Dużo udogodnień dla dzieci: plac i pokój zabaw dla dzieci, mini-klub (4-10 lat), animacje
Unikalne krajobrazy wulkaniczne i Park Narodowy Timanfaya
Piękne plaże z czarnym wulkanicznym piaskiem
Jaskinie Cueva de los Verdes z imponującymi formacjami skalnymi
Bardzo fajny schludny i czysty hotel. Pokoje wygodne, dobrze wyposażone ( klimą, lodówka itp) Dwa duże zewnętrzne baseny, brodziki dla dzieci, zjeżdżanie. Jeden basen kryty, z jacuzzi, mała siłownia, boisko do piłki, koszykówki, siatkówki, mały plac zabaw z huśtawkami itp. Obsługa bardzo miła, pomocna. Sprzątane codziennie, wymiana ręczników. Śniadania bardzo smaczne, duży wybór zarówno ciepłych, jak i zimnych dań. Resztę posiłków mieliśmy we własnym zakresie.
Blisko do plaży, sklepów, barów, restauracji ( 10min piechotą). Cisza i spokój zarówno w dzień, jak i w nocy, zwłaszcza w pokojach na tyłach hotelu od strony boisk i drogi do plaży. Bardzo ładne otoczenie wewnątrz hotelu. Schludne, zadbane alejki, dużo drzewek, palm, kaktusów i innej miejscowej roślinności wokół. W hotelu jest mały sklepik spożywczy, obsługiwany przez Półki. Jest dobrze zaopatrzony w produkty pierwszej potrzeby i cenowo wypada konkurencyjnie do sklepów w mieście.
W pokojach jest duszno, kiedy stoją zamknięte przez większość dnia, ale wystarczy włączyć w sypialni klimę i zostawić drzwi wejściowe otwarte i po kwadransie robi się znośnie. Poza tym nie dostrzegam jakiś rażących wad.
Wakacje REWELACJA!!!!!pobyt maj /czerwiec 2011 Hotel naprawde godny polecenia,śmiało powinien mieć 4* a nie tylko 3,5* pokoje i warunki panujące bez uwag/czysto ładnie aż chce sie być :) Na największy pobytu zasługują polscy animatorzy - pozdrowienia dla Zuzy,Magdy,Agi,Tomka i Kamila to ONI przyczynili się że te wakacja będą niezapomiane-nie dało rady sie nudzić. Miejscowość Playa Blanca-cudowna,urodziwa bez problemu polecam wypożyczenie autka na wyspie i bez obawy objechanie wyspy do wszystkich ciekawych miejsc. Polecam wycieczke objazdową po całej wyspie z polskim przewodnikiem - pozdrowienia dla Pani Ewy:) Lanzarote zakochaliśmy sie i napewno kiedyś jeszcze powrócimy.... M.J.
Bardzo fajny Hotel, animacje na przyzwoitym poziomie, jedzenie dobre.
Byłam tam 2 tyg z dziećmi i zostałabym jeszcze. Animatorzy rewelacyjni: na terenie hotelu cały czas jest co do roboty. Mozna spróbować wszystkiego: przez strzelanie, tenis, rózne gry do piłki noznej:)) Kuba, Tomek, Idalka, Zuza, Kasia - gratulacje:) (Kasiu - specjalne buziaki od Adusi:) Fajnie by było gdzieś jeszcze na Was trafić. Hotel Fajny, bardzo przyjemna niska zabudowa, baseny urozmaicone (trochę woda zimna, ale co kto lubi - mi pasowało) jest też ciepły brodzik dla dzieci i ciepły basen kryty, siłownia, sauny - naprawdę nie można sie nudzić. Blisko park Timanfaja i wypożyczalnia samochodów i piękna plaża papagayo. Polecam:) Przełom listopada i grudnia p ogoda była super: 1szy tydz ok 24*C, potem 21:)
Witam.Hotel super. Standard oki, bez zastrzeżeń. Apartamenty duże i czyste. Na terenie hotelu nie można się nudzic. niesamowita obsługa, bardzo miła. Bylismy z biurem Itaka. Szczególną uwagę zwracam na animacje, które są w tym hotelu. Oczywiście polskie;) Po prostu rewelacja. Nigdy nie spotkałam się tak świetnymi aniamatorami,wspaniała grupa młodych i utalentowanych ludzi. Polecam z czystym sercem;)
Hotel rewelacja. Pozbawiony narodu Niemieckiego i Rosyjskiego;) Sami Polacy i Anglicy. Dobre jedzenie i super kelnerzy. Jedyny minus to 600 m od plazy. jesli chodzi o animacje to rewelacja;))
Zdjęcia nie oddają uroku hotelu. W rzeczywistości wrażenia dużo lepsze. Podzielam powyższe opinie ad animatorów. Świetna ekipa, która potrafiła urozmaicić czas. Obsługa bardzo miła i zawsze uśmiechnięta. Pokoje czyste, jedzenie smaczne. Na szczęście angoli też niewielu.
