Udogodnienia dla najmłodszych: basen dla dzieci, duże centrum dla dzieci (3-9 lat), codzienne animacje, strefa gier.
Bogata oferta rekreacyjna: park wodny z basenami, basen typu infinity, basen jednotorowy, leniwa rzeka, zjeżdżalnie, wodospady.
Bezpośrednio przy hotelu piaszczysta plaża.
Dla amatorów aktywnego wypoczynku: kajaki, snorkeling, żeglarstwo (płatne), centrum fitness, aerobik, siatkówka, wspinaczka.
W suficie podwieszanym w okolicy wywiewu klimatyzacji biegały szczury. Poza tym wszystko super.
W rzeczywistości hotel robi dużo lepsze wrażenie niż zdjęcia w folderze Itaki. Dobra lokalizacja - bezpośrednio przy plaży, dosłownie pięć minut od głównej ulicy a jednocześnie w cichej okolicy. W Pattaya trudno o podobnie uniwersalne położenie. Hotel nowy, czysty. Obsługa uprzejma i dyskretna. Internet dostępny w każdym pokoju. Nowoczesny sprzęt w siłowni. Fajny kompleks basenów dla dzieciaków a i dla dorosłych znajdzie się symaptyczny pool bar. Jestem pod wrażeniem toalet przy basenie - w moim osobistym rankingu zdecydowanie 1 miejsce. Pattaya zwiedziliśmy pieszo wzdłuż i wszerz i stwierdziliśmy zgodnie, że Centara to był dobry wybów.