Cay Beach Sun

Bardzo fajny schludny i czysty hotel. Pokoje wygodne, dobrze wyposażone ( klimą, lodówka itp) Dwa duże zewnętrzne baseny, brodziki dla dzieci, zjeżdżanie. Jeden basen kryty, z jacuzzi, mała siłownia, boisko do piłki, koszykówki, siatkówki, mały plac zabaw z huśtawkami itp. Obsługa bardzo miła, pomocna. Sprzątane codziennie, wymiana ręczników. Śniadania bardzo smaczne, duży wybór zarówno ciepłych, jak i zimnych dań. Resztę posiłków mieliśmy we własnym zakresie.

Wakacje REWELACJA!!!!!pobyt maj /czerwiec 2011 Hotel naprawde godny polecenia,śmiało powinien mieć 4* a nie tylko 3,5* pokoje i warunki panujące bez uwag/czysto ładnie aż chce sie być :) Na największy pobytu zasługują polscy animatorzy - pozdrowienia dla Zuzy,Magdy,Agi,Tomka i Kamila to ONI przyczynili się że te wakacja będą niezapomiane-nie dało rady sie nudzić. Miejscowość Playa Blanca-cudowna,urodziwa bez problemu polecam wypożyczenie autka na wyspie i bez obawy objechanie wyspy do wszystkich ciekawych miejsc. Polecam wycieczke objazdową po całej wyspie z polskim przewodnikiem - pozdrowienia dla Pani Ewy:) Lanzarote zakochaliśmy sie i napewno kiedyś jeszcze powrócimy.... M.J.

Bardzo fajny Hotel, animacje na przyzwoitym poziomie, jedzenie dobre.

Byłam tam 2 tyg z dziećmi i zostałabym jeszcze. Animatorzy rewelacyjni: na terenie hotelu cały czas jest co do roboty. Mozna spróbować wszystkiego: przez strzelanie, tenis, rózne gry do piłki noznej:)) Kuba, Tomek, Idalka, Zuza, Kasia - gratulacje:) (Kasiu - specjalne buziaki od Adusi:) Fajnie by było gdzieś jeszcze na Was trafić. Hotel Fajny, bardzo przyjemna niska zabudowa, baseny urozmaicone (trochę woda zimna, ale co kto lubi - mi pasowało) jest też ciepły brodzik dla dzieci i ciepły basen kryty, siłownia, sauny - naprawdę nie można sie nudzić. Blisko park Timanfaja i wypożyczalnia samochodów i piękna plaża papagayo. Polecam:) Przełom listopada i grudnia p ogoda była super: 1szy tydz ok 24*C, potem 21:)

Witam.Hotel super. Standard oki, bez zastrzeżeń. Apartamenty duże i czyste. Na terenie hotelu nie można się nudzic. niesamowita obsługa, bardzo miła. Bylismy z biurem Itaka. Szczególną uwagę zwracam na animacje, które są w tym hotelu. Oczywiście polskie;) Po prostu rewelacja. Nigdy nie spotkałam się tak świetnymi aniamatorami,wspaniała grupa młodych i utalentowanych ludzi. Polecam z czystym sercem;)

Kod hotelu HOT20741
Nazwa  Cay Beach Sun
Miejsce  Hiszpania / Lanzarote / Playa Blanca

Dużo udogodnień dla dzieci: plac i pokój zabaw dla dzieci, mini-klub (4-10 lat), animacje

Unikalne krajobrazy wulkaniczne i Park Narodowy Timanfaya

Piękne plaże z czarnym wulkanicznym piaskiem

Jaskinie Cueva de los Verdes z imponującymi formacjami skalnymi

Wyświetlono 77 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Daniel

Pobyt - Czerwiec 2022

Zalety

Blisko do plaży, sklepów, barów, restauracji ( 10min piechotą). Cisza i spokój zarówno w dzień, jak i w nocy, zwłaszcza w pokojach na tyłach hotelu od strony boisk i drogi do plaży. Bardzo ładne otoczenie wewnątrz hotelu. Schludne, zadbane alejki, dużo drzewek, palm, kaktusów i innej miejscowej roślinności wokół. W hotelu jest mały sklepik spożywczy, obsługiwany przez Półki. Jest dobrze zaopatrzony w produkty pierwszej potrzeby i cenowo wypada konkurencyjnie do sklepów w mieście.

