Chrysomare

Przepiękny hotel,bardzo nowoczesny,czysty,nie ma się do czego przyczepić.

Hotel jak zawsze spoko, świetne miejsce. Polecam wszystkim chcącym spędzić czas w miłej atmosferze.

Piękny, nowoczesny, zadbany. Jedzenie przepyszne. Super baza wypadowa do zwiedzania wyspy. W pobliżu dużo cudownych miejsc do zwiedzania. Od hotelu w lewo rozpoczyna się długa trasa spacerowa z malowniczymi widokami. Basen wewnętrzny z mega ciepłą wodą co jest rzadkością. Polecam wynająć auto i pojechać do Pafos- cudowne widoki na skałkach. Byliśmy tu już drugi raz i na pewno wrócimy.

Pobyt zaliczam do udanych ,hotel pokój ,jedzenie czystość na plus godne polecenie na pewno kiedyś wrócę Cypr mnie urzekł.

Hotel nowoczesny, ładny dobrze wyposażony Obsługa miła, wielojęzyczna i profesjonalna. Pokój duży, bardzo ładny z funkcjonalną łazienką. Niestety, w tym ładym pokoju razem z nami mieszkały mrówki. Sprzątanie polegało tylko na wymianie ręczników. Pomimo naszej kilkukrotnej interwencji w sprawie sprzątania, nie było reakcji, a mrówki były na urlopie razem z nami.

Nazwa  Chrysomare
Miejsce  Cypr / Cypr Południowy / Ayia Napa
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, sporty wodne, tenis, parking

Historyczne ruiny w Pafos z mozaikami i antycznymi świątyniami

Piękne plaże z krystalicznie czystą wodą i złotym piaskiem

Tętniące życiem miasta Limassol i Larnaka z licznymi atrakcjami

Wyświetlono 161 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Przepiękny hotel,bardzo nowoczesny,czysty,nie ma się do czego przyczepić.

Zalety

Piękna infrastruktura, gustowne pokoje,bajeczna kuchnia.

Cezary

Pobyt - Marzec 2025

Zalety

Czysty, z własną plażą, jedzenie dobre

Wady

Mało atralcji dla dzieci jakby ktoś się wybierał

Marlena

Pobyt - Marzec 2025

Zalety

Smaczne jedzenie na najwyższym poziomie, nowoczesne wnętrze, czystość, położenie

Wady

Brak leżaków na plaży - byliśmy poza sezonem w marcu i akurat było załamanie pogody, może stąd to wynikało

Gosia

Pobyt - Marzec 2025

Zalety

Podgrzewany basen wewnętrzny ,czystość , uprzejmość obsługi .

Pobyt - Marzec 2025

Zalety

Znakomite położenie hotelu, ilość basenów

Wady

Mrówki w pokoju, brak uzupełnienia w pokoju kawy, herbaty i wody

Krystyna

Pobyt - Luty 2025

Jestem bardzo zadowolona z pobytu w hotelu Chrysomare. Mam 77 lat. Za namową córki wybrałam się z jej rodziną na ferie w tym hotelu. Miałam dużo obaw przed wyjazdem, ale jak się okazało na miejscu - zupełnie niepotrzebnie. Hotel luksusowy, bardzo czysty. Pokój nowocześnie wyposażony - z racji mojego wieku, aż zbyt nowocześnie - początkowo miałam problem z obsługą dotykowego panelu sterującego oświetleniem, klimatyzacją czy też zasłonkami w pokoju. Dobrze, że byłam z rodziną - córka mi wszystko pokazała i wytłumaczyła. Zajmowałam sama duży, dwuosobowy pokój - piękny, czysty, codziennie sprzątany. Jedzenie przepyszne. To właśnie jedzenia obawiałam się najbardziej. Z racji wieku nie mogę już jeść wszystkiego, nie służą mi ciężkie, smażone dania, jednak bez problemu każdego dnia mogłam znaleźć dania odpowiednie dla mnie i jednocześnie bardzo smaczne. Jestem aktywną seniorką, codziennie korzystam z siłowni "pod chmurką". Nie chciałam rezygnować z codziennej aktywności fizycznej. W godzinach popołudniowych, kiedy córka z rodziną korzystała z uroków dostępnego w hotelu basenu, ja korzystałam z siłowni - świetnie wyposażonej i dostępnej bezpłatnie dla hotelowych gości. Wieczory umilały koncerty lokalnych artystów. W hotelowym lobby można było posiedzieć i posłuchać świetnej muzyki na żywo. Okolica hotelu piękna i czysta. Blisko do urokliwej, niedużej plaży tuż przy hotelu. Kawałek dalej najpiękniejsza plaża jaką w życiu widziałam - plaża Nissi Beach - z cudowną turkusową, czyściutką wodą. Niedaleko hotelu znajduje się także przystanek autobusowy, supermarkety, apteka. Podsumowując - polecam ten hotel wszystkim - bez względu na wiek - młodym i starszym osobom. będziecie zadowoleni!

