Wulkan Teide z malowniczymi krajobrazami i trasami trekkingowymi
Plaże z czarnym wulkanicznym piaskiem i lazurowymi wodami
Parki wodne i rozrywki idealne dla rodzin z dziećmi
Bardzo miły pobyt , super obsługa , jedzenie smaczne , polecam
Blisko do centrum, dbanie o czystość w pokojach, spokój
Spędziliśmy tu wspaniały tydzień wakacji. Przepyszne, różnorodne jedzonko praktycznie przez cały czas (poza posiłkami dostępne były przekąski). W barze również bardzo duży wybór. Pokój był czysty, przestronny, a z balkonu piękny widok na otaczające góry oraz ocean. Co wieczór fajne występy, a w ciągu dnia gry i zabawy nad basenem z mega pozytywną Panią prowadzącą! Obsluga bardzo miła i pomocna (z powodu późnego lotu mogliśmy pozostać w hotelu jak długo chcemy). Lokalizacja też na mega plus, spacerkiem do promenady z 3 minuty, a poranki można było zaczynać od joggingu wzdłuż oceanu. Naprawdę jesteśmy bardzo zadowoleni, że wybraliśmy ten hotel i gorąco polecamy! Przy kolejnym pobycie w Los Cristianos z chęcią również tu przyjedziemy :)
Lokalizacja, jedzenie, obsługa, czystość, baseny, personel
Pobyt uważam za bardzo udany , pokoje czyste wyposażone w wszystko co potrzebne , pościel zmieniana co drugi dzień . Jedzenie bardzo różnorodne.
Hotel blisko centrum i plaży.
Niestety 🙁 jedynie wadą były karaluchy które niestety wieczorami wychodziły na żer, więc jeśli ktoś się boi to niestety to jest nieodłączną "atrakcją" Teneryfy.
Pokój studio czysty i dobrze wyposażony. Dwie sypialnie i łazienka. Polecam.
Blisko centrum i jednocześnie cicho.
Brak klimatyzacji.
Byłam na Wyspach wiele razy min. w sieci Regenccy Club, ale to super miejscówka, bo nie lubię wysokich hoteli, miałyśmy świetnie położony apartament ( duży, sypialnia i pokój dzienny z aneksem kuchennym ) tuż przy basenie i blisko centrum kulturalna - żywieniowym. Jedzenie na 4 lub więcej * , bardzo dobre. Lepsze niż w innych dotychczasowych hotelach. Zadziwienie wzbudziły też fajne programy artystyczne, których w ogóle się nie spodziewałyśmy. Basen mały ( były też inne) ale ciepła woda i miejsca stykało dla wszystkich . No i bardzo miły i pomocny pan Lifeguard. Polecam i jeśli będę ponownie wybierała się na Teneryfę to raczej do tego hotelu. Promenady i morze w zasięgu , otoczenie fajne. a na urodziny dostałam szampana :)
położenie, niska zabudowa, brak insektów i często sprzątane
Hotel bardzo kameralny. Bungalowy dobrze wyposażone i czyste.
Bliskość lotniska oraz oceanu. Wszystkie bungalowy takie same i funkcjonalne.
Małe baseny i brak pakietów z suchym prowiantem w przypadku wyjazdu na wycieczkę fakultatywną przed śniadaniem.
wspaniałe miejsce, przemiła obsługa, która sprawia, że jest fajny klimat w tym miejscu, codzienne atrakcje prowadzone przez animatora, zwieńczone były dyplomami i nagrodami dla uczestników-dzieci były zachwycone, jedzenie bardzo dobre- miłośnicy kuchni hiszpańskiej będą usatysfakcjonowani.
niska zabudowa typu bungalow sprawia, że jest duża przestrzeń i piękne widoki na góry, pokoje przestronne -sypialnia + salon z w pełni wyposażonym aneksem (możliwość przygotowania posiłków dla osób, które mają pobyt bez wyżywienia)
To były nasze pierwsze zagraniczne wakacje z dzieckiem (3l). Prognozy pogody z internetu były mało optymistyczne, nawet spakowałam bluzę i marudziłam, że na miejscu będę musiała dokupić drugą. Tymczasem było bajecznie (trochę za ciepło dla dziecka). Przepiękne tereny do zwiedzania, loro park trzeba zaliczyć koniecznie! Polecam
Bardzo pomocna polka na recepcji duże bungalowy, piękna okolica, spokój i wszystko czego potrzeba do szczescia. Kelnerzy w restauracji przemilu gorzej z kelnerkami, ale zwalamy to na PMS 😁
Jak ktoś lubi bardziej kameralnie, niż wielki hotel to to jest właśnie to.
Przestronność zarówno apartamentów i jak i całego kompleksu, basen, lokalizacja, jedzenie, duży taras .
Karaluch na suficie, ale o to w ciepłych krajach łatwo .