Catty Cats Garden

Wszystko super pokoje czyste klima w każdym pokoju obsługa super jedynym mankamentem jest brak WiFi w pokojach a tak to super polecam!

Swój pobyt w tym hotelu uważam za udany,korzystaliśmy z pokoju rodzinnego z balkonem i klimatyzacja ,pokoje duze i czyste,łazienka przestronna ,czysta i z suszarka.

Pobyt w lipcu 2023. Uważam iż hotel jest wystarczająco dobry jak na 3 gwiazdki. Czysto i to bardzo jak na warunki w Turcji. Jedzenie przyzwoite ,świeże. Basen dość mały , ale dużym plusem są zjeżdżalnie i drugi basen. Leżaki w wystarczającej ilości. Do wyznaczonej przez hotel plaży jest kawałek, przy głównej promenadzie wśród barów . Bardzo fajny jest taras nad solówką, klimatyczny , widok jest tam bardzo przyjemny, W mojej ocenie( po kilkunastu razach w Turcji) hotel jest godny polecenia, biorąc pod uwagę iż jest to hotel butikowy w bardzo atrakcyjnej i niskiej cenie . Sama lokalizacja też jest dobra bo bardzo blisko antycznego Side, choć najbliższa okolica przy hotelu nie zachwyca. Z czystym sumieniem mogę polecić to miejsce dla osób które nie są wymagające, bo to są trzy a nie pić gwiazdek

Byliśmy w tym hotelu w czerwcu, pobyt uważam za udany . Dzieci szalały na basenach i zjeżdżalniach , forma all inclusive tez spoko , bardzo ładnie podane posiłki , każdy znalazł coś dla siebie .

Pokoje przestronne, dość ładnie urządzone. Internet działa tylko przy recepcji i przy basenie. Do plaży ponad 800m, ale idzie się dość szybko. Bezpłatny bus hotelowy kursuje dwa razy dziennie. Personel hotelu jest miły, ale bardzo ponury, z wyjątkiem jednego faceta, który zawsze starał się zamienić kilka słów z każdym gościem. Reszta personelu dość często pytała mnie, kiedy wracam do domu, jakby chcieli się mnie pozbyć. Jeśli chodzi o jedzenie, zgadzam się z większością opinii - jest po prostu okropne. Jedyne, co mi się podobało, to owoce i deser lodowy. Przez całe 2 tygodnie jadłam dzień w dzień to samo, zero urozmaicenia. Gdyby ktoś chciał przyjechać do Turcji i spróbować tureckiego jedzenia, byłby zawiedziony, bo serwowane tam jedzenie to obleśne burgery z marketu, śmierdzące nuggetsy i wciąż ten sam suchy kurczak w sosie. Po kilku dniach miałam dość tego śmieciowego jedzenia i zaczęłam jeść w restauracjach na mieście. Basen jest mikroskopijny, nie da się w nim pływać. Nie ma wystarczającej liczby leżaków. Brak słońca na basenie po południu. Pokoje są sprzątane bardzo pobieżnie, pościel była zmieniana dwa razy przez 2 tygodnie. Podawany alkohol to piwo, wino i wódka. Kupujesz all inclusive, ale musisz płacić za drinki, co jest po prostu śmieszne. Większość gości to Brytyjczycy i Niemcy, którzy nie potrafią się zachować, a personel hotelu nic z tym nie robi. Podsumowując pokoje są ok, ale jedzenie ohydne i basen oraz teraz basenu tragedia. Nie warto.

Nazwa  Catty Cats Garden
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Side
Udogodnienia  basen odkryty

6.5

Wyświetlono 6 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Paweł

Pobyt - Październik 2023

Zalety

Miła obsługa, czysto, atrakcje takie jak możliwość wykupienia masażu fryzjera czy też zrobienia tatuażu

Wady

Brak WiFi w pokojach

Zalety

Basen dla dorosłych i dzieci,drzewka owocowe ,sporo zieleni i kwiatów, leżaki.

Wady

Moze to że nie było windy ,ale to nie problem ,była okazja poruszać się.

Aneta

Zalety

cena , usytuowanie, czystość

Wady

Zalety

Leżaki z materacem , bardzo fajna sprawa .

Wady

Klimatyzacja stara w jednym z pokoi , ciężko było schłodzić pokój pomimo iż chodziła całymi nocami wcale nie zmieniała powietrza .

3.7
Ola

Pobyt - Wrzesień 2022

Zalety

Pokoje Lokalizacja Pomocy personel

Wady

Obleśne jedzenie Mikroskopijny basen Mała ilość leżaków Okropny teren wokół basenu Pobieżne sprzątanie

2.2
Piotrek

Pobyt - Sierpień 2021

Jeśli ktoś zastanawia się czy wybrać właśnie ten hotel to odpowiedz brzmi: ABSOLUTNIE! Właśnie wróciłem z tego ?hotelu? z żoną i dzieckiem i mogę powiedzieć tylko jedno: TOTALNE DNO!! Po pierwsze: formuła All inclusive bardziej przypominała HB (wydzielanie jedzenia przez obsługę, długie przerwy między posiłkami - np. między obiadem a kolacja 7 godzin), Po drugie: wszyscy się tym jedzeniem struliśmy, ewidentne dało się wyczuć, ze jedzenie nie jest pierwszej świeżości, można się naprawdę poważnie rozchorować! Po trzecie: praktycznie zero animacji dla dzieci, jakieś lakoniczne raz dziennie typu malowanie twarzy i tyle, krótko mówiąc bieda i rozpacz Z tych najpoważniejszych to tyle, oprócz tego obsługa kompletnie nie posługuje się językiem angielskim, w barze nic ciekawego, na stołówce nawet nie ma klimy, co w temperaturze 35 stopni w cieniu powoduje totalny brak apetytu. Dało się również zauważyć ze hotel jest głównie nastawiony na Turków, totalnie nie maja pojęcia o turystyce międzynarodowej. Tak wiec ostrzegam każdego, kto chce się tam wybrać: NIE JEDŹCIE TAM! Szkoda wydanych pieniędzy i jeszcze można wylądować w szpitalu dzieki ich ?cudownej diecie?.

Zalety

Czyste i przestronne pokoje

Wady

Monotonne jedzenie, daleko od morza i plaży, położony w brzydkiej części Side, brak animacji, ubogi bar.

Catty Cats Garden