Świetny, kameralny hotel. Czuć rodzinną atmosferę. Smaczne śniadania, każdy znajdzie coś dla siebie . Bardzo czysto , pościel moim zdaniem nawet maglowana. Przyjemny zapach. Życzliwi gospodarze. Pokój bardzo duży, wygodny , ręczniki czyste, wymieniane . Dostępne miniaturki szamponu i mydła. Suszarka, telewizor. Na balkonie stoliki krzesła oraz suszarka na pranie. Bardzo dobra lokalizacja. Cicho i spokojnie. Krótki spacer do plaży. Ładny basen. Jedyny minus to otoczenie wokół basenu, leżaki i materace niestety już mocno wyeksplatowane. Na szczęście człowiek wyjeżdża ,żeby spędzić czas na plaży . Plaża bardzo czysta i zadbana.
Cisza, spokój, czystość. Dobre śniadania. Za niską cenę naprawdę dobry hotel. Polecam
Śniadanie mogłoby trwać do 10:30. Lepsze leżaki i materace przy basenie.
Wraz z mężem byliśmy w tym hotelu w sierpniu 2018 r. Hotel położony na uboczu, wejście pod górę ( nie była to przeszkoda ), pokoje sprzątane codziennie, przepiękny widok na góry z cudownym wiatrem schodzącym z gór ( po wygrzaniu na plaży chłodzenie lepsze niż klimatyzacją). Klimatyzacja w pokoju sterowana indywidualnie, telewizor, i łazienka. Pokój znajdował się na 2 piętrze. W ogrodzie basen i bar. W pakiecie mieliśmy śniadania- każdy znalazł coś dla siebie. Obiady również jedliśmy w hotelu Chris - jak się później okazało była to najlepsza restauracja w okolicy w dobrej cenie z przepysznymi daniami (polecam sałatkę szopską). Do plaży jakieś 800 m, plaża dosyć mała, ale z przepięknym widokiem na góry. Do centrum miasta jakieś 200 m. Na plaży cudowna restauracja Aeraki , bardzo miła obsługa, piękny widok na plażę. Morze ciepłe i czyste. Na miejscu właściciel wymieniał euro na lewy po bardzo korzystnym kursie. Polecam również wycieczkę do Nessebyr, przepiękne widoki na Morze Czarne jak również cudowne zabytki. Z całym sercem mogę polecić ten hotel, dla par jak i również rodzin z dziećmi.
Czysty, zadbany, codziennie sprzątany. Miła obsługa
Spędziłem w tym hotelu 10 dni na przełomie lipca i sierpnia i przyznam szczerze, że jestem bardzo mile zaskoczony. W tym roku podróżowałem już po Włoszech, byłem na Litwie i na Węgrzech i nigdzie nie otrzymałem takiego standardu za taką cenę. Do tego gospodarz i cała obsługa są bardzo uprzejmi i pomocni. Serwowane posiłki zadowolą każdego wybrednego i zaskoczą niejednego. Koniecznie trzeba spróbować lokalnej rakiji i wina. Pokoje są zadbane a z balkonów można podziwiać piękną panoramę. Z mojego balkonu z jednej strony miałem widok na morze a z drugiej na góry. Na plażę jest niecały 1km. Po drodze mnóstwo sklepików z pamiątkami. Nie brakuje też marketów. Zaletą hotelu jest dziedziniec, na którym można spokojnie zjeść lub wypić kawę. Basem spełnia wszelkie standardy. Polecam bardzo zarówno dla ludzi lubiących spokój jak i dla aktywnych.
+ położenie niedaleko plaży, w centrum miasteczka, blisko sklepy, przystanek + obsługa, wysoka kultura, uprzejmi, zawsze pomocni, szef bardzo towarzyski, codzienne sprzątanie + posiłki, nie da się narzekać, jedzenie jest prima sort + pokoje z widokiem na morze, oświetlony nocą Słoneczny Brzeg i codzienny pokaz fajerwerek + basen, barek i dziedziniec na którym można odpocząć od słońca
- dla lubiących dłużej pospać- śniadania do 10 :P
Z pewnością nie jest to hotel 3-gwiazdkowy, a 2.
