Wulkan Teide z malowniczymi krajobrazami i trasami trekkingowymi
Plaże z czarnym wulkanicznym piaskiem i lazurowymi wodami
Parki wodne i rozrywki idealne dla rodzin z dziećmi
Hotel faktycznie zasługuje na cztery gwiazdki. Jest świetnie usytuowany - zaledwie 2 minuty od plaży! Dostałam pokój z widokiem na zatokę, a nie na drugi hotel co uważam za plus. Hotel widać, że jest po remoncie, ponieważ pokoje są odświeżone jak i całe jego wnętrze. Hotel dodatkowo leżał w centrum miejscowości, więc szybko mogłam dojść do głównej promenady. Dodatkowo można było pograć w bilard, piłkarzyki i darty. Kolejną rozrywką były codzienne występy muzyczne. Jestem bardzo zadowolona z pobytu!
* duży wybór jedzenia * Bliskość plaży i centrum miasta * Lodówka w pokoju * Miękkie łóżka * Występy live music * Codzienne sprzątanie
* Hotel przy ruchliwej ulicy - wieczorem hałas * Kelnerzy nie dokładali jedzenia ja ostatnie pół godziny otwarcia restauracji * Zbyt mała liczba wind * Powtarzalne jedzenie
hotel ogólnie nie zasługuje na 4 gwiazdki małe pokoje dawno nie odświeżane ,mały basen i kilkanaście metrów kwadratowych wokół , praktycznie nie ma miejsca na swobodne poruszanie się ,dookoła kilka bloków hotelowych które skutecznie blokują dostęp słońca ,jedzenie średnie mały wybór aczkolwiek głodny nie chodziłem ,i co przykre to karaluchy w pokoju duże afrykańskie ze skrzydełkami do 5cm co prawda zamienili mi pokój na inny ale już niesmak pozostał ,ogólnie nie polecam wokół jest dużo hoteli z lepszymi warunkami
karaluchy w pokoju ,słabe jedzenie ,
Z uwagi na hałas w hotelu odradzam pobyt w nim turystom indywidualnym.
Dobra lokalizacja.
Hotel przyjmuje zorganizowane grupy młodzieży, które są bardzo głośne. Przez całą noc krzyki, trzaskanie drzwiami. W dzień hałas przy basenie. Na balkonach brak stolików i krzeseł.