Piękne jeziora i góry, idealne do trekkingu
Malownicze trasy turystyczne wśród pięknej przyrody
Wyśmienita kuchnia z lokalnymi specjałami
Hotel świetny, doświadczenie podróży jak 5 gwiazdek. Dobre jedzenie, miła obsługa oraz wysoki jej poziom. Ładny schludny i zadbany budynek z basenem i plażą w zasięgu wzroku z balkonu. Drinki w porządku, dodatkowe atrakcje oraz dbanie obsługi o szczegóły pozwala rozkoszować się wypoczynkiem. Cenowo jeden z top wyborów na last minute w zimę. Gorąco polecam
Wysoki poziom obsługi i standard pokoi, wifi na terenie całego hotelu, kuchnia, miła obsługa
na lekki minus kawałek jest do większego miasta
Pokój z widokiem na ocean, duży, przestronny, bardzo dobrze wyposażony. Obsługa codziennie dbała o czystość. Sprawna klimatyzacja. Brak problemów z ciepłą, bieżącą wodą. Hotel organizuje imprezy dla lokalnej społeczności, co wprowadza cejloński koloryt. W trakcie naszego pobytu miał miejsce event firmowy z koncertem i wesele. Animacje dla gości hotelowych skromne. Na nas ogromne wrażenie zrobił koncert zespołu śpiewającego covery.
Miła, pomocna obsługa, czystość, lokalizacja. Ankieterzy dopytujący o mocne i słabe strony usług hotelowych i gastronomicznych. Widać było niemal natychmiastowe reakcje w kolejnych dniach na podawane przez gości informacje. Ciekawe i smaczne potrawy na bazie warzyw oraz kiszonek. Duży wybór owoców morza. Przy hotelu rezyduje świetny lokalny przewodnik z umiarkowanymi cenami i bardzo bogatą ofertą wycieczek (...).
Procedura każdorazowego podpisywania paragonów za zamawiane w barach i restauracji hotelowej napoje (mieliśmy wersję all inclusive). Potrawy mięsne były twarde i bez smaku.
Hotel całkiem fajny ,obsługa i jedzonko świetne ,bardzo mili i pomocni pracownicy. (...)
Obsługa ,jedzenie
(...) rezydent Coral
Hotel znakomity. Pięknie położony, wszystkie pokoje z widokiem na morze. Jedzenie również znakomite, przyjazny, pomocny personel.
Jedzenie, położenie
Słabe animacje dla dzieci
Hotel ładny, w pokojach czysto i w miarę przestronnie.
Przy oceanie, przestronne pokoje, balkony z krzesełkami.
Impreza organizowana dla ludzi z poza hotelu, hałas podczas imprezy, pijani- zataczający się tubylcy zaczepiający gości hotelowych w sposób niekulturalny.