Nie jestem zadowolona z pobytu w tym Hotelu . Pokoje 3/10 Jedzenie 2/10 Obsługa 7/10
Większość obsługi miła , szczególnie młodzież oraz kucharze. Tyle z zalet
Jedzenie . Monotonne , mało różnorodne . Jestem bardzo zawiedziona . Basen do godziny 18 . Potem zabierane nawet leżaki są . Z czystością średnio .
Zdjęcia hotelu odbiegają od rzeczywistości. Jedzenie jedno i to samo. Podwieczorek podawany o 16.00 w postaci kawałka biszkoptu. Jedyny plus obsługa miła.
Miła obsługa.
Jedzenie to samo w kółko.
Jest to budżetowy hotel , Czytając opnie o tym hotelu wiedzieliśmy czego sie spodziewać. naszym celem nie było przecież siedzenie w hotelu. Dla kogoś kto przyjeżdża do Side, aby zobaczyć i przeżyć coś więcej niż leniuchowanie w hotelu to jest spoko. "Insta foci" czy "instastory" opowiadające o cudnym pokoju z rajskim widokiem raczej nie zrobicie a dlatego, że budynek hotelu jest stary, zatem spodziewajcie sie starych futryn w drzwiach, pokoje nie wyciszone zatem upojne i romantyczne noce ?...zapomnijcie :) słychać wszystko na korytarzu :) Pokoje widać, że wielokrotnie i dość niechlujnie odmalowane (farba na lampach i ościeżnicach, na ramie łózka hahahah) , w łazienkach zdążają się awarie- zapchane odpływy w prysznicu, ciężko odkręcający sie kran (no cóż- powtórzę stary ten budynek!) , My na "dzień dobry" nie mieliśmy prądu w pokoju- ale szybciutko to naprawiono a z sufitu w łazience odklejała się farba (patrz zdjęcie)- też zwróciliśmy obsłudze na to uwagę- przyszedł pan zdrapał i posprzątał. Obsługa hotelu to sama młodzież. Młode chłopaki -bardzo pomocni, uprzejmi, pokoje mimo złego pierwszego wrażenia czyściutkie, codziennie sprzątane, codziennie nowe ręczniki, W naszym pokoju zauważyliśmy, że jest całkiem nowa klimatyzacja, zatem dbają mimo wszystko o komfort pobytu. Widok z pokoju nie na morze ale góry - hmm też fajnie- rekompensował pierwsze "złe wrażenie" :) W mojej opinii z nazwy tego hotelu zdecydowanie usunęłabym słowo "Family" . Z dzieckiem bym tu nie przyjechała. Dla pary dla której najważniejsze jest łózko do spania i prysznic do odświeżenia się jest OK. Dla rodzin z dziećmi- nie! Zero animacji (przez 7 dni pobytu jeden raz coś było zorganizowane dla dzieci po kolacji), mały basen z "szału nie robiącymi " małymi zjeżdżalniami. W galerii oferty tego hotelu zaktualizowałabym zdjęcia- sofy i fotele nie są kiczowato kolorowe- wszystkie obite nową szarą tkaniną- Lobby wygląda ładniej niż na tych zdjęciach :) Wi-Fi - cóż- w ofercie piszą "wifi darmowe w hotelu" - niestety zasięg tego wifi kończy się już w połowie drogi na pierwsze piętro- zapomnijcie o WIFi w pokoju :) Wiele opinii adekwatnych do tego hotelu. Aż się prosi o remont. W Polsce ten hotel nie dostałby 3*
- przemiła pomocna obsługa , warto mówić im co Wam się nie podoba- naprawiają, rekompensują. - wszędzie blisko - zaledwie pół godzinki spaceru do Antycznych ruin Side, sobotni Bazar Side- 20 minut , - choć powtarzające się to bardzo smaczne jedzenie - świeżutkie warzywa, sosy do sałatek, jogurty ...pysznościiiiiii :)
Efektu "wow' się nie spodziewajcie, ale dla kogoś kto przyjeżdża do Turcji, do Side aby pozwiedzać to piękne miasteczko i okolice, opalać się i spędzać czas plaży i nie w hotelu jest spoko. Dla "Family"- nie! z dzieckiem bym tu nie przyjechała ;) owoce??? arbuz, melon i arbuz, melon....arbuz i melon.... i nie tkne arbuza i melona chyba przez rok ;) :) :) :) :)
Bardzo fajnie. Mega obsługa dla nich nawet 10000 gwiazdek 💕 jedzenie trochę monotonne ale dobre zwłaszcza zupki kolacyjne 👍 Polecam
Obsługa 💕
Jedzenie cały czas to samo mało atrakcji wieczornych (animacje)
Po przeczytaniu opinie o hotelu mieliśmy mieszane uczucia. Jednak na miejscu okazało się że wcale nie jest tak źle. Obsługa super, jedzenie choć monotonne to smaczne. Na minus brak animacji
Obsługa i świetna lokalizacja wszędzie blisko
Brak rozrywki
Bardzo nam się spodobało. Była fajna atmosfera: pomocny personel, zimne napoje, pyszne jedzenie,....
