Bardzo fajny kameralny hotel, w samym centrum Starego Miasta, położony nieopodal głównej uliczki i blisko portu. Czystość na dobrym poziomie, personel uśmiechnięty i miły. Bardzo smaczne posiłki, duże porcje, kelnerki i kelnerzy bardzo mili, uprzejmi i uśmiechnięci, również recepcjonistki pomogą w każdej sprawie (taksówki, rejsy, autobusy). Wieczorami Enis (niezwykle przyjazny człowiek) gra i śpiewa, ma wspaniały głos, z wielką przyjemnością można usiąść przy drinku i słuchać i śpiewać razem z nim. W hotelu panuje bardzo miła i przyjemna atmosfera, byliśmy tam 2 tygodnie i nigdy się nie nudziliśmy i nie zawiedliśmy się. W patio mieszka bardzo zabawna papuga Żako, niesamowicie gadatliwa.
Lokalizacja, atmosfera, brak tłumów i zgiełku dzieci, obsługa, subtelna wieczorna muzyka .
hotel ładny na starym mieście iiwuhaqjdhhdahsdkakhdhoqdaksldja;skjowepiuryeohkdfhfs;dlfkj;KSJHDF;KDHJFSKDJHFSJDHFKSJHFKJSKHFHOEIRGHKJGGH;ASELKGHSDDKJ;ASLIDFH;WEIHGWOEIHG beZNADZIEJNE ŚNIADANIA
w starym mieście
imprezy tuż pod oknem brak możliwości rozmawiania po angielsku
Hotel w samym sercu starego miasta. Polecam tym, którym nie przeszkadza muzyka do północy z okolicznych restauracji .Jeśli ktoś szuka ciszy, super dużych basenów i animacji to nie tu. Polecam ten hotel bo posiada rewelacyjną lokalizację, miły personel i atmosferę której nie znajdzie się w dużych molochach. My wracamy do niego chętnie i z przyjemnością.
Lokalizacja Personel miły Smaczne kolacje