Ceren

POLECAM BARDZO TEN HOTEL DLA LUDZI KTÓRZY CHCĄ ODPOCZĄĆ I SIĘ ZRELAKSOWAĆ.HOTEL BARDZO CZYSTY OBSŁUGA BARDZO DOBRA,PLAŻA PRZY HOTELU!!W POBLIŻU MOŻNA WYPOŻYCZYĆ ROWERY I POJECHAĆ DO CENTRUM FETHYIE.POLECAM ODWIEDZIĆ W OLUDENIZ PLAŻĘ BŁEKITNĄ LAGUNĘ COŚ NIESAMOWITEGO.MOŻNA TAM SIĘ DOSTAĆ DOLMUSZEM-AUTOBUSIK. PLAŻA TA ZOSTAŁA UZNANA ZA NAJLEPSZĄ PLAŻA W EUROPIE 2011.

Lokalizacja jest super. Hotel położony jest przy samej promenadzie. Restauracja z widokiem na morze. Posiłki standardowe jak na tej klasy hotel.

Nazwa  Ceren
Miejsce  Turcja / Wybrzeże Likijskie / Fethiye
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje

Wyświetlono 2 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
MARCHEWA

Pobyt - Sierpień 2011