+ basen + lokalizacja + czysto, codziennie sprzątane + klimatyzacja
- problem z wifi - skromne wyposażenie pokoju, ascetyczny wystrój - monotonne śniadania - mało kontaktowa, smutna obsługa
Pobyt wspominamy naprawdę przyjemnie,właściciel i obsługa bardzo miła,pokój z balkonem więc można wieczorkiem sobie posiedzieć, okolica ładna, do morza może i nie jest blisko ale spacer jeszcze nikomu nie zaszkodził,jedyna wada do której mogę się przyczepić to że w naszej toalecie nie można było wrzucać papieru toaletowego. Być może wrócimy tam w przyszłym roku.
miły właściciel,jedzenie dobre, nieduży ale fajny basen na terenie,leżaki,blisko sklepy,obsługa naprawdę OK
Hotel naprawdę godny polecenia. Płaciliśmy niewiele ponad 900 zł za 9 nocy ze śniadaniami, dwie mlode osoby. Hotel naprawdę wspaniały, właściciel jeszcze lepszy :) bardzo miły Pan. pokoje z bardzo fajnymi standardami. w kazdym pokoju klimatyzacja, telewizja z kilkoma angielskimi kanałami, my mielismy pokoj z balkonem. na pewno będziemy tam wracać, za takie pieniądze w życiu nie spodziewalibyśmy się takich standardów. wspomnę jeszcze o sprzątaczkach które przychodziły chyhba codziennie lub co dwa dni, zamiatały, myły, bardzo miłe p anie :) czuć rodzinna mila atmosfere. minute od hotelu przystanek z ktorego mozna dojechac do nessebaru i centrum sunny beach. jedyny minusik to moze troszke daleko od plazy (15/20 min) i potem jest wchodzenie pod gorke z plazy ale nam to nie przeszkadzalo - super nam to zrobilo na nogi :) ogolnie jestesmy baaardzo zadowoleni i na pewno tam wrocimy
pokoje zadbane, czyste, telewizja, widoki, jedzenie, właściciel bardzo uprzejmy, basen czyściutki! :)
wszystko ok super właściciel wraz z rodziną miła obsługa, czyste pokoje sprzątane codziennie
Basen
Hotel bardzo czysty, obsługa przemiła, właściciel służący pomocą. Posiłki smaczne, urozmaicone. Za taką cenę byłam bardzo pozytywnie zaskoczona a wręcz nie było do czego się "przyczepić". Zarówno dla par jak i rodzin z dziećmi. Polecam bardzo serdecznie.
Czystość, położenie, miła obsługa, smaczne posiłki
Prywatny hotel o wiele lepszy,niż droższe i większe. Perfekcyjne zadbany i prowadzony. Czysty basen i dobre jedzenie. Blisko na plażę mimo że spowrotem pod górę . Ocena 11/10 . Za rok też na pewno przyjadę .