Blizko do morza Piękne widoki z balkonu Czyste pokoje Dobra obsługa (fajny personel oraz barman 😊)
Pobyt w hotelu 5/10, można się do kilku rzeczy przyczepić ale można też znaleźć dobre strony, w pokoju czysto, codziennie sprzątane, pościel i reczniki wymieniane i pachnące, jedzenie ogólnie w porządku, nie ma jakichś wyszukanych potraw ale posiłki smaczne i można było zjeść do syta, kolorowe drinki płatne ale wódka z colą i piwo bez umiaru można pić, basen czysty, obsługa ok. No i faktycznie hotel potrzebuje solidnego remontu ale to akurat nie taki duży problem
Swobodna atmosfera, super lokalizacja
Zaniedbany sprzęt i obskurny wystrój
Hotel adekwatny do ceny. Pokoje czyste, codziennie sprzątane, łazienka odnowiona, obsługa bardzo miła i pomocna, wielojezykowa. Jedzonko trochę nie na mój gust,ale tutaj kto co woli. Dla męża smakowało. Klimatyzacja sprawna bez zastrzeżeń.
Zdecydowanie spa i masaż u pani Nur. Kobieta czyni cuda. Usługa naprawdę warta ceny. Korzystałam 2 razy i gdyby nie wyjazd to poszłabym jeszcze raz. Miła obsługa w barze i restauracji. Mili właściciele.
Leżaki przy basenie powinny być częściej czyszczone.
Czytając przed wylotem negatywne opinie twierdziliśmy że ludzie często przesadzają z wymaganiami . Ale chciałbym ostrzec wszystkich którzy planują odwiedzić ten hotel . Jest on straszny pod każdym względem. Nie polecam bo można sobie popsuć wakacje !!
Brak!
Wszystko dosłownie jest do du.....!!!!!!
Jakość adekwatna do ceny. Niestety bardzo brydno zarówno w łazience, barach jak i na basenie.
Smaczne jedzenie, bliskośc plaży, bliska odległość od Alanii.
Brud. Łazienka zaplesniala i zagrzybiala. Do toalety na basenie dzieci brzydzily sie wejsc, wolały biegać do toalety w holu, która również nie była idealna. Dramatyczny stan lodówki w z ktorej pobierało sie wodę. Jak zbliżało sie kubek wody do ust to nawet plastik śmierdzial. Restauracja ok,ale pozostałe miejsca które miały styczność z jedzeniem nie były czyste. Animacje w hotelu obok, w tym hotelu nie dzieje sie nic, chociaż animatorki chodza po obiekcie. Droga nad morze obok śmietnikow.
Obsluga sie stara ale to troche za malo aby nadrobic inne niedogodnosci. Wystrój pokoi stary.Widac oszczednosci na kazdym kroku.Głosna muzyka przy basenach.Nie polecam hotelu przy po pobycie z dziecmi w wieku 9 i 15 lat !!!!!!!!!!!!!!
