Malownicze wioski z kamiennymi domami i tradycyjną atmosferą
Niezwykłe gorące źródła w Eftalou i Polichnitos
Urokliwe plaże, takie jak Skala Eressos, z miękkim piaskiem i czystą wodą
Polecam tym z małą gotówką będziecie zadowoleni.Piękne widoki .
Zadowolony jestem
Jak na cenę dobry
Świetne miejsce na odpoczynek. Czyste pokoje, czyściutki basen, spokój. Blisko do plaży - jakieś 500m jeśli się wychodzi tyłem hotelu;). Fantastyczna obsługa na czele z właścicielem Iggim, który jest wspaniałym i uczynnym człowiekiem. Wszyscy pomocni i zawsze dostępni. Polecam z całego serca.
Ogólna czystość, miła obsługa, darmowy internet, świetne jedzenie, blisko do plaży
nie odnotowałem
Najgorsze wakacje w moim życiu! Dlaczego napisałem swoją opinię: W dn. 1/09/2017 r., po tygodniowym pobycie, wyjeżdżali nasi znajomi A. i M. z ich 8-miesięcznym dzieckiem. Swoje bagaże zostawili w naszym pokoju do godziny 17.30. Około godz. 15 wszyscy razem wróciliśmy z plaży. Znajomi ostatecznie pakowali się do wyjazdu, przygotowywali dziecko do podróży, kąpali go i karmili. W tym samym czasie zobaczyliśmy, jak właściciel ośrodka podszedł do wózka małego B. dziecka A. i M. i przesuwając go na bok, zaczął głośno krzyczeć: ?Mister(dot. M.)! This room is for two people only, not for four! I?ve been paid from Itaka for two people not for four. You can leave kid here (in room) but you get out from here!? Kolejna sytuacja. W dn. 30/08/2017 r. około południa właściciel ośrodka Pan Igis zapukał do drzwi naszego pokoju i, nie otrzymawszy zgody na wejście, bezpardonowo wszedł do pokoju, w celu wymiany ręczników. Cała nasza rodzina wraz z dzieckiem miała popołudniową drzemkę, i klucz był przy nas, co powinno świadczyć o tym, że lokatorzy przebywają w pokoju. Po jego wejściu, moja żona poprosiła go dwukrotnie, żeby wymienił ręczniki później, gdyż w pokoju śpi małe dziecko. Jednakże on nie zareagował na tę prośbę. Pan Igis jest osobą bardzo głośną, swoim wejściem narobił wiele hałasu, obudził dziecko, które od razu się rozpłakało. Nie usłyszeliśmy od niego przeprosin ani w trakcie, ani po tym zdarzeniu. Po tych zdarzeniach w dn. 3/9/2017 r. podczas dyżuru rezydenta w Hotelu Christina`s Garden zarówno my, jak i inni Państwo przebywający w tym hotelu, przedstawiliśmy nasze skargi wobec aroganckiego zachowania właściciela Hotelu Christina`s Garden. Podczas tego spotkania właściciel dołączył do naszej dyskusji, ale po przedstawieniu naszych uwag i zastrzeżeń wobec niego, wszystkiemu zaprzeczył i powiedział, że to są kłamstwa-cyli jesteśmy kłamcami. Działo się to w obecności rezydenta! Kto się wybiera to Christina`s Garden musi wiedzieć, że ich odpoczynek nie zależy od pogody!
Zadbany ogród
Skandaliczne i niedopuszczalne w jakimkolwiek innym hotelu zachowanie właścicieli a nazywając rzecz po imieniu CHAMSKIE
Polecam . Idealne miejsce do wypoczynku . Zadbany ogród i basen . Piękne widoki i smaczna kuchnia .
Pieknie połozony.Zadbany.Bardzo miła rodzina ,ktora usmiechem wita kazdego goscia. Duże pokoje , czyste . WIFI w pokoju i lobby darmowe . Za klimatyzacje tez nie pobierano dodatkowych opłat.
Brak . Właściciel głośny ,ale miły i ma wiecej zalet niż wad
Właśnie wracam z tego hotelu. Cena którą zapłaciłam w ostatnim tygodniu czerwca 1200 zł jest zdecydowanie adekwatna do tego co zostałam na miejscu. Mały, kameralny hotel prowadzony przez grecką rodzinę. Do plaży około 1 km przejście ulica którą jeżdżą samochody i motory. Na plaży leżaki bezpłatne jeśli się coś zamówi w tawernie. Zejście do morza kamieniste, plaża żwirkowa. Basen mały ale w zupełności wystarczający. Jedyny minus słaba filtracja wody w związku z czym z basenu żeby popływać trzeba sobie najpierw wyłowić osy które się w nim utopiły. Nigdy nie brakuje leżaków kilka razy byłam zupełnie sama na basenie. Miejscowość mała bez dyskotek i innych atrakcji. Dedykowana tym co chcą po prostu odpocząć. Mimo pewnych niedogodności chętnie odwiedziłabym to miejsce raz jeszcze.
Czysto, miła obsługa, spokojna okolica
Żwirkowo-kamienista plaża, osy w basenie, krzykliwy właściciel
Rodzinnie prowadzony hotel, usytuowany w spokojnej okolicy, w spacerowej odległości od plaży. Jest to kompleks kilku jednopiętrowych, kolorowych budynków, w ładnym ogrodzie z mnóstwem kwiatów. Pokoje duże, czyste, z nieco starszymi meblami, ale z małymi łazienkami. Na terenie hotelu jest basen z brodzikiem oraz tawerna z barem. Wifi w lobby jest bezpłatnie, natomiast w pokojach za opłatą. Właściciel jest straszną gadułą. Wzdłuż plaży jest deptak, a przy nim kilka restauracji i tawern.
Spokojna okolica, kameralna atmosfera
Małe łazienki, nieduży basen
Odradzam, właściciel i jego rodzina bardzo krzykliwi, wszystkiego się czepiają (np. że dzieci chlapią wodą kopiąc się w basenie). Najlepszy klient to taki, który wydaje pieniądze w hotelu. Klienci, którzy wydają pieniądze w kawiarniach czy restauracjach po za hotelem są traktowani źle.
am hotel czysty, ogród, zadbany, blisko do plaży
Właściciel tragedia, krzyczy, czepia się wszystkiego a najlepszy klient to taki, który kupuje wszystko w hotelu
Irytujący, krzykliwy właściciel, Płatne napoje do obiado-kolacji, Wystarczająco miejsca przy basenie, Zadbany ogród, Czystość,
Kameralne pokoje z aneksem kuchennym ,czysty,zadbany ogród,
Płatna klimatyzacja, słabo funkcjonujący internet,