Wady

W pokojach jest duszno, kiedy stoją zamknięte przez większość dnia, ale wystarczy włączyć w sypialni klimę i zostawić drzwi wejściowe otwarte i po kwadransie robi się znośnie. Poza tym nie dostrzegam jakiś rażących wad.

Marta i Jarek

Nel

Bardzo fajny Hotel, animacje na przyzwoitym poziomie, jedzenie dobre.

Martyna

R

Hotel rewelacja. Pozbawiony narodu Niemieckiego i Rosyjskiego;) Sami Polacy i Anglicy. Dobre jedzenie i super kelnerzy. Jedyny minus to 600 m od plazy. jesli chodzi o animacje to rewelacja;))

n**

Zdjęcia nie oddają uroku hotelu. W rzeczywistości wrażenia dużo lepsze. Podzielam powyższe opinie ad animatorów. Świetna ekipa, która potrafiła urozmaicić czas. Obsługa bardzo miła i zawsze uśmiechnięta. Pokoje czyste, jedzenie smaczne. Na szczęście angoli też niewielu.

Haski

Hotel był super!!!!!!!!!!! Animatorzy byli wspaniali. Jedzenie do wyboru do koloru. CO więcej pisać? BYŁO WSPANIALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tymianek

Pobyt - Sierpień 2017

Hotel idealny dla rodziny. Apartamenty odnowione, pokój z aneksem i sypialnia. Duża łazienka. Jedyny minus to serwis sprzątający-bardzo pobieżnie Ale ręczniki i pościel wymieniane.Pod kokoniec pobytu brudny duży basen (gruntownie sprzątany tylko raz na tydzień )Ogólnie mocna 4 z plusem. Szczególnie za tani sklepik hotelowy prowadzony przez przemiłą Polkę z mężem.

Zalety

Duże odnowione pokoje z oddzielną sypialnią baseny dla dzieci i dorosłych Bogaty bufet Tani market w hotelu

Wady

Sprzątanie

Norbert

Pobyt - Lipiec 2017

Warunki bardzo dobre. Jestem zadowolony. Właściwy stosunek ceny do jakości.

AM

Pobyt - Wrzesień 2013

Kilka dni temu wróciliśmy z 2-tygodniowego urlopu w tym hotelu. Jestesmy bardzo zadowoleni. Hotel spełnił wszystkie nasze oczekiwania. Dostaliśmy pokój z super widokiem, jedzenie smaczne, obsługa miła, okolica przepiękna! Rezydentka Itaki na spotkaniu informacyjnym podała wszystkim info na temat tego co warto zwiedzić, gdzie pojechać i jak dojechać (autobusy, ceny...)- bardzo nam to ułatwiło przemieszczanie się po wyspie i zwiedzanie. Lanzarote samo w sobie jest przecudne... Polecam wykupić wycieczkę \"Grand Tour\"- objazdówka po wyspie. Z Itaki, z polskim przewodnikiem-koszt 62 euro; ale my kupilismy na mieście w biurze \"last minute\" za 45 euro (z ang.przewodnikiem). W trakcie naszego pobytu w hotelu przebywali głównie goście z Anglii i Polski. Było dużo rodzin z dziećmi. W hotelu pracuje animatorka, ktora umiala czas nie tylko dzieciom :) Generalnie polecam ten hotel

Anjouek

Pobyt - Wrzesień 2013

Ogolnie hotel bardzo fajny, polozony blisko centrum i plazy (spacerek) Okolica piekna, jak samo Lanzarote. Baseny czyste i ladne. Teren ladnie zazieleniony. Pokoje duze i przestronne, choc troche juz widac uplyw czasu na meblach, kuchnia dobrze wyposazona, ma nawet mikrofale czy toster. Z lozeczkiem dla dziecka nie bylo problemu i nawet w dobrym stanie. Z lezakami przy basenie niestety problem (od rana pozajmowane) Barman w allu serwuje duzo drinkow przy basenie, ale czesto jest nieobecny. Napoje bardzo dobrei duzy wybór (maja nawet dobry smak) Jedynie kawa to porazka, to byla raczej woda z kawa, a nie kawa. Obsluga hotelowa bardzo mila. Jedzenie nam nie smakowalo, fatalne jak dawno nie mielismy. Maly wybór potraw i kiepski smak, jedynie sniadanie jako tako. Ogólnie hotel polecam, zwlaszcza jak ktos jest z malym dzieckiem, jedynie niech poprawia te jedzenie i bedzie super.