Zalety

Czystość, bardzo dobre jedzenie.

Wady

W lutym troszkę chłodno - zwłaszcza na korytarzach.

Ola

Pobyt - Luty 2025

Hotel bardzo komfortowy- piękne duże przestrzenie w holu, który tętni życiem wieczorami czy restauracji, która pełna była pomocnej obsługi. Jedzenie pyszne. Położenie hotelu bardzo dobre. Duży basen z ciepłą wodą i komfortowymi leżakami czy nowoczesna, dobrze wyposażona siłownia to dodatkowe atuty przy gorszej pogodzie. Polecam!

Zalety

Duża, przeszklona łazienka, piękne widoki Duże przestrzenie w częsci restauracyjnej, wypoczynkowej czy rekreacyjnej Nowoczesne budownictwo Dobra kuchnia

Wady

brak ogrzewania w pokoju

4.3

Pobyt - Luty 2025

Nie polecam. Obsługa słaba. Zimno w pokoju. Za napoje w HB przy kolacji podane trzeba płacić

Zalety

Blisko morza

Wady

Zimno w pokoju, słaba obsługa hotelowa

Agata

Pobyt - Luty 2025

Hotel bardzo ładny, elegancki i nowoczesny. Jednak nam nie do końca udało się trafić z pogodą i w pokoju na parterze okazało się być zimno. Znajomi mieli na 5 piętrze i nie mieli tego problemu.

Zalety

Bardzo dobre jedzenie szczególnie obiady i kolacje zróżnicowane oraz bardzo smaczne. Piękna zatoczka i plaża obok hotelu. Hotel czysty i zadbany.

Wady

Śniadania bez szału standardowo codziennie to samo, usługa sprzątania w pokoju tylko z grubsza.

Bartłomiej

Pobyt - Luty 2025

Hotel nowocześnie wykończony, czysty, oferujący dobry bufet. Dostępny basen kryty (podgrzewana woda) oraz baseny otwarte. Bezpośredni dostęp do plaży. Codzienne animacje. Generalne odczucia pozytywne. Grupa docelowa to bardziej dorośli + nastolatkowie aniżeli rodziny z małymi dziećmi (mała ilość atrakcji dla najmłodszych).

Zalety

Otoczenie, sposób urządzenia, lokalizacja, jedzenie, obsługa hotelowa nawiązująca kontakt z gośćmi.

Wady

Zapewne jakieś są, ale nic przytłaczającego lub wpływającego na jakość wypoczynku.

Marcin

Pobyt - Luty 2025

Hotel bardzo ładnie położony, blisko do plaży, która jest otoczona zatoką. Warto zajrzeć na inne bliskie plaże. Obiekt nowoczesny, z dostępem do basenów zewnętrznych i jeden basen wewnętrzny. Poza szczytem sezonu baseny być może wystarczają ale jak na tak duży obiekt to generalnie małe baseny z małą ilością leżaków. Basen wew. dość duży 140cm głębokości z podgrzewaną wodą. Miła obsługa , pomocna. Dla osób zwiedzających bliski dostęp do przystanków warto jeździć liniami OSEA 1,5eur za osobę dorosłą 0,75eur dziecko. komunikacja jeździ dość często spokojnie można dostać się do Larnaki czy innych bliskich miejscowości. Poza sezonem Ayia Napa jest jakby wymarła...działa dosłownie kilka kebabów i dwa sklepy... dla mnie ten stan był idealny natomiast osoby szukające rozrywki będą zawiedzione. Pokoje czyste codziennie sprzątane/wymiana ręczników itp. Jedzenie na śniadanie monotonne (duży wybór ale stałe podstawowe menu) obiadokolację były już zmieniane. Sam pobyt oceniam na wielki plus.

Wady

w opcji HB brak napojów do kolacji - cena wody 1 L ok 6eur

Barbara

Pobyt - Luty 2025

Pobyt w hotelu ogólnie udany, czyściutko. Pokoje wystarczające dla w osób. Przepiękny widok z okna. Imponujace samorozsuwajace się zasłonu, różnorodne oświetlenie pokoju,

Zalety

Bardzo wygodne materace, sprzątanie i wymiana ręczników codziennie.

Wady

W przypadku dostawki, bo hotel nie przewiduje większych apartamentów dla 3 osób, bardzo mało mjejsca w pokoju. Na 3 osoby przewidziane są 2 filiżanki do herbaty czy kawy. Personel pomocny. Uważajcie na kolacje, tutaj personel zbyt nadgorliwy... bardzo szybko zabieraja talerze... Brak informacji o cenach napojów do kolacji, bo chociaż hotel ma 5 gwiazdek, nie przewiduje się nawet szklanki wody do posiłków. Trzeba dodatkowo zapłacić. A kelnerzy nawet obrażają się jeśli nie zamówisz napojów.

