Historyczne ruiny w Pafos z mozaikami i antycznymi świątyniami
Piękne plaże z krystalicznie czystą wodą i złotym piaskiem
Tętniące życiem miasta Limassol i Larnaka z licznymi atrakcjami
Hotel godny polecenia! Wakacje cudowne! Polecam w szczególności dla rodzin.
Animacje dla dzieci
Nic
Piękny hotel z dobrą obsługą. Bardzo dobre bary i świetne położenie.
Piękne położenie.
Mało urozmaicone jedzenie i brak lodów w ofercie deserowej restauracji.
Wszystko rewelacyjne. Nie ma do czego się przyczepić. Polecam z czystym sumieniem.
Wszystko mi się podobało
Hotel piękny , morze,restauracje,baseny,jedzenie- wyśmienite.,
Jedzenie przepyszne, baseny i infrastruktura hotelowa bez rzautu, blisko morza, blisko centrum miasta.
łazienki pokojowe-wilgoć
Hotel nie zasługuje na 5 gwiazdek jest to jawne oszustwo. Po przyjeździe do hotelu w 3 osoby otrzymaliśmy butelkę wody i na tym zakończył się Room service. Brak wody butelkowanej, trzeba chodzić z własną butelką i uzupełniać ją u obsługi. Jedzenie monotonne. W ciągu dnia można zamówić jedynie fast foody w barze przy basenie, które jest nie jadalne. Lodów jest do wyboru tylko jeden rodzaj w wielkości mini porcji. Napoje obrzydliwe z koncentratów najniższej jakości. Do wody nie można nawet otrzymać plastra cytryny. Od godziny 7 rano jest walka o leżaki, w późniejszej godzinę problem ze znalezieniem czegoś wolnego. Brak jakichkolwiek animacji, jedynie wieczorem ktoś wyje do mikrofonu przez 2 godziny bo śpiewem tego nazwać nie można. Obsluga nie miła szczególnie łysy pan w barze przy basenie. Pokoje brudne z zagrzybiałą klimatyzacją, w toalecie nie działającą spłuczka. W głównej restauracji brudne i zdezelowane szklanki i sztućce. O godzinie 24 kończy się all inclusive i trzeba za wszystko płacić. Jednym słowem czujemy się zniesmaczeni i oszukani.
Nic
Wszystko
Opis oferty która znajduje się na stornie to jest jawne oszustwo. Hotel wizualnie ładny ale nic poza tym. W Po prostu dno i metr mułu. Napewno nie zasługuje na 5 gwiazdek, maksimum 3. Brak wody w butelkach, przy zameldowaniu otrzymaliśmy jedną butelkę na 3 osoby którą mieliśmy uzupełniać u obsługi barów. Pokoje brudne z zapleśniałą klimatyzacją i nie działającą spłuczką. Jedzenie monotonne, codziennie te same potrawy tylko pod inną nazwą. Niedomyte i zdezelowane szklanki i sztućce. Napoje z koncentratów najgorszej jakości, których nie dało się pić. W ciągu dnia można coś zjeść w „ snack barze”, w którym jedzenie również jest okropne. Brak jakichkolwiek animacji. Tylko wieczorny występ jakiś piejących śpiewaków bo śpiewem tego nazwać nie można. Leżaki przy basenach rezerwowane przed godziną 7, w późniejszym czasie brak możliwości znalezienia czegoś wolnego. Obsługa hotelu nie miła w szczególności łysy pan w barze przy basenie, nie można nawet otrzymać cytryny do ich „pysznej wody” Po prostu pieniądze wyrzucone w błoto.
Hotel piękny, jedzenie nie było wybitne, ale dobre - każdy znajdzie coś dla siebie. Niesamowicie mili kelnerzy w Sunset Barze, wracaliśmy tam codziennie. Baseny na zewnątrz czyste, w bardzo przyjemnej temperaturze. Plaża hotelowa także zadbana. W przeciwieństwie do niektórych opinii, nie mieliśmy problemu z obsługą tabletów sterująych w pokoju. Niestety, jeśli obsłudze nie zostawi się napiwku, to sprzątają pokój byle jak.