Tomek i Paulina

Pobyt - Wrzesień 2013

Najlepsze wakacje na jakich byłem, ale to chyba zasługa najlepszej Polskiej ekipy jaka sie tam zebrała :) Jedzenie dobre a nawet bardzo dobre, dość urozmaicone, na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Dwa fajne baseny, w hotelu ogólnie czysto i przyjemnie, bardzo ładnie się prezenuje. Pokoje / apartamenty dobrze wyposażone, czystość ok, przynajmniej u nas była. Zawsze można było by się lepiej przyłozyć, ale w pokojach byliśmy tylko spać i to po parę godzin tylko:) Ogólnie bardzo dobrze. Wyspa przepiękna, jest gdzie pochodzić, pospacerować. Polecam wycieczkę objazdową po wyspie z pilotem, bardzo fajna dziewczyna, ciekawie opowiada, dowiecie sie wszystkiego! Wyspa zadbana, na taką ilość turystów jak się przebija to bardzo czysta i dobrze utrzymana. Pogoda idealna, nie za zimno, nie za ciepło. Wakacje zaliczamy do najlepszych na jakich bylismy! Egipt może pomażyć o takim klimacie. Mozna chodzić samemu o 3 w nocy i nikt Cię nie zaczepia, nie chce Ci wciskać niczego na siłę. Na ulicach ogólnie 99% ludzi to turyści. Życie nocne jeżeli chodzi o młodzież zaczyna się po 24. Polecamy Jungel Bar koło Burger Kinga przy plaży Playa Blanca. Dzięki za rewelacyjne wakacje! Tomek i Paulina

baletnica z Jungle bar-u

Pobyt - Wrzesień 2013

Hotel bardzo przyjemny, baseny 3 w tym jeden pod dachem z jacuzzi....plaza blisko ok 1O min. miasto jeszcze bliżej ok 5 min....pogoda zmienna-ale nie padało.Wieczorem troche chłodniej - potrzebny seterek. Pokoje super, może nie są w idealnym stanie ale masz sypialnie i salon z pełnym wyposażeniem nawet toster, mikrofalówka. Towarzystwo SUPER... Pozdrawiamy ekipę z jungle bar-;. szkoda tylko, ze w hotelu była tylko 1 dyskoteka i to 23...... Dla Nas najgorsze w tym hotelu było jedzenie...bez smaku, bez przypraw: makaron rozgotowany, codziennie ryż ,jakaś ryba i oczywiście frytki; jedynie śniadania w miarę, ale typowo angielskie. O deserach się nie wypowiadam bo nie jadłam ale owoce były dobre. Piwo i alkohole od 1O.3O-23. Najmocniejszy trunek...whisky 38% ale słodkie. Ogólne wrażenie dobre. Udane wakacje. Jeśli komuś zależy na smacznym jedzeniu - nie polecam.

gregory peck

Pobyt - Wrzesień 2013

Hotel bardzo dobry. Wiele atrakcji w okolicy, min. nieczynny wulkan montana roja, dziewicze piękne plaże papagayo, ładny deptak wzdłuż morza i wiele innych. Jedzenia dużo, ale mało urozmaicone. Lody szczerze aż bałem się dawać dzieciom, gdyż były odmrażane i zamrażane ponownie. Co do alkoholu to nigdy nie miałem aż tak wielkiego wyboru. Dla każdego specjalny drink, a barmani z uśmiechem na twarzy nie żałowali. Obsługa pierwsza klasa. Tylko jedna animatorka, ale robiła co umiała by zdołać wymaganiom. Na pożegnanie dała prezenty i odprowadziła do busa - to rzadkość. W hotelu od kortami tenisowymi siłownia i basen jak z bajki. Klimatyzacja w siłowni ręczna. Mała wyspa więc wszędzie autem z wypożyczalni blisko, całą objechaliśmy w jeden dzień. Na drugim końcu wyspy plaża surferów de famara jakiej nigdy nie widziałem - coś pięknego. Polecam...