Blisko sklepików.
Posiłki niesmaczne-na czele koperek(zupa koperkowa,serek z koperkiem,posiekany koperek bułka kanapkowa opiekana z koperkiem) i ostra papryka !!!! Ciągle powtarzające sie te same dania. gotowe ciastka sklepowe nasączone wodą z cukrem jako deser.Ciasta pieczone rzadko.Na sniadanie podawane frytki .Bardzo rzadko mieso ,nugetsy(nie przypominajace nugetsów w smaku)Jezeli chodzi o napoje - bardzo słodkie napoje rozcienczane z wodą. Nie polecam przychodzic 25 min przed koncem posilku-puste talerzyki.
Hotel jak najbardziej godny polecenia,l dla osób bez wygórowanych oczekiwań. Czysto, klimatyzacja w pokojach, pani sprzątająca codziennie zaglądała. Jak ktoś nie chciał to nie nalegała, obsługa bardzo miła i pomocna. Jedzenie różnorodne, stały dostęp do napojów różnego rodzaju (kawa, herbata, alkohol, gazowane, woda). Nie ma problemu z dogadaniem się. Wszytko zależy kto jakie ma oczekiwania i w jakim celu przyjechał. Baseny czyste, codziennie sprzątane. Polecam.
Wi - fi 3 baseny o różnej glebokosci 2 zjeżdżalnie Miła i pomocna obsługa
Hotel bardzo kameralny. Przemiła obsługa, która bardzo dba o gości hotelu. Wieczorami można pochodzić po licznych sklepikach gdzie naprawdę można stracić "trochę" grosza.
Obsługa, napoje z butelek ( nie z rozcieńczone z dystrybutora),
Brak owoców w restauracji, słaby wybór jedzenia i monotonne jedzenie
Smród, brud , jedzenie lepsze jedzą koty tego nie da się opisać, hotel nadaje się do zamknięcia nie polecam!!!!!!!
Nic.
Wszystko.
Kameralna atmosfera,domowa.Spokojny hotel dla normalnych oczekiwań.:Czysto ogólnie i sympatycznie.Na darmową plażę podwożą,leżaki,WC darmowe.Najtansze sklepy jak Migros i z ciuchami obok.Na starówkę Side , pół godziny spacerem bulwarem, główną ulicą szybciej.Do autobusu z Manavgat do Antalya ciut dłużej.Bezpiecznie nawet nad ranem.
Jak wyżej oraz normalne dobre piwo,kawa, herbata
Nieumiarkowane lanie wody do alkoholi na drinki i serwowania tych, że z poczuciem winy przez barmanów.Brak animacji w dzień i przynajmniej godzinnej dyskoteki po kolacji na tarasie
DRAMAT! Ten hotel to jedno wielkie nieporozumienie. SYF, BRUD, SMRÓD I GRZYB NA ŚCIANACH. Pobyt wrzesień 2022. Od samego wejścia do recepcji smród papiersów. Podłoga mokra, brudne i klejące się stoliki. Napoje podawane w brudnych, plastikowych kubkach (nie raz z odciskiem szminki !!!) W recepcji NIKT nie potrafi komunikować się w języku angielskim. SZOK. Pokój z widokiem na mur. Telefon w pokoju nie działa. W łazience smród z kanalizacji, wszystko brudne, grzyb na ścianach, brak sluchawki prysznicowej. BRAK CIEPŁEJ WODY!!!! TRAGEDIA W pokoju brak kołdry. W szafie był koc, ale po otwarciu szafy odechciewa sie go nawet dotykac, śmierdzi w niej jakby coś tam zdechło i leżało od dłuższego czasu. Jedzenie do kolejny dramat, kucharze bardzo pomysłowi. Nie brakowało tylko sałatek. Innych rzeczy nie da się jeść. Śmierdzi jak zepsute żarcie z puszki dla kota. Była pewnego dnia ryba, której chyba nikt nie ruszył. Następnego dnia ta sama ryba podana z