Spektakularne formacje skalne i turkusowe laguny w zatoce Ao Nang
Rajskie plaże idealne do wypoczynku pod palmami
Wyśmienita tajska kuchnia z owocami morza i świeżymi ziołami
fantastycznie, naprawdę był to udany wyjazd, bardzo jesteśmy zadowolnie
prywatna plaża, dobra obsługa, super miejsce, blisko miasta a jednocześnie spokój
Gydbym nie był tam to bym chyba nie uwierzył że takie hotele są też w Tajlandii. Po pierwsze pokój = wspaniałe, duże przestronne pomieszczenie, łazienka z wanną i prysznicem, w niej również było sporo miejsca. Główna część hotelu nie posiada drzwi, daje to niesamowite poczucie przestronności. To samo przy basenie gdzie można jeszcze dodatkowo znaleźć wiele wolnych leżaków. Posiłki rewelacje, krajobraz jak z książki podróżniczej.
My w tym hotelu spędziliśmy 7 nocy tym i sylwestrową. Jedzenie mi i mężowi odpowiadało. A mamy inne gusta ponieważ mąż nie jest Polakiem. Ogórd którym pokryty jest hotel, fascynujący. W dzień czy w nocy robił piorunujące wrażenie. Bynajmniej na mnie mieszkance wielkiego miasta. Noc sylwestrowa to inny temat. Mogę jedynie powiedzieć że był to mój najlepszy sylwester pod względem zabawy. O czym nie wspomniałam... Aaaa pokoje. Piać z zachwytu nie piałam lecz elegancji i dobrego smaku odmówić im nie można. Personel fachowy, otwarty.