Blisko do Chichen Itza - wpisanego na listę światowego dziedzictwa UNESCO
Bardzo dobre warunki do nurkowania (słynne jaskinie cenoty)
Bogate życie nocne (słynny klub-dyskoteka Coco Bongo)
Dużo atrakcji dla dzieci (park rozrywki Xcartet i park wodny Wet?n Wild)
Generalnie bardzo udany pobyt i bardzo miłe wspomnienia-Meksyk przepiękny-fajne wycieczki fakultatywne.Może lepiej wybrać taki hotel-trochę brzydszy ale z naprawdę dobrym jedzeniem i nienachalną obsługą niż wywalać kasę na ekskluzywny hotel w którym tak naprawdę niewiele się przebywa
Dobre jedzenie,dobra lokalizacja,mozna czuć się swobodnie ponieważ nie ma natrętnej obsługi wymuszającej napiwki ,cały Meksyk piękny wiec i tutaj roślinność tez cieszy oczy.Bardzo łatwy i tani dojazd do przepięknej playa delfines-polecam kazdemu !!!Meksykanie raczej bardzo mili /chociaż w recepcji nie każdy /.
Wąska plaża położona przy samym porcie,hotel na polskie warunki to bardzo słabe trzy gwiazdki
swietny hotel, cudowna obsluga szczegolnie barman Artur bardzo pomocny i zyczliwy.Jedzenie roznorodne , smaczne.hotel czysty, w swietnej lokalizacji. goraco polecam
Byliśmy w tym hotelu 14 dni i naprawdę żal było wyjeżdżać. Sam Meksyk nas bardzo zachwycił. Przy hotelu przystanek autobusowy i można poruszać się samemu. Wynajęliśmy auto i przyprowadzono nam je do hotelu, parking w cenie pobytu. Wifi bardzo dobre. Cudowne baseny i plaża. Animacje codziennie. Drinki wyśmienite. Nastawiłam się na 3 gwiazdowy hotel a dostałem o wiele więcej.
kameralny,obsługa bardzo pomocna, przy zablokowanym sejfie i cieknącym kranie reagowali bardzo szybko. cudna plaża, położenie tuż przy przystanku dla łodzi kursujących na Isla Mujeres, jedzenie dobre, drinki bardzo dobre, iguany wygrzewające się przy wejściach do domków, niesamowity ogród, teren rozległy i bardzo zadbany. Ręczniki i pościel zmieniane codziennie.
pokoje w standardzie trzech gwiazdek, czystość taka sobie ale robale nie łaziły . Na śniadanie brak normalnego pieczywa, słodkie tylko.
Nasz pobyt trwał dwa tygodnie. Z tarasu restauracji mogliśmy podziwiać morze i wspaniały ogród. Część czasu poświęciliśmy oczywiście na zwiedzanie okolicznych atrakcji. Codziennie odbywały się meksykańskie i karaibskie wieczorki tematyczne. Nam podobało się też to, że nie był to duży obiekt, więc swobodnie można było korzystać z całej infrastruktury hotelowej. W okolicy nie ma zbyt wielu sklepów, ale bez problemu można podjechać bliżej centrum autobusami, które kursują cały czas i zatrzymują się dosłownie na żądanie. Nie ma potrzeby szukać przystanku, wystarczy tylko dać znać kierowcy i od razu się zatrzymuje, Bilet kosztuje kilka peso i kupuje się u kierowcy. Były też informacje, że nie zawsze jest bezpiecznie, my poruszaliśmy się po strefie hotelowej również wieczorem i nie było żadnych problemów. Był to nasz pierwszy wyjazd do Meksyku, ale chętnie wrócilibyśmy tam jeszcze raz.
Kameralny, położony przy plaży, otoczony pięknym zadbanym ogrodem z miłą i uprzejmą obsługą. Codziennie sprzątane pokoje. Kuchnia smaczna, dużo owoców, każdy mógł coś dla siebie wybrać. Kelnerzy i barmani uprzejmi, dbający o gości.