Hotel totalnie nie zasługuje na swoje 5* - sprzątanie pokoi powierzchowne, brak uzupełnianej wody ( w recepcji otrzymaliśmy informację, że możemy podejść do lobby z własną butelką ). Najgorszym punktem pobytu było obrzydliwe jedzenie a nie jestem wymagający. Przy opcji ultra all opaski są obcinane w momencie wymaldowania z pokoju o godzinie 11:00. Na szczęście blisko hotelu znajduję się sklep i można kupić coś to picia :) kilkaset metròw dalej jest Macdonald więc można zjeść ,,coś” lepszego i dużo czyściej niż na stołòwce. Te szklanki na stołowce to totalna ohyda.
Plaża, pokoje, widok z balkonu, teren hotelu
Obrzydliwe jedzenie
Niestety nie polecam tego hotelu , jestem bardzo nie zadowolona myślałam że będzie inaczej . Kolację , obiady dziennie to samo bardzo mało owoców morza , wieczorami pani ziewa Na żywo której słuchać się nie da bo po prostu ona nie umie świrować . Kawa mrożona nie jest w All In , zakwaterowanie od 15:00 więc jak ktos przyjdzie jak my o 9 Nie dostanie do godziny 15:00 Nawet wody za darmo żeby się napić śniadanie kosztuje 50€ za osobę , jestem w szoku pierwszy raz się spotkałam z takim czymś . Akacja z ręcznikami tak samo jest więc polecam rano odrazu wziasc ręcznik bo ok 12:00 już nie chcą dawać ręczników , o 18:00 wszyscy muszą wyjść z basenu to uważam że też za szybko bynajmniej basen powinien być otwarty Do 19:00 , 20:00 a tam wszytko szybko . Co. Najlepsze w tym hotelu to tylko tyle że pięknie na wnętrze takie modne na czasie ale nic pozatym , strata pieniędzy !
Ładne wnętrze . ( pozatym nic , nie polecam bo naprawdę dużo hotel kosztuje i to tylko cena za wygląd ! )
- w all in brak kawy mrożonej . - baseny zamykaj od 18:00. - doba hotelowa zaczyna się od 15:00( i to jest w porządku bo prawie wszędzie jest tak) ale do godziny 15:00 nie dostaniecie nawet łyka wody za darmo 😳 - akcje z ręcznikami , jeśli jedziecie na wycieczkę rano i wrócicie po południu nie dostaniecie nowego ręcznika . - w barze na zewnątrz są tylko jednego rodzaju lody dla dzieci na patyku 😳 - wieczorami totale nudy , ludzie wychodzą na miasto bo takie nudy w hotelu .
Wygląd piękny , widok z pokoju wspaniały na piękna plażę i baseny . Brak animacji wieczornych i mało w ciągu dnia więc raczej bardzo spokojnie , jedzenie przeciętne raczej słabe , brak owoców morza , sera fety która w Grecji jest pyszna jajka oczywiście w proszku :( żeby zarezerwować leżankę to nie później niż 8 rano , chyba ze jest opcja płatna 90 euro za dzień :) plaża przy hotelu też piękna. Brak europejskich drinków typu aperol czy mohito , tylko za dopłatą. Woda w pokoju w butelce dawana tylko na początku raz a pózniej trzeba butelkę napełnić w barze . Powrót mieliśmy dopiero o 18 z hotelu a opaski all in zabrali nam o 11 tak jak wymeldowane i niestety za wszystko trzeba juz płacić dostaje się tylko vouczer na obiad . W 5 gwiazdkowym hotelu nie powinno tak być , ale taka polityka hotelowa. Na cypr napewno wrócę ale do innego hotelu . Dałabym raczej 4 * a nie 5
nowoczesny wygląd , super plaża przy hotelu , położenie w bardzo fajnym miejscu
podejście do klienta , brak europejski drinków w ultra all , słabe jedzenie , bardzo spokojnie , mało się działo
Polecam hotel!!! Lokalizacja bardzo dobra, blisko do najlepszej plaży na Cyprze- Nissi Beach!!! Przy hotelu również plaża, która jest bardzo fajna. Na terenie hotelu do dyspozycji 3 baseny dla dorosłych i 1 dla małych dzieci. Jedzenie bardzo dobre, obsługa miła. Trochę słabo dbają o porządek w pokojach hotelowych- niedokładne sprzątanie. Temperatura w lipcu bardzo wysoka + wilgotność powietrza i ciężko wytrzymać- mimo kilkukrotnego pobytu w innych krajach w sezonie. Miejsce polecam, jednak jak ktoś ma możliwość to poza sezonem, to wtedy można trochę pozwiedzać- w sezonie nie ma szans na zwiedzanie w upale!!!!!