Hotel był super!!!!!!!!!!! Animatorzy byli wspaniali. Jedzenie do wyboru do koloru. CO więcej pisać? BYŁO WSPANIALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hotel idealny dla rodziny. Apartamenty odnowione, pokój z aneksem i sypialnia. Duża łazienka. Jedyny minus to serwis sprzątający-bardzo pobieżnie Ale ręczniki i pościel wymieniane.Pod kokoniec pobytu brudny duży basen (gruntownie sprzątany tylko raz na tydzień )Ogólnie mocna 4 z plusem. Szczególnie za tani sklepik hotelowy prowadzony przez przemiłą Polkę z mężem.
Duże odnowione pokoje z oddzielną sypialnią baseny dla dzieci i dorosłych Bogaty bufet Tani market w hotelu
Sprzątanie
Warunki bardzo dobre. Jestem zadowolony. Właściwy stosunek ceny do jakości.
Kilka dni temu wróciliśmy z 2-tygodniowego urlopu w tym hotelu. Jestesmy bardzo zadowoleni. Hotel spełnił wszystkie nasze oczekiwania. Dostaliśmy pokój z super widokiem, jedzenie smaczne, obsługa miła, okolica przepiękna! Rezydentka Itaki na spotkaniu informacyjnym podała wszystkim info na temat tego co warto zwiedzić, gdzie pojechać i jak dojechać (autobusy, ceny...)- bardzo nam to ułatwiło przemieszczanie się po wyspie i zwiedzanie. Lanzarote samo w sobie jest przecudne... Polecam wykupić wycieczkę \"Grand Tour\"- objazdówka po wyspie. Z Itaki, z polskim przewodnikiem-koszt 62 euro; ale my kupilismy na mieście w biurze \"last minute\" za 45 euro (z ang.przewodnikiem). W trakcie naszego pobytu w hotelu przebywali głównie goście z Anglii i Polski. Było dużo rodzin z dziećmi. W hotelu pracuje animatorka, ktora umiala czas nie tylko dzieciom :) Generalnie polecam ten hotel
Ogolnie hotel bardzo fajny, polozony blisko centrum i plazy (spacerek) Okolica piekna, jak samo Lanzarote. Baseny czyste i ladne. Teren ladnie zazieleniony. Pokoje duze i przestronne, choc troche juz widac uplyw czasu na meblach, kuchnia dobrze wyposazona, ma nawet mikrofale czy toster. Z lozeczkiem dla dziecka nie bylo problemu i nawet w dobrym stanie. Z lezakami przy basenie niestety problem (od rana pozajmowane) Barman w allu serwuje duzo drinkow przy basenie, ale czesto jest nieobecny. Napoje bardzo dobrei duzy wybór (maja nawet dobry smak) Jedynie kawa to porazka, to byla raczej woda z kawa, a nie kawa. Obsluga hotelowa bardzo mila. Jedzenie nam nie smakowalo, fatalne jak dawno nie mielismy. Maly wybór potraw i kiepski smak, jedynie sniadanie jako tako. Ogólnie hotel polecam, zwlaszcza jak ktos jest z malym dzieckiem, jedynie niech poprawia te jedzenie i bedzie super.
