Apartamenty są pięknie położone w ogrodzie przy potoku z jednej strony i drogą do Madonny (nie przeszkadza - marzec 2012) z drugiej.W podziemiu duży garaż i szafki na buty i narty (niestety nie ogrzewane). Apartamenty mają dwa pokoje z których każdy ma osobną łazienkę z prysznicem lub wanną. Wspólny salon ma miejsce do spania dla ewentualnmie piątej osoby. Mieszkanie ciepłe (dla nas nawet zbyt ciepło) - ogrzewanie podłogowe! Minusem dla gotujących obiady jest mała kuchenka. Można używać co najwyżej dwa palniki elektryczne; chyba jakieś problemy z zasilaniem. W związku z tym brak elektrycznych czajników do wody. Suszarka do włosów działa ale nie najlepiej. W niektórych apartamentach jej nie ma!Dla nas kuchnia nie stanowiłą problemu, w zasadzie na śniadania i odgrzanie potraw wystarczająca. Dobre wyposażenie w statki.Sto metrów od apartament b.dobra restauracja z dobrym jedzeniem w przyzwoitych cenach. W niedalekim Pinzolo (spacerkiem kwadrans)jest kilka restauracji i sklepów b.dobrze zaopatrzonych. Na parking (bezpłatny) przed stacją wyciągu 3 minuty samochodem. Jest jeszcze druga stacja ale nieco dalej położona (chyba jakieś 5-10 minut samochodem - nie byliśmy samochodem). Do Madonny, a w zasadzie tuż za, na parking (niestety płatny 3,50) ok. 10km. Ogólne wrażenie bardzo pozytywne.
zastrzeżenia moje budzi bardzo mały aneks kuchenny(max dwie osoby)brak piekarnika(tylko płyta grzewcza)i brak pralki w łazience a cena za pranie zdecydowanie za wysoka 10 euro za każde
Apartamenty dla 5 osób nie różnią się wielkością od tych dla 2 osób. Jest bardzo mało miejsca, salon ciemny, niewygodna sofa dla piątej osoby. Kuchnia malutka i bardzo słabo wyposażona (brak czajnika, piekarnika, można użytkować 2 z 4 palników kuchenki elektrycznej). Okolica przyjemna, apartamenty położone w zacisznej okolicy. Brak ski busa do wyciągów w Pinzolo i tylko jeden wcześnie rano do Madonny z możliwością powrotu jedynie po 17. Obsługa apartamentów posługuje się jedynie językiem włoskim.
Hotel polozony w bardzo pieknej okolicy. Super pokoje kazda sypialnia z oddzielna lazienka, kuchnia z pelnym wyposazeniem. Jedza tam na zdrupowania wloskie druzyny pilkarskie np. Juventus Turyn. Polecam te hotal.