Tylko 100 m do plaży Trou-aux Biches, która zdobyła nagrodę World Travel Awards w kategorii Najlepsza Plaża Świata w 2011 r.
Udogodnienia dla dzieci: hotelowe animacje w klubie dla dzieci od 3 do 12 lat, opiekunka (dodatkowo płatne).
Bogata oferta rekreacyjna: 2 korty tenisowe, pokój gier, nowoczesna siłownia, łódź z przeszklonym dnem, windsurfing.
Malownicze plaże z białym piaskiem i turkusową wodą
Hotel naprawdę godny polecenia. Położony w pięknym ogrodzie. Jedynymi minusami jest to że w hotelu byliśmy o 8 rano, pokoje i opaski all dostaliśmy dopiero o 14. Mimo że pokoje były wolne - Francuzi co przyjechali do hotelu przed 12 dostali wszystko natychmiast. Po moim zapytaniu czy żona może dostać opaskę żeby iść coś zjeść ponieważ jest w ciąży usłyszałem że przepraszam ale nie..
Piękny ogród Dobre wi-fi Pokoje zadbane Piękna plaża
Brak możliwości wcześniejszego zameldowania dla Polaków Brak opasek all wcześniej Jedzenie typowo indyjskie
Hotel pięknie położony w ogrodzie. Zadbany. Bardzo dobre jedzenie. Plaża po drugie stronie ulicy, ale nie stanowi to problemu - jest bardzo blisko. Generalnie miejsce z pewnością na świetny wypoczynek.
Hotel w ogrodzie; otwierasz drzwi i jesteś na łonie natury!
Pobyt w tym hotelu oceniam na bardzo przyjemny. Zdecydowanie adekwatny stosunek ceny do jakości. Tygodniowy pobyt połączyliśmy z wycieczkami zakupionymi u pana z plaży hotelowej (polecamy pływanie z delfinami, 3 wyspy - pływanie z żółwiami oraz wycieczkę lądową). Jedzenie jest dobre, nie szczególnie urozmaicone, ale z pewnością każdy znajdzie coś dla siebie. Hotel pięknie położony z własną plażą (przejście przez ulicę zajmuje 2 minuty). Pokoje, choć nie najnowsze, są wystarczająco duże, z widokiem z balkonu na przepiękny tropikalny ogród. Malutki minus za zbyt małą ilość parasoli przy leżakach basenowych. Zawsze miła i pomocna obsługa. W przypadku nocnego lotu powrotnego, z wykupioną w hotelu opcją AI, udostępniono nam pomieszczenie na przechowanie bagaży, umożliwiono do dowolnej godziny korzystanie z basenu i łazienkę na późniejszą kąpiel + świeże ręczniki. Duży komfort. Kilkaset metrów od hotelu dostępne są sklepy i bary.
Zbyt mała ilość parasoli przy basenach.
Pobyt w hotelu uważam za bardzo udany.Hotel nie jest nowy ale zadbany.Zabudowa w stylu Mauretańskim robi fajne wrażenie.Pokoje schludne i czyste codziennie sprzątane.Obsługa bardzo miła.Jedzenie bardzo smaczne.Ogólnie nie ma się do czego przyczepić.Szczerze polecamy.
Miła obsługa ,fajny klimat,smaczne jedzenie
Hotel jest już nieco naruszony zębem czasu, jednak jest wszystko czego trzeba, wygodne łóżka czysta pościel, piękny położymy w egzotycznym ogrodzien z oczkiem wodnym, fontanna, dwoma basenami oraz bliskością płazy.
Pyszna kuchnia, wspaniała pomocna i uśmiechnięta obsluga
Plastikowe niewygodne fotele na balkonach, zapychajaca się instalacja sciekowa
Miła obsługa, uśmięchnięta i życzliwa. Hotel położony blisko plaży.
Bardzo dużo atrakcji wodnych w cenie pobytu. Kajaki, rowery wodne i dla umiejących żeglować lasery. Za dodatkowa opłatą 300 pln / 3000pi moża wypożyć katamaran 4 osobowy na 2 godziny polecam.
Nie znalazłem
Hotel oceniam bardzo pozytywnie. Położony jest w pięknie utrzymanym ogrodzie, obsługa bardzo pomocna i miła w kontaktach. Jedzenie różnorodne i duży wybór. Dwa baseny, codziennie animacje. Odrębne mieszkanie w bungalowie z odgrodzonym tarasem. Pokoje duże , czyste, salon z aneksem kuchennym.
Położenie w kwitnącym ogrodzie, bardzo zadbanym. Dobre jedzenie.
Trochę zużyte wyposażenie (meble, kuchenka oraz krzesła i stół na tarasie). Nie ma bezpośredniego dojścia na plażę, trzeba przejść przez ulicę, ale o tym wiedzieliśmy. Aneks kuchenny słabo wyposażony - nie korzystaliśmy, bo mieliśmy pełne wyżywienie.