3.4
RENATA

Pobyt - Lipiec 2013

HOTELU NIE POLECAM .BRUDNE LEŻAKI PRZY BASENIE.WYŻYWIENIE RACZEJ KIEPSKIE . OGÓLNIE PRZEREKLAMOWANE KANARY . NIE BYŁY TO WAKACJE , KTÓRE BĘDĘ MILE WSPOMINAŁA .

ayreen

Pobyt - Czerwiec 2013

HOTEL BARDZO PRZECIĘTNY, DLA NIEWYMAGAJĄCYCH. PLUSY: POŁOŻENIE W PLAYA BLANCA (ŁADNA MIEJSCOWOŚĆ, DEPTAK NAD OCEANEM, PLAŻE PAPAGAYOS PIASCZYSTE) CISZA BASEN DLA DZIECI MINUSY: POKOJE (ROBIĄ WRAŻENIE BRUDNYCH) SPRZĄTANIE POKOI RESTAURACJA BASENY BRUDNE ANIMATORKA OGÓLNIE HOTEL NIE JEST ZŁY, ALE JAK MASZ WYBÓR WYBIERZ MIN. 4*

Ela i Mark

Pobyt - Czerwiec 2013

Hotel godny polecenia.Pokoje czyste,wymiana ręczników trzy razy w tygodniu.Pokój jak na dwie osoby duży, osobna sypialnia i pokój dzienny z kuchnią, ,lodówką,telewizor nie ma polskich programów, nie warto płacić, pilot do klimatyzacji za kałcją , zwrot gotówki przy zdaniu karty do pokoju ale przez dwa tygodnie nie skorzystalismy z klimatyzacji ponieważ klimat jest wietrzny umiarkowany i nie jest gorąco. Hotel atrakcyjnie położony. Wyżywienie bardzo dobre, drinki rownież.Okolica Blaya Blanki piekna, promenada długa , jest gdie spacerowac.Animacje dla dzieci super. w hotelu dużo anglików i polaków.Nie warto wyporzyczac auta ponieważ wycieczka fakultatywna w pełni zaspakaja oczekiwania turystów do parku narodowego.Super basenik ktyty i dzakuzi oraz siłownia , morzna w spokoju się zrelaksować bo wstęp tylko dla dorosłych.

3.8
Mietek

Pobyt - Kwiecień 2013

Hotel chyba jeden z najgorszych w jakich byłem na Wyspach Kanaryjskich. Wyżywienie okropne ( wszystko odgrzewane z poprzednich posiłków), baseny brudne. Animacji nie ma żadnych, dzieci mam wrażenie przeszkadzają obsłudze hotelowej( nie wolno nawet zagrać w piłke w basenie hotelowym). Jeżeli ktoś chce podziwiać piękno Lanzarote bez nerwów to na pewno nie w tym hotelu.

Pobyt - Kwiecień 2013

Hotel na pierwszy rzut oka zasługuje na 4*, ale chyba jedna została mu zabrana za jedzenie-codziennie to samo. Nie warto brac opcji all inc, tylko max hb i jadać w tawernach przy promenadzie! Jedzenie tam to prawdziwie hiszpańskie: owoce morza, paella, rybki i dobre piwko i sangria! CO do samego hotelu to polecam, bo ja zapłaciłam poniżej 2tys zł za all inc, z której nie skorzystałam prawie. Za więcej kasy, raczej nie. Rodziny z dziećmi -dużo i sporo też seniorów. Wieczorami spokojnie, fajna animatorka-mega zarażająca optymizmem. Minus dla pań od sprzątania - tylko 1 raz wymieniły nam ręczniki i dodawały tylko papier...poza tym nawet popielniczki nie miały ochoty opróżnić. Jak ktoś lubi chodzić, polecam zobaczenie papagayos beaches(4 w sumie) ale można tam tez dojechać samochodem, nie słuchajcie rezydencki. Zuza średnio się orietnuje :P Pogoda super, nie dajcie się zwieść chmurom(jesli się pojawi taki dzien podczas pobytu) bo i tak słońce daje radę spalić ciało :) POlecam spacery po promenadzie, w obie strony, bo jest naprawdę ślicznie! Plaża flamingo dla mnie the best, ale kwestia gustu :)

Cay Beach Sun