Chich Khan

BYŁEM TAM OD 28.09.2016 NA 7 DNI I MASAKRA NIE POLECAM DOCZEPIC MOŻNA SIE DO WSZYSTKIEGO ZACZYNAJAC OD KUCHNI DO WARUNKOW I ZWYCZAJÓW PANUJĄCYCH W TYM HOTELU. JAK COS TO CHETNIE ODP. NA PYTANIA MOJ EMAIL QXQX@WP.PL POZDRAWIAM EKIPE KTÓRA Z NAMI BYŁA Z POLSKI DLA NICH 10 + (HELLO MY FRIEND )

Obsługa miła hotel wymaga odnowienia, basen średn , teren zadbany.

Bardzo przyjemny hotel. Polecam Jedzenie dobre zróżnicowane ,ale po tygodniu zaczyna sie powtarzać i troche nudzić . Basen i wszystko w około basenu czyste i zadbane. Obsługa bardzo miła w 98%,( ale zawsze znajdzie sie ktoś kto nie lubi turystów ) Chodząc na spacerki lub na plaże trzeba sie odganiac od różnej maści naciagczy i sklepikarzy ,ale po dwóch dniach mozna sie przyzwyczaić . Polecam różnego rodzaju wycieczki (quady,konie, wielblady itp) niedrogo i fajna zabawa ,nie ma sie czego bać (byli tacy co nie wychylili nosa poza teren hotelu). Spędziliśmy dwa świetne tygodnie( ja,żona, córka 14lat i synek1,8) i mamy w planach wybrać sie tam jeszcze raz . Naprawdę mozna odpocząć ,polecam

Hotel bardzo przyjemny, ale wymaga odświeżenia. Obsługa bardzo miła. Jedzenie nie jest najwyższych lotów, powtarzalne, ale jak na tunezyjskie warunki i tak jest dobrze. Jest możliwość dine around - czyli kolacje tematyczne w okolicznych hotelach (meksykańska, orietalna, itp.) po uprzednim zapisaniu. Animacje są na bardzo dobrym poziomie, zawsze się coś dzieje - nie ma jednak dedykowanej grupy dla nastolatków, co dla moich synów (12 i 14 lat) było problemem. Generalna uwaga - Tunezja to kraj arabski i zajęło nam chwilę czasu żeby przyzwyczaić się do kultury i standardów innych niż europejskich. W hotelu generalnie jest bardzo mało Polaków, głównie Anglicy, Belgowie, Holendrzy i Rosjanie.

Hotel(czytaj-szisz-kan)super,w sezonie oferta all inclusive znakomita-zwłaszcza wyżywienie.Wokół ciekawe miejsca spacerów-Medina a tuż obok-aquapark,port ze statkami korsarzy ,nieco dalej Nabul-centrum ceramiczne(można dojechać publicznym autobusem sprzed hotelu)Warto polować na oferty last minute wtedy relacja ceny do jakości naprawdę oszałamiająca.Trochę przeszkadza nagabywanie na ulicach -ale trzeba się przyzwyczaić do obyczajów arabskich.Polecam

Nazwa  Chich Khan
Miejsce  Tunezja / Hammamet / Hammamet
Wyżywienie  All inclusive, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, basen z podgrzewaną wodą, udogodnienia dla rodzin z dziećmi

Tylko 200 m do hotelowej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza.

Udogodnienia dla dzieci: wydzielona część w basenie dla dzieci, pokój i plac zabaw, miniklub (4-12 lat), animacje.

Atrakcyjne położenie: między przystanią a mediną, tylko 200 m od popularnego parku rozrywki Carthage Land.

Bogata oferta rekreacyjna: kort tenisowy, aerobik, aqua gimnastyka, siatkówka, animacje dla dorosłych.

Wyświetlono 16 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
3.6
KALI

Pobyt - Wrzesień 2016

Zalety

SPRZĄTANE POKOJE, BARMANI MILI,

Wady

PRAWIE WSZYSTKO NIE POLECAM

Lucjan

Pobyt - Czerwiec 2015

Obsługa miła hotel wymaga odnowienia, basen średn , teren zadbany.

Zalety

Spokój mało Rosjan

Wady

Sprzęty stare

Robson

Pobyt - Czerwiec 2013

Joanna K.

Pobyt - Lipiec 2012

ania

Pobyt - Lipiec 2011

Polska:):)

Pobyt - Czerwiec 2011

Rewelacyjny hotel,polozony blisko piaszczystej plazy, blisko pelno sklepow, superrr!!!grupa Animacyjna(Joe, Coco, Kimo, Momo, Sofian, Micheal), zapewniaja mnostwo smiechu, zabaw, rewelacyjnej muzyki na basenie i dyskotece!!!! spedzilismy swietne 2 tygodnie z przyjaciolmi i wielka checia wrocilibysmy tam ponownie:) Ludzie ktorzy pracuja w tym hotelu sa poprostu mega!!!

Juszkiewicz

Pobyt - Maj 2011

Mial byc pokoj z balkonem a dostalismy ponury pokoj z widokiem na mur. Pozatym oszukuja na recepcji przy wymianie pieniedzy!