Miła obsługa, lokalizacja, plaża, baseny!!!
Słaba dbałość o porządek w pokojach
Bardzo fajny hotel wysoki standard i obsługa . Wszystko warte swej ceny . Jedzenie rewelacja!
Bardzo dużo miejsca na basenach , bliskość morza i centrum . Świetne jedzenie .
Brak wszystko super Polecam !
Wszystko super. Śmiało mogę polecić. Myślę, że nikt nie wróci niezadowolony.
Lokalizacja. Obsługa w hotelu (poza jednym Panem w lobby).
Jak widać na zdjęciu - wieczorami spotkasz tych gości przy restauracji. Nudne menu na śniadanie.
Lipcowy pobyt w hotelu Chrysomare na Cyprze przeszedł nasze najśmielsze oczekiwania! Rozkoszowaliśmy się wyśmienitym jedzeniem, które zadowoliłoby nawet najbardziej wymagające podniebienia. Bezpośredni dostęp do plaży pozwolił nam cieszyć się morskimi kąpielami o każdej porze dnia. Malownicza okolica zachęcała do długich, romantycznych spacerów (Plaża Nisi), podczas których podziwialiśmy piękno cypryjskiej przyrody. Relaks przy basenie umilały wygodne, zawsze dostępne leżaki, na których mogliśmy oddać się błogiemu lenistwu. Obsługa hotelowa była niezwykle uprzejma i pomocna, dbając o każdy szczegół naszego pobytu. Pokoje były przestronne, gustownie urządzone i zawsze idealnie czyste, a widok z balkonu po prostu zapierał dech w piersiach. Wieczorne animacje dostarczały mnóstwo rozrywki, a bogata oferta sportów wodnych w okolicznej zatoce zaspokoiła nasze pragnienie aktywnego wypoczynku. Ten hotel to prawdziwy raj dla osób poszukujących relaksu, dobrej kuchni i niezapomnianych wrażeń. Z czystym sumieniem polecamy go każdemu!
1. Wyśmienite jedzenie, które zadowoli nawet najbardziej wymagające podniebienia. 2. Bezpośredni dostęp do plaży, umożliwiający korzystanie z morskich kąpieli o każdej porze dnia. 3. Malownicza okolica, idealna na długie, romantyczne spacery i podziwianie piękna cypryjskiej przyrody. 4. Przestronne, gustownie urządzone pokoje z zapierającym dech w piersiach widokiem z balkonu. 5. Dostęp do leżaków przy basenie praktycznie w każdym momencie dnia.
Jedyną rzeczą, która mogłaby być jeszcze lepsza, jest codzienny dostęp do wody w pokoju. Jednakże, hotel zapewnia możliwość napełniania własnych butelek u obsługi, co jest świetnym rozwiązaniem dla osób dbających o środowisko. Polecam zabranie ze sobą własnej butelki na wodę, aby cieszyć się orzeźwieniem przez cały pobyt.
Hotel godny polecenia, pokoje czyste, duże i bardzo dobrze wyposażone.
Hotel nowy elegancki, bardzo dobre położenie, miła i wielo języczka obsługa .
