Centara Grand Beach Resort & Villas (Krabi)

Wyjątkowy

fantastycznie, naprawdę był to udany wyjazd, bardzo jesteśmy zadowolnie

Gydbym nie był tam to bym chyba nie uwierzył że takie hotele są też w Tajlandii. Po pierwsze pokój = wspaniałe, duże przestronne pomieszczenie, łazienka z wanną i prysznicem, w niej również było sporo miejsca. Główna część hotelu nie posiada drzwi, daje to niesamowite poczucie przestronności. To samo przy basenie gdzie można jeszcze dodatkowo znaleźć wiele wolnych leżaków. Posiłki rewelacje, krajobraz jak z książki podróżniczej.

My w tym hotelu spędziliśmy 7 nocy tym i sylwestrową. Jedzenie mi i mężowi odpowiadało. A mamy inne gusta ponieważ mąż nie jest Polakiem. Ogórd którym pokryty jest hotel, fascynujący. W dzień czy w nocy robił piorunujące wrażenie. Bynajmniej na mnie mieszkance wielkiego miasta. Noc sylwestrowa to inny temat. Mogę jedynie powiedzieć że był to mój najlepszy sylwester pod względem zabawy. O czym nie wspomniałam... Aaaa pokoje. Piać z zachwytu nie piałam lecz elegancji i dobrego smaku odmówić im nie można. Personel fachowy, otwarty.

Nazwa  Centara Grand Beach Resort & Villas (Krabi)
Miejsce  Tajlandia / Krabi
Wyżywienie  śniadania, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, windsurfing, żeglarstwo

Spektakularne formacje skalne i turkusowe laguny w zatoce Ao Nang

Rajskie plaże idealne do wypoczynku pod palmami

Wyśmienita tajska kuchnia z owocami morza i świeżymi ziołami

Wyjątkowy

Wyświetlono 3 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Domi

Pobyt - Marzec 2023

fantastycznie, naprawdę był to udany wyjazd, bardzo jesteśmy zadowolnie

Zalety

prywatna plaża, dobra obsługa, super miejsce, blisko miasta a jednocześnie spokój

Gabriel

Pobyt - Luty 2009

Julia

Pobyt - Luty 2009

Centara Grand Beach Resort & Villas (Krabi)