Najlepsze wakacje na jakich byłem, ale to chyba zasługa najlepszej Polskiej ekipy jaka sie tam zebrała :) Jedzenie dobre a nawet bardzo dobre, dość urozmaicone, na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Dwa fajne baseny, w hotelu ogólnie czysto i przyjemnie, bardzo ładnie się prezenuje. Pokoje / apartamenty dobrze wyposażone, czystość ok, przynajmniej u nas była. Zawsze można było by się lepiej przyłozyć, ale w pokojach byliśmy tylko spać i to po parę godzin tylko:) Ogólnie bardzo dobrze. Wyspa przepiękna, jest gdzie pochodzić, pospacerować. Polecam wycieczkę objazdową po wyspie z pilotem, bardzo fajna dziewczyna, ciekawie opowiada, dowiecie sie wszystkiego! Wyspa zadbana, na taką ilość turystów jak się przebija to bardzo czysta i dobrze utrzymana. Pogoda idealna, nie za zimno, nie za ciepło. Wakacje zaliczamy do najlepszych na jakich bylismy! Egipt może pomażyć o takim klimacie. Mozna chodzić samemu o 3 w nocy i nikt Cię nie zaczepia, nie chce Ci wciskać niczego na siłę. Na ulicach ogólnie 99% ludzi to turyści. Życie nocne jeżeli chodzi o młodzież zaczyna się po 24. Polecamy Jungel Bar koło Burger Kinga przy plaży Playa Blanca. Dzięki za rewelacyjne wakacje! Tomek i Paulina
Hotel bardzo przyjemny, baseny 3 w tym jeden pod dachem z jacuzzi....plaza blisko ok 1O min. miasto jeszcze bliżej ok 5 min....pogoda zmienna-ale nie padało.Wieczorem troche chłodniej - potrzebny seterek. Pokoje super, może nie są w idealnym stanie ale masz sypialnie i salon z pełnym wyposażeniem nawet toster, mikrofalówka. Towarzystwo SUPER... Pozdrawiamy ekipę z jungle bar-;. szkoda tylko, ze w hotelu była tylko 1 dyskoteka i to 23...... Dla Nas najgorsze w tym hotelu było jedzenie...bez smaku, bez przypraw: makaron rozgotowany, codziennie ryż ,jakaś ryba i oczywiście frytki; jedynie śniadania w miarę, ale typowo angielskie. O deserach się nie wypowiadam bo nie jadłam ale owoce były dobre. Piwo i alkohole od 1O.3O-23. Najmocniejszy trunek...whisky 38% ale słodkie. Ogólne wrażenie dobre. Udane wakacje. Jeśli komuś zależy na smacznym jedzeniu - nie polecam.
Hotel bardzo dobry. Wiele atrakcji w okolicy, min. nieczynny wulkan montana roja, dziewicze piękne plaże papagayo, ładny deptak wzdłuż morza i wiele innych. Jedzenia dużo, ale mało urozmaicone. Lody szczerze aż bałem się dawać dzieciom, gdyż były odmrażane i zamrażane ponownie. Co do alkoholu to nigdy nie miałem aż tak wielkiego wyboru. Dla każdego specjalny drink, a barmani z uśmiechem na twarzy nie żałowali. Obsługa pierwsza klasa. Tylko jedna animatorka, ale robiła co umiała by zdołać wymaganiom. Na pożegnanie dała prezenty i odprowadziła do busa - to rzadkość. W hotelu od kortami tenisowymi siłownia i basen jak z bajki. Klimatyzacja w siłowni ręczna. Mała wyspa więc wszędzie autem z wypożyczalni blisko, całą objechaliśmy w jeden dzień. Na drugim końcu wyspy plaża surferów de famara jakiej nigdy nie widziałem - coś pięknego. Polecam...