jedzenie bardzo dobre, kids club super, przemiła Pani animatorka, pokoje sprzątane codziennie, blisko plaży
personel zabiera jedzenie punktualnie o danej godzinie zakończenia wydawania obiadu pomimo że w restauracji jest jeszcze pełno gości
HOTEL GODNY POLECENIA NOWY, ZADBANY, CZYSTY CZĘŚĆ PRACOWNIKÓW MÓWI W J. POLSKIM OBSŁUGA MIŁA I POMOCNA JEDZENIE ŚWIEŻE I BARDZO DOBRE SPORY WYBÓR KAŻDY ZNAJDZIE COŚ DLA SIEBIE W RECEPCJI PRZY ZAKWATEROWANIU OTRZYMUJE SIĘ KOMPLET PRZEJSCIÓWEK NIE TRZEBA ZABIERAĆ WŁASNYCH LEŻAKI NA PLAŻY PŁATNE ZESTAW 2 LEŻAKI, PARASOL I STOLIK 7,5E WiFi DARMOWE IDEALNE POŁOŻENIE PRZY PLAŻY , WSZYSTKO BLISKO SKLEPY, KLUBY,RESTAURACJE, PIĘKNE PLAŻE
POŁOŻENIE OBSŁUGA JEDZENIE ŚWIEŻE I UROZMAICONE
BRAK
Wspaniały hotel, najlepszy w jakim byłam do tej pory! Pokoje naszpikowane elektroniką, co cieszyło dzieci. Miłym zaskoczeniem były codziennie wydawane świeże ręczniki basenowe. Hotel przestronny, kilka basenów, więc nie czuło się tłumu. Strefa dziecięca - bardzo atrakcyjna, dzieci miały ci robić. Na miejscu kids club i ukochana pani która prowadziła dyskoteki i nawet twarze malowała.
Najbardziej zadowolona w hotelu byłam chyba z jedzenia. Duży wybór, każdy znajdzie coś dla siebie. Sushi codziennie na kolację, ośmiornica i tradycyjny ser hallumi. Koktajle dowolne, smaczne i apetycznie przyrządzone w szkle, nie plastiku.
Trochę dla mnie uciążliwi byli kelnerzy przy obiedzie i kolacji którzy mają obowiązek zaprowadzić do stolika i zbierać, realizować zamówienia na napoje.
Hotel z bardzo ładną infrastrukturą, blisko plaży, jedzenie praktycznie codziennie takie same, ale jest w czym wybierać, bardzo smaczne przekąski w snack barze (jak w McDonald) wrapy, burgery, frytki. Raczej spotkaliśmy się z miłą obsługą, wieczorami jest gdzie spacerować - nadmorskie deptaki w stronę Nissi Beach lub portu, czy główną uliczką. Raczej nie jest to hotel dla rodzin z dziećmi. Polecałabym go parom, starszym małżeństwom, czy rodzicom z nastolatkami.
a) ładne otoczenie basenów: łóżka, leżaki - niestety zajmowane już od 8:00 b) bardzo schludna restauracja, w której panował niewiarygodny spokój i cisza. c) dobra PinaColada i gin z tonikiem. d) świetna lokalizacja - blisko do najwazniejszych punktów w Ayia Napie e) miła obsługa, sporo Polaków - polecam aby popracowali nad informatorami w j.pol wiele starszych osób mialo problem gdzie co znaleźć itp. f) czyste, nowoczesnie urzadzone pokoje. g) można spędzić super wakacje
a) Brak róznorodnych animacji. Codziennie wieczorem ktoś śpiewa. b) Brak atrakcji dla dzieci. Kids Club słabo wyposażony i Panie animatorki nie mają przygotowanego programu. O 19:00 zatańczą z dziećmi 4 piosenki. c) Brak dostępnej wody w butelkach. Trzeba sobie kupić butelkę wody a potem napełniać ja u barmana. Z czasem uważalam że to dobry kierunek dla ochrony środowiska, ale polecam zabrac z domu butelkę Dafi i ją napełniać. d) Dobrą kawę trzeba kupować za 5 euro w barze.
Widać świeżość i nowoczesność w hotelu. Pokoje przestronne (superior) łóżka bardzo wygodne i duże na spokojnie można się wyspać we 3 osoby ( rodzice + dziecko ) bez konieczności wstawiania dostawki. Obsługa hotelu na duży plus każdego dnia sprzątanie wymiana ręczników co 2/3 dzień.
Duża dostępności leżaków, komfortowe 3 baseny plus basen kryty. Jeżeli ktoś chce aktywnie spędzać czas to siłownia jest naprawdę dobrze wyposażana w b.dobrej jakości sprzęt. Recepcja i lobby bar na wejściu już robią wrażenie. Restauracja do posiłków również przestronna. Różnorodne jedzenie każdego dnia można zaserwować sobie coś innego.