonii, który śpiewał kilka lokalnych kawałków. Większość gości hotelowych po 40stce (Niemcy, Polacy, Rosjanie). Pokoje dużo, codziennie sprzątane, wymieniane ręczniki. W pokoju wanna z hydromasażem. Jedyny minus w pokojach to widok z balkonu w niektórych z nich był nie za ciekawy. My mieliśmy widok na kuchnie i z kąta było widać basen. Dobra lokalizacja hotelu, blisko do dworca oraz plaży, z dala od zgiełku, blisko do głównych ulic ze sklepikami. Samo miasto Lloret de Mar też godne polecenia zarówno dla osób lubiących imprezy jak i dobry punkt wypadowy do zwiedzania (dobra komunikacja autobusowo pociągowa, darmowe busy do aquaparków). Podsumowując hotel 8/10 polecam głównie osobom, które chcą miło spędzić czas i pozwiedzać. Można się wyspać, zrelaksować i dobry punkt wypadowy.
Dobra lokalizacja (5min od plaży, 5min od dworca autobusowego) Urozmaicane obiadokolacje Miła obsługa Atrakcje po kolacji (piosenkarka, dj)
Słaby widok z balkonu w niektórych pokojach