HOTELU NIE POLECAM .BRUDNE LEŻAKI PRZY BASENIE.WYŻYWIENIE RACZEJ KIEPSKIE . OGÓLNIE PRZEREKLAMOWANE KANARY . NIE BYŁY TO WAKACJE , KTÓRE BĘDĘ MILE WSPOMINAŁA .
HOTEL BARDZO PRZECIĘTNY, DLA NIEWYMAGAJĄCYCH. PLUSY: POŁOŻENIE W PLAYA BLANCA (ŁADNA MIEJSCOWOŚĆ, DEPTAK NAD OCEANEM, PLAŻE PAPAGAYOS PIASCZYSTE) CISZA BASEN DLA DZIECI MINUSY: POKOJE (ROBIĄ WRAŻENIE BRUDNYCH) SPRZĄTANIE POKOI RESTAURACJA BASENY BRUDNE ANIMATORKA OGÓLNIE HOTEL NIE JEST ZŁY, ALE JAK MASZ WYBÓR WYBIERZ MIN. 4*
Hotel godny polecenia.Pokoje czyste,wymiana ręczników trzy razy w tygodniu.Pokój jak na dwie osoby duży, osobna sypialnia i pokój dzienny z kuchnią, ,lodówką,telewizor nie ma polskich programów, nie warto płacić, pilot do klimatyzacji za kałcją , zwrot gotówki przy zdaniu karty do pokoju ale przez dwa tygodnie nie skorzystalismy z klimatyzacji ponieważ klimat jest wietrzny umiarkowany i nie jest gorąco. Hotel atrakcyjnie położony. Wyżywienie bardzo dobre, drinki rownież.Okolica Blaya Blanki piekna, promenada długa , jest gdie spacerowac.Animacje dla dzieci super. w hotelu dużo anglików i polaków.Nie warto wyporzyczac auta ponieważ wycieczka fakultatywna w pełni zaspakaja oczekiwania turystów do parku narodowego.Super basenik ktyty i dzakuzi oraz siłownia , morzna w spokoju się zrelaksować bo wstęp tylko dla dorosłych.
Hotel chyba jeden z najgorszych w jakich byłem na Wyspach Kanaryjskich. Wyżywienie okropne ( wszystko odgrzewane z poprzednich posiłków), baseny brudne. Animacji nie ma żadnych, dzieci mam wrażenie przeszkadzają obsłudze hotelowej( nie wolno nawet zagrać w piłke w basenie hotelowym). Jeżeli ktoś chce podziwiać piękno Lanzarote bez nerwów to na pewno nie w tym hotelu.
Hotel na pierwszy rzut oka zasługuje na 4*, ale chyba jedna została mu zabrana za jedzenie-codziennie to samo. Nie warto brac opcji all inc, tylko max hb i jadać w tawernach przy promenadzie! Jedzenie tam to prawdziwie hiszpańskie: owoce morza, paella, rybki i dobre piwko i sangria! CO do samego hotelu to polecam, bo ja zapłaciłam poniżej 2tys zł za all inc, z której nie skorzystałam prawie. Za więcej kasy, raczej nie. Rodziny z dziećmi -dużo i sporo też seniorów. Wieczorami spokojnie, fajna animatorka-mega zarażająca optymizmem. Minus dla pań od sprzątania - tylko 1 raz wymieniły nam ręczniki i dodawały tylko papier...poza tym nawet popielniczki nie miały ochoty opróżnić. Jak ktoś lubi chodzić, polecam zobaczenie papagayos beaches(4 w sumie) ale można tam tez dojechać samochodem, nie słuchajcie rezydencki. Zuza średnio się orietnuje :P Pogoda super, nie dajcie się zwieść chmurom(jesli się pojawi taki dzien podczas pobytu) bo i tak słońce daje radę spalić ciało :) POlecam spacery po promenadzie, w obie strony, bo jest naprawdę ślicznie! Plaża flamingo dla mnie the best, ale kwestia gustu :)