Bez zastrzeżeń. Super miłą obsługa. Jedzenie urozmaicone I smaczne. Polecam. Świetny punkt wypadowy.
Obsługa, ogród.
Przydałby się bar na plaży.
Niezapomniane wakacje w bajkowym miejscu. Jak ktoś wcześniej napisał , nie jest to obiekt luksusowy, meble skromne i raczej wysłużone ale za to wygodne a wnętrza dają poczucie przestrzeni i oddają klimat wyspy. Jest czysto, obsługa hotelowa mocno zaangażowana w dbałość o dobre samopoczucie gości. Kuchnia wyśmienita, duże urozmaicenie potraw i deserów , drinki w all inclusive podawane w szkle , udekorowane, smaczne( miła niespodzianka). Ogólnie jakość do ceny mocno zadowalająca. Codziennie sprzątanie pokoju, wymiana pościeli i ręczników , uzupełnianie lodówki w napoje i wodę oraz kawę i herbatę. Stała dostępność leżaków przy basenach i na plaży. Szczerze polecamy, z przyjemnością wrócilibyśmy w to miejsce.
Usytuowanie w przepięknym ogrodzie, kameralne bungalowy zapewniające dyskrecję, smaczna, urozmaicona kuchnia, życzliwa, uśmiechnięta obsługa
W kategorii 3 gwiazdek hotel oferuje większą jakość niż niektóre obiekty 4 gwiazdkowe więc sprawiedliwie nie zamierzam doszukiwać się w nim wad.
Niesamowita miła, pomocna, bezproblemowa obsługa. Niespodzianką było jak obsługa hotelowa podarowała tort urodzinowy :) Hotel posiadał własna plażę oraz boat hause gdzie w cenie można było korzystać z kajaków i nie tylko. Równie dużą zaletą była możliwość obserwowania kolorowych rybek. Świetną odskocznią było spędzanie czasu przy basanech hotelowych. Jednie bardzo dobre a w drinkach nie żałowano alkoholu.
Bliskość plaży, parking, miła obsługa, zabawy interaktywne
Mało warzyw na śniadanie
Hotel jest przepięknie, zjawiskowo wręcz położony. Ogród pomiędzy który wciśnięte są domki z pokojami jest cudowny. Plaża zaraz za płotem, jedna z najpiękniejszych na Mauritiusie. Czysta, spokojna, cicha. Należy jednak pamiętać, że hotel jest dość stary i niestety jeszcze przed planowaną ponoć renowacją. Jeżeli szukacie luksusu w pokojach, to tutaj srogo się zawiedziecie. Kto jednak leci na Mauritus, żeby siedzieć w pokoju?
- Absolutnie czysty hotel - może i stary, ale wyszorowany idealnie - Piękne położenie - 2 minuty na plażę, 5 minut do przystanku autobusowego, zjawiskowy ogród - Świetne jedzenie (lunch, kolacja) - grill "na żywo" + wspaniałe autentyczne hinduskie dania i bezpieczne alternatywy w postaci kuchni "zachodniej" - Miła obsługa
- Śniadania są przeciętne i przez 6 dni były w zasadzie identyczne. Na plus naleśniki i omlety smażone "na życzenie" - Bardzo przeciętne drinki i napoje. W zasadzie pijalne były jedynie rum z colą i gin z tonikiem. Za barem czuć było bardzo nieprzyjemny zapach rozlanego, skwaszonego sokiem alkoholu - prawdopodobnie to wina pinacolady. - Obsługa mimo że miła, to potwornie powolna i spora część miała problem z angielskim - Niektórym mogą przeszkadzać ogromne ilości ptaków na obiekcie
Nie pić pinacolady w samo południe, grozi kontuzją
Bardzo miła obsługa
Mało warzyw
Tydzień marca, super pogoda cieplutki ocean, niesamowite wrażenia. Raj na Ziemi! Polecam!
położenie
super miejsce zbrodzinna atmosferą, spedzilismy tam 2 ostatnie tygodnie starego roku i powitalismy w nim nowy. Bylo naprawdę wyjątkowo. Przemila i pomocna obsługa, bardzo dobre jedzenie . Niezwykke klimatyczne i urokliwe . Nie mozna sue nudzić. Niezle animacje , duza plus za sporty wodne dostepne w większisci bezpłatnie. Mauritius to naprawde rajskie miejsce
świetna obsługa, doskonala atmosfera, bardzo smacznie i rodzinnie
Właściwie to jest jedno stwierdzenie - jak istnieje raj na ziemi to jest na Mauritiusie
cichy,spokojny i tylko 50 m od oceanu,często sprzątany , personel bardzo uczynny
BRAK