Cinnamon Dhonveli (ex. Chaaya)

Byliśmy w tym hotelu na podróży poślubnej. Miejsce cudowne, godne polecenia każdemu kto chce pojechać w wyjątkowe okoliczności przyrody. Na miejscu dostępne wiele atrakcji: nurkowanie, rowery wodne, muzyka na żywo, imprezy na plaży, wyścigi krabów. Niestety wiele z nich dodatkowo płatnych (czasem sporo) ale warto :) na wyspie jest też na stałe dostępny lekarz w razie w. Jedzenie bardzo urozmaicone w ilościach nie do przejedzenia. I te desery..... mmmmmmm :) polecamy każdemu.

Generalnie warot tam pojechac. Bungalow na wodzie super sprawa duza lazienka z jacuzzi. Tylko tak klima slaba w bungalow na wodzie ale na wyspie domki mialy bardzo mocne. Odrazdza domy przy plazy sa na skarpie i przy ciaglych przyplywach i odplywach mozna sobie tylko rany zrobic. Trzecia sprawa to w tych skala zyja rożne ciekawe zwierzatka i z reguły i tak wszyscy szli 100m dalej na plaze. Wyspa przepiekna warta zwiedzania. Na owoce morza nie ma co sie nastawiac na kolacji nie spróbujecie jak nie zapłacicie 200$. Wycieczki super warte zobaczenia. Wyjazd typowo wypoczynkowy tylko relaks. Cisza spokoj. Na plazy nie ma wiecej niż 15-20 osob. szlak mnie trafił jak karaluchy zaczely bieać nam po lazience. W sumie ubilem 3 a obsługa nic z tmy nie zrobiła. W pokojach starajach trzymać czysto i napiwki zostawiac trzeba wszedzie. Bez tego lepiej nie wchodzic. Nie warto jechac bez All Inclusive jechać bo zaplacicie wiecej niż w polsce. Generalnie mala woda 3$ koktajle i tak sa platne czy macie all czy nie. Podstawowe rzeczy jak piwo wodka czy napoje sa free i za nie jakby nie bylo all musielibysmy zaplacic z 300$ wiec nie warto

Byliśmy w styczniu. Piękna pogoda. Polecam wyjazd tak do 9 dni. Najlepiej połączyć np. z 2-3 dniami w Dubaju. Sam hotel... jak na zdjęciach - bajka.

BYLIŚMY W TYM HOTELU W LISTOPADIE ,BYŁO SUPER POGODA WSPANIAŁA OBSŁUGA REWELACYJNA JAK BĘDZIEMY MIELI CZAS I KASĘ TO TAM WRÓCIMY POBYCZYĆ SIĘ

Nazwa  Cinnamon Dhonveli (ex. Chaaya)
Miejsce  Malediwy / Atol Male
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, dostęp do internetu, sporty wodne, tenis, nurkowanie

Bogata oferta rekreacyjna: jacuzzi, nurkowanie, windsurfing, kajaki, aerobik, badminton, tenis, siatkówka plażowa.

Rozrywka: co wieczór muzyka na żywo, karaoke, dyskoteka.

Atrakcyjna lokalizacja: na wysepce Kaafu należącej do Północnego Atolu Male, w odległości 13 km od międzynarodowego lotniska.

Wyświetlono 4 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Dorota

Pobyt - Czerwiec 2016

Rafal

Pobyt - Luty 2015

Zalety

ladna wyspa podzial na strefy klientow cisza i spokoj

Wady

karaluchy w lazience - masakra obsluga w restauracji bez napiwkow nie da ci nic nadzwyczajnego imprezy wieczorne platne 18 $ dodatkowo

Anna i Piotr

Pobyt - Styczeń 2015

Zalety

Malediwy:)

Wady

ciężko coś tu wpisać

doris

Pobyt - Listopad 2014

Zalety

super

Cinnamon Dhonveli (ex. Chaaya)