Jedzenie Położenie Basen Widoki Spokój Właściciele Sprzątaczki
Wybrałem się do tego hotelu wraz z dziewczyną na tydzień w ofercie BB. Uważam, że śniadania w zupełności nam wystarczały i lepiej było móc sobie wybrać co się chce zjeść na obiad na mieście i wychodziło to również taniej dzięki temu. Właściciel hotelu był bardzo miły, szło się z nim dogadać po polsku, można było u niego wymienić walutę, w pokojach codziennie sprzątano i co około 2 dzień wymieniane były ręczniki, basen może nie za duzy, ale czysty woda przejrzysta i nie ma do czego się tu przyczepić, słabe było to, że dostaliśmy pokój z dwoma osobnymi łóżkami, z balkonu widok fajny troche na morze troche na ulice ale to wszystko zalezy jaki pokoj sie dostanie, jedzenie na sniadaniach bylo w formie bufetu, nie bylo zle zawsze bylem po nim najedzony aczkolwiek co drugi dzien wszystko bylo takie samo. Z hotelu było dość daleko do plazy i w droge powrotna pod górę wiec jak ktos nie chce sie zbytnio zmeczyc to warto to wziac pod uwagę. Wybralismy sie do hotelu we wrzesniu wiec juz dosc sporo sklepow barow bylo pozamykanych i nieduzo ludzi na plazy wiec jesli komus zalezy na spokoju to bardzo dobra opcja ale jesli chce sie miec wiecej atrakcji lepiej szukac we wrzesniu hotelu w np Słonecznym Brzegu lub Nessebarze. Podsumowując jestem bardzo zadowolony z wyjazdu, za taką cenę ciężko by było znaleźć coś podobnego i polecam ;)
czysty zadbany blisko centrum i przystanku autobusowego kameralny rodzinna atmosfera
dosyć daleko pod górę od plaży (więcej metrów niż było podane w ofercie) mało czasu na śniadanie (8.00-9.00) mało różnorodne posilki na sniadaniu
Wybraliśmy się z chłopakiem w połowie września. Jedyne do czego można się było doczepić, to kolacje. Niektóre posiłki nie smakowały zbyt dobrze. Może dlatego, że to koniec sezonu. Hotel blisko centrum Svetego Vlasu, przystanku autobusowego, sklepów. Na śniadania zawsze to samo, ale przez 9 dni nie zdążyło nam się znudzić. W pokoju czysto. Sprzątane codziennie, ręczniki wymieniane co 3 dni.
kameralny pensjonat z basenem z dala od zgiełku vel Słoneczny Brzeg,bardzo mili i uczynni właściciele pensjonatu,szef po zgłoszeniu usterki w pokoju szybko usunał niedogodnosc,jedzenie dobre przygotowywane po bułgarsku,do Polski wracaliśmy z pania która narzekała \" a bo jajka za zimne\"...osobom szukajacym luksusu,restauracyjnego jedzenia,wielkiego basenu i zyciowym malkontentom-odradzamy...polecamy dla ludzi szukających słońca,ciepłego morza ciekawym poznania miłych ludzi.pozdrowienia dla normalnych ps.polecamy biuro Rego Bis i rezydentke p.Kałużną,niestety nie pamiętamy imienia,byliśmy w różnych krajach ale dopiero teraz spotkaliśmy rezydenta,któremu \"sie chciało\",miłe przyjecie na lotnisku,w drodze do hotelu ciekawie opowiadała o tym regionie Bułgarii,miała czas normalnie pogadać,czulismy sie bardzo bezpiecznie.
miła obsługa,pokoje codziennie sprzątane,cisza z dala od zgiełku,
Wyjazd marzenie. Piękna okolica. Cisza i spokój. Właściciel hotelu bardzo serdeczny i pomocny. W pobliżu piękna plaża i do wędrówek góry Stara Planina.
Cichy, idealny do wypoczynku.
Przyjemny, schludny, czysty hotel. Profesjonalne i życzliwe podejście do gościa. Obsługa na wysokim poziomie. Prawie sami goście z Polski, bynajmniej wtedy kiedy tam byłem. Bardzo blisko do ronda z którego odjeżdżają autobusy do Słonecznego Brzegu i Nesybyru, blisko do deptaku z pamiątkami, małych supermarketów czynnych prawie zawsze. Nieco dalej do plaży, z powrotem trzeba iść pod górę. Polecam również rodzinom z dziećmi, jako że jest tam cicho i spokojnie.
Czysto i przyjemnie, kameralnie, dobre położenie.
Mała powierzchnia wokół hotelu, niewielki basen
Dobre. Sympatyczny właściciel. Lokalizacja w centrum miasta. Czysty i sporej wielkości basen. Czyste pokoje. Regularna wymiana ręczników i pościeli.
Bardzo polecam ten pensjonat, basen z czyściutka woda super dla osób mniej wymagających. Jedyny minus to żywienie- na szczęście okolica tania i spokojnie można żywic się w Kotvie która jest bardzo blisko gdzie pełen obiad 0d 12-16 można zjeść już za 20-30 złotych. Cena bardzo atrakcyjna dziękuje rego bis za super wakacje być może wrócimy tu za rok.
bardzo cichy, czysty, zawsze wolne leżaki, tani bar nad basenem
jedzenie