jakąś papryką - również nikt tego nie ruszyl. Na trzeci dzień - ZASKOCZENIE - Ryba z papryką w sosie pomidorowym. Jeżeli ktoś chce połączyć wakacje z odchudzaniem to na pewno mu się uda, bo hotelowego syfu nie da sie jeść. Na napoje i alkohole szkoda słów. Najtańsze piwo i drinki z maksymalnie rozwodnionym alkoholem. Soki to jakis syf w proszku, o ile w ogóle były. W ofercie był SNACK BAR (przekąski po południu) - talerz z ciastkami lub ciastem w bardzo ograniczonej ilości. Czasami po 5 minutach już nie było. W ofercie plaża 650 m od hotelu - tak jest ale publiczna, za leżaki trzeba dopłacic. Plaża hotelowa jest jakies 2,5 km oddalona od hotelu. transfer z hotelu na plaże jest tylko rano , później z plaży wieczorem - tak , że nie ma jak wrócić na obiad - ale z drugiej strony niczego sie nie traci. BRAK BARU NA PLAŻY, BRAK RĘCZNIKOW TEN HOTEL TO JEDEN WIELKI KOSZMAR. NIE WRÓCIŁABYM TAM CHOĆBY KTOŚ MI DOPŁACAŁ.
BRAK
WSZYSTKO
Straszny hotel. Brud, smród i ubóstwo. Okropne jedzenie. Ślady szminki na rzekomo czystych szklankach. Zaduch, brudne ręczniki i pościel. Naprawdę nie jestem wymagająca i byłam w różnych miejscach. Uciekliśmy stamtąd jak najszybciej
Żadnych.
Cały hotel do remontu i posprzątania. Stołować się lepiej na mieście
Hotel ładny, pokoje schludne, ładnie umeblowane. Co dziennie sprzątane pokoje. Często wymieniają ręczniki. Bardzo smaczne jedzenie. Obsługa hotelowa na najwyższym poziomie.
Obsługa hotelowa traktuje swoich gości jak rodzinę. Często pytają czy wszystko dobrze, czy jedzenie smakuje, czy coś potrzeba. 3 baseny, salon spa, darmowe busy na plażę, sklep i fryzjer na terenie hotelu .
W tym hotelu czas pobytu za szybko mija ☹️
Najlepszy hotel to to nie jest, ale pościel czysta, karaluchów i innych insektów nie zauważyłam, jedzenie średnie, ale każdy coś dla siebie znajdzie, no i wszędzie blisko.. Bardzo spokojne miejsce..nie ma tam jakichś " nie przyjemnych akcji" i głośnych imprez. Jak ktoś jedzie na leżenie i relax wyłacznie w hotelu to raczej niech szuka innego miejsca, jak chce zwiedzać tak jak my, to wystarczy. Dla mnie brakuje tam "kobiecej ręki, dobrego projektanta wnętrz i animacji dla dzieci..czuć że właściciel żałuje pieniędzy na niewielkie naprawy i komfort gości. Miejsce ma wielki , aczkolwiek nie wykorzystany potencjał.
Bardzo dobra lokalizacja, brak insektów, miła obsługa, sumienne dbanie o komfort spania i czystość pościeli i ręczników gości, kiedy było nam coś potrzebne zawsze mogliśmy zwrócić się do recepcji i nigdy nie odmówiono nam pomocy lub rzeczy o którą żeśmy prosili.
Okna , widać, że nie myte zbyt często . Wyrwany wieszak na ręcznik co chwilę wypadał ze ściany. Wnętrza niezbyt ładne .
Pobyt w samym hotelu w skali od 1-10 oceniam na max 2, pokój, który został nam przydzielony wzbudził skrajne emocje... ciemny, wilgotny, z oknem na mur, ciągle zawieszajaca się klimatyzacja, przy prośbie o zmianę pokoju zostaliśmy delikatnie mówiąc "zlekceważeni". Jedzenie bardzo monotonne. Nie polecam.
Pokój, czystość, klimatyzacja, jedzenie.