K

Pobyt - Kwiecień 2010

Jest parę minusów tego hotelu: brak telewizji polskiej a była w ofercie, a po drugie pokoje z balkonem ( opcja dodatkowo płatna), nikt nie dostał wykupionego pokoju. Ogólnie hotel był super. Polecam

ARTUR

Pobyt - Luty 2010

SUPER!!! POLECAM TEN HOTEL.

Ewcia

Pobyt - Marzec 2009

Jestem zachwycona zespołem basenów tego hotelu oraz dodatkami do nich.Taras słoneczny,wodospad i zjeżdżalnia.Położone w bujnym ogrodzie z egzotyczną roślinnością.Z drugiej zaś strony jestem troche zawiedziona z powodu formuły all inclusive.W moim miemaniu mogłaby być bardziej rozszerzona.Hotel jest na wysokim poziomie,a obsługa profesjonalna.Trochę nas ten urlop kosztował,ale nie żałujemy.Takich wspomnień nie da się kupić.

Pobyt - Listopad 2008

W zeszłym roku byliśmy w Sousse także teraz padło na Hammamet. Hotel położony w części turystycznej Yasmine. Nie mam złego zdania o tym hotelu. Pokoje były ręcz nieskazitelne i obszerne. Personel bardzo życzliwy. Urozmaicone jedzenie i bardzo smaczne. Podobnie jak w Sousse męczące jest kiedy idąc w dół ulicą właściciele nie chcą dać Ci spokoju, dopóki czegoś Ci nie wepchną... Jednak nie daleko znajdują się dwa miłe sklepy gdzie można bez żadnego nagabywania kupić ciekawe rzeczy. Myślę że hotel jest godny polecenia :-)

Hania

Pobyt - Listopad 2008

Hotel może się podobać każdemu. W hotelu panuje absolutna czystość. Sprzątacze codziennie sprzątali pokój. Każdego ranka nowe, świeże ręczniki. Kiedy zmieniano pościel w hotelu na łóżku zastawaliśmy kołdry ułożone niczym origami i płatki kwiatów. Jeśli chodzi o animacje to działo się dość sporo. Żaden z animatorów nie ciągnął nas na siłę jeśli nie mieliśmy ochoty dołączyć do zabawy. Wieczorami dawali kilka różnych pokazów. Program zdarzał się powtarzać. Smaczne posiłki, nawet w HB którą my mieliśmy.

Staś

Pobyt - Listopad 2008

Przestronny pokój, z oddzieloną łazienką i toaletą. Dwa oddzielne łóżka. Szkoda że była tylko jedna komoda, ciężko było z przyjacielem zmieścić tam wszystkie nasz rzeczy. Słusznych rozmiarów balkon, z małym stoliczkiem i krzesłami. Widok na basen i taras restauracyjny. O dziwo w pokoju nie było głośno. Troszkę upierdliwe było męczenie się z wtyczką di gniazdka która był w połowie schowana. Włączyć coś większego niż ładowarka do telefonu było nie lada wyzwaniem. Obsługa i jedzenie znakomite. Hotel raczej spokojny. Pewnego dnia wybraliśmy się wieczorem do Mediny a ta ku naszemu zdziwieniu była zamknięta... Plaża taka sobie. Lepiej było wybrać się gdzieś i poszukać czystszej.

Łukasz

Pobyt - Listopad 2008

Nie mam uwag do samego hotelu. Pokój obszerny z widokiem na basen. Schludny i czysty. Jedzenie w hotelu bardzo dobre. Śniadania bogate. Oprócz angielskiego standardu jajek na bekonie, pasty, sery, dużo owoców. Obiady i kolacje to obfite i różnorodne bufety. Trzeba było tylko uważać jak szło się z talerzem ponieważ po całej restauracji biegały dzieci a rodzice wydawali się być w ogóle nie zainteresowani tym faktem.. Hotel było dość spokojny, pomimo animacji dziennych i wieczornych dało się odpocząć. Sporo gości to ludzie z Wielkiej Brytanii. Anglicy, Szkoci, Walijczycy. Personel uprzejmy i dobrze wykwalifikowany. Gdyby jeszcze plaża była lepsza, w moim odczuciu byłoby fantastycznie.

Aleksandra

Pobyt - Listopad 2008

Bardzo przyjemny hotel wakacyjny. My mieliśmy HB, jedzenie całkiem ok. W hotelu jest meksykańska restauracja ale z niej nie skorzystaliśmy ponieważ dla gości z HB jest ekstra płatna. Dla gości z AI była możliwość jednego posiłku w niej za wcześniejszą rezerwacją. Hotel posiada całkiem przyjemne SPA. Polecam masaż całościowy za 20dinarów. Pełen relaks i dają jeszcze smaczną aromatyczną herbatę. Plaża niestety nie sprostała oczekiwaniom. Było dużo wodorostów, i czegoś co przypominało wielbłądzie łajno... Pokój był duży i czysty, bez fajerwerków. Za to przyjemny i wygodny.

Beata

Pobyt - Lipiec 2007

Hotel położony w centrum Hammametu, pomiędzy portem a mediną. Bardzo przyjemny chociaż wymaga lekkiego "odświeżenia" (pomalowania). Blisko do plaży. Taxi, autobus i inne środki transportu - na miejscu.

Chich Khan