Checkin Bungalows Atlantida

3.5

Bardzo miły pobyt , super obsługa , jedzenie smaczne , polecam

Spędziliśmy tu wspaniały tydzień wakacji. Przepyszne, różnorodne jedzonko praktycznie przez cały czas (poza posiłkami dostępne były przekąski). W barze również bardzo duży wybór. Pokój był czysty, przestronny, a z balkonu piękny widok na otaczające góry oraz ocean. Co wieczór fajne występy, a w ciągu dnia gry i zabawy nad basenem z mega pozytywną Panią prowadzącą! Obsluga bardzo miła i pomocna (z powodu późnego lotu mogliśmy pozostać w hotelu jak długo chcemy). Lokalizacja też na mega plus, spacerkiem do promenady z 3 minuty, a poranki można było zaczynać od joggingu wzdłuż oceanu. Naprawdę jesteśmy bardzo zadowoleni, że wybraliśmy ten hotel i gorąco polecamy! Przy kolejnym pobycie w Los Cristianos z chęcią również tu przyjedziemy :)

Pobyt uważam za bardzo udany , pokoje czyste wyposażone w wszystko co potrzebne , pościel zmieniana co drugi dzień . Jedzenie bardzo różnorodne.

Pokój studio czysty i dobrze wyposażony. Dwie sypialnie i łazienka. Polecam.

Byłam na Wyspach wiele razy min. w sieci Regenccy Club, ale to super miejscówka, bo nie lubię wysokich hoteli, miałyśmy świetnie położony apartament ( duży, sypialnia i pokój dzienny z aneksem kuchennym ) tuż przy basenie i blisko centrum kulturalna - żywieniowym. Jedzenie na 4 lub więcej * , bardzo dobre. Lepsze niż w innych dotychczasowych hotelach. Zadziwienie wzbudziły też fajne programy artystyczne, których w ogóle się nie spodziewałyśmy. Basen mały ( były też inne) ale ciepła woda i miejsca stykało dla wszystkich . No i bardzo miły i pomocny pan Lifeguard. Polecam i jeśli będę ponownie wybierała się na Teneryfę to raczej do tego hotelu. Promenady i morze w zasięgu , otoczenie fajne. a na urodziny dostałam szampana :)

Nazwa  Checkin Bungalows Atlantida
Miejsce  Hiszpania / Teneryfa / Los Christianos
Udogodnienia  basen odkryty, basen z podgrzewaną wodą, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, tenis, golf, bez paszportu, parking, zwierzęta

Wulkan Teide z malowniczymi krajobrazami i trasami trekkingowymi

Plaże z czarnym wulkanicznym piaskiem i lazurowymi wodami

Parki wodne i rozrywki idealne dla rodzin z dziećmi

3.5

Wyświetlono 9 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Bardzo miły pobyt , super obsługa , jedzenie smaczne , polecam

Zalety

Blisko do centrum, dbanie o czystość w pokojach, spokój

Aleksandra

Zalety

Lokalizacja, jedzenie, obsługa, czystość, baseny, personel

Edyta

Zalety

Hotel blisko centrum i plaży.

Wady

Niestety 🙁 jedynie wadą były karaluchy które niestety wieczorami wychodziły na żer, więc jeśli ktoś się boi to niestety to jest nieodłączną "atrakcją" Teneryfy.

Pokój studio czysty i dobrze wyposażony. Dwie sypialnie i łazienka. Polecam.

Zalety

Blisko centrum i jednocześnie cicho.

Wady

Brak klimatyzacji.

Bożena

Pobyt - Marzec 2024

Zalety

położenie, niska zabudowa, brak insektów i często sprzątane

Janusz

Pobyt - Listopad 2023

Hotel bardzo kameralny. Bungalowy dobrze wyposażone i czyste.

Zalety

Bliskość lotniska oraz oceanu. Wszystkie bungalowy takie same i funkcjonalne.

Wady

Małe baseny i brak pakietów z suchym prowiantem w przypadku wyjazdu na wycieczkę fakultatywną przed śniadaniem.

Aleksandra

Pobyt - Maj 2023

wspaniałe miejsce, przemiła obsługa, która sprawia, że jest fajny klimat w tym miejscu, codzienne atrakcje prowadzone przez animatora, zwieńczone były dyplomami i nagrodami dla uczestników-dzieci były zachwycone, jedzenie bardzo dobre- miłośnicy kuchni hiszpańskiej będą usatysfakcjonowani.

Zalety

niska zabudowa typu bungalow sprawia, że jest duża przestrzeń i piękne widoki na góry, pokoje przestronne -sypialnia + salon z w pełni wyposażonym aneksem (możliwość przygotowania posiłków dla osób, które mają pobyt bez wyżywienia)

Justyna

Pobyt - Lipiec 2021

To były nasze pierwsze zagraniczne wakacje z dzieckiem (3l). Prognozy pogody z internetu były mało optymistyczne, nawet spakowałam bluzę i marudziłam, że na miejscu będę musiała dokupić drugą. Tymczasem było bajecznie (trochę za ciepło dla dziecka). Przepiękne tereny do zwiedzania, loro park trzeba zaliczyć koniecznie! Polecam

Zalety

Bardzo pomocna polka na recepcji duże bungalowy, piękna okolica, spokój i wszystko czego potrzeba do szczescia. Kelnerzy w restauracji przemilu gorzej z kelnerkami, ale zwalamy to na PMS 😁

Dariusz

Pobyt - Październik 2019

Jak ktoś lubi bardziej kameralnie, niż wielki hotel to to jest właśnie to.

Zalety

Przestronność zarówno apartamentów i jak i całego kompleksu, basen, lokalizacja, jedzenie, duży taras .

Wady

Karaluch na suficie, ale o to w ciepłych krajach łatwo .

Checkin Bungalows Atlantida