Wiola

Pobyt - Luty 2025

Piękny hotel w cudownym otoczeniu. Pyszne jedzonko, bardzo duży wybór zarówno na sniadanie, obiad czy kolację- na pewno każdy znajdzie coś dobrego dla siebie. Bardzo wygodne i przestronne pokoje. Cudowna plaża hotelowa a nieopodal najpiękniejsza plaża Cypru - Nissi Beach. Fajne miasteczko Ayia Napa- zimą spokojne- w sam raz na spacery i podziwianie przyrody i pobliskich plaż z cudownymi zachodami słońca.

Zalety

Same zalety- pomocna obsługa, przepyszne posiłki- fantastyczne baseny szczególnie te zewnętrzne. Bardzo komfortowe pokoje, które były codziennie sprzątane. Cudowne lobby i otocznie hotelu - hotel zasługuje na te 5*. Codzienne animacje w formie wieczornych koncertów

Wady

Brak - wspaniały hotel zarówno dla rodzin jak i singli

Patryk

Pobyt - Luty 2025

Bardzo dobry hotel. Byłem tam już drugi raz i na pewno wrócę jeszcze po raz trzeci.

Zalety

Położenie, dobre jedzenie, bardzo czysto, duże pokoje, sauna basen kryty w razie pobytu zimą, siłownia, wszystko na plus. Obsługa hotelu bardzo miła i pomocna.

Wady

wad wg mnie nie ma

Okga

Pobyt - Luty 2025

Pięknie położony hotel, panoramiczny widok na zatokę, niebo z balkonu. Bardzo urozmaicone posiłki, miła obsługa hotelu. Siłownia bardzo dobrze wyposażona, piękny basen.

Zalety

Pyszne posiłki, duży wybór każdego dnia są urozmaicone dania

Wady

Mało dodatkowych animacji i atrakcji, choć często odbywa się muzyka na żywo

Dorota

Pobyt - Luty 2025

Hotel sam w sobie przepiękny i cudnie położony. Pokoje dobrze wyposażone czyste i duże. Restauracja elegancka,, jedzenie bardzo urozmaicone,, bardzo duży wybór dań. Natomiast pierwszy raz w życiu zostałam w pięcio gwiazdkowym hotelu okradziona z… uwaga…. KURTKI !!!Totalny odjazd.Niestety ani hotel ani rezydentka nie chcieli wziąć odpowiedzialności za ten incydent,, nie poczułam się zaopiekowana w tym temacie, także niesmak pozostał …Szkoda .

Zalety

Dobrze położony Duży Elegancki Piękna restauracja Pyszne jedzenie Bez animacji i innych żenujących „ imprez”

Aga

Pobyt - Luty 2025

Piękny nowoczesny hotel. Bardzo dbają o porządek. Pokoje i łazienki przestronne i codziennie sprzątane. Przepiękny widok. Byliśmy z 2 małych dzieci i jesteśmy bardzo zadowoleni. Bardzo duża część gości hotelu to Polacy, ale są także np. całe drużyny piłkarskie (w trakcie naszego pobytu były 2). Bezpośredni dostęp do plaży przy zatoczce, zatem bezpiecznie i ciepła woda nawet w lutym. Super basen wewnętrzny - cieplutka woda i dużo miejsca do zabawy. Jedzenie bardzo smaczne - stołują się tam rezydenci biur podróży, więc to samo za siebie mówi. Polecamy

Zalety

czystość, basen wewnętrzny, blisko plaży

Wady

baseny zewnętrzne niepodgrzewane - jedyna wada jaką mogę wskazać

Pobyt - Luty 2025

Hotel godny polecenia. Z naszego punktu widzenia (2+2) brakowało atrakcji dla dzieci, jedzenie przeciętne, ale każdy znajdzie coś dla siebie, pokoje duże i zadbane, woda w basenach na zewnątrz zimniejsza niż morze, basen wewnętrzny duży. Hotel dość rozległy , dlatego trzeba nauczyć się w nim poruszać. Bardzo ładna, piaszczysta plaża przy hotelu. Nasz pobyt oceniamy jako bardzo udany, personel miły i pomocny. W lutym obłożenie hotelu około 50%. Miasto wyludnione, 90% lokali i sklepów zamknięta - idealna opcja na wyjazd dla ludzi szukających spokoju i przestrzeni.

Pobyt - Luty 2025

Ogólnie pobyt oceniam na plus, bardzo smaczne jedzenie, piękny widok z pokoju.

Sylwia

Pobyt - Styczeń 2025

Wspaniały hotel, Pięknie , czysto , nowocześnie , wspaniała aranżacja wnętrz i wokół hotelu , piękny basen , piękna stołówka- ogólnie Luksusowo

Zalety

Nowoczesność , czystość , piękna aranżacja wnętrz , cudny widok z pokoju, piękna stołówka i wspaniały basen

Wady

Brak - jedynie woda moglaby być uzupełniana podczas sprzątania pokoju

Chrysomare