Casa Fora Beach Resort

Wszystko na wysokim poziomie , pokoje sprzątane codziennie , duży wybór jedzenia , bardzo dobre , obsługa profesjonalna , wszystko na plus 😊👌

Bardzo fajny hotel , korzystna relacja ceny do jakości. Z dala od zgiełku, cicho i spokojnie. Odpoczynek gwarantowany. Zasługuje na swoje gwiazdki pomimo niewielkich niedoróbek czy wpadek. Polecamy

Świeżo po powrocie, wiec informacje z pierwszej ręki, pokoje sprzątane pobieżnie, ręczniki-papier toaletowy -pościel, brakowało ciepłej wody, w basenie dla dzieci brudna woda dopiero pod koniec pobytu widzieliśmy czystość, jedzenie dobre aczkolwiek codziennie powtarzane, bar przy plaży serwował naprawdę dobre jedzenie hamburgery pizza dla dzieci, jeśli chodzi o drinki szału nie było tak jak z internetem. W siłowni większość sptrzętu nie sprawna. Czy wrócimy raczej nie nasza ocena to 3.

Hotel świeżo wyremontowany , w środku bardzo pięknie wyglądał , pokoi mieścimy z bocznym Widokiem Na morze , nam to odpowiadało bo i tak Nikt na nim nie siedział bo było za gorąco , atrakcje basenowe przed hotelem jak i na plaży bardzo nam się podobały mamy 5 Łatka więc bardzo polecamy hotel dla rodziców z maluchem , część basenów z letnią wodą i osadem na ścianie wew . Duże zjeżdżalnie częściowo na plaży otwarte , jedzenie pyszne dużo , jednak w drugim tygodniu przy pełnym Obłożeniu hotelu brakowało Talerzy sztućcy i wody w pokoju -5-8h , a wieczorami była zimna woda , dziecko nie chciało się myć , daje mocne 4 * bo już byliśmy w 2 hotelach i standard był dużo gorszy

Fajny hotel super zjeżdżalnie miły i pomocny personel prawie mówiący po angielsku hehe

Nazwa  Casa Fora Beach Resort
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Side
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi

Wyświetlono 7 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Dawid

Zalety

Dbają o wszystko

Wady

Wody w Hotelu są na Plus

Jarek

Zalety

Położony przy plaży , świetny basen , ładna plaża

Wady

Nie znalazłem jakichś większych a drobne wszędzie się pojawiają

Maria

Zalety

Dla dzieci rewelacyjne są zjeżdżalnie, przy plaży dużo laków i dobre jedzenie.

Wady

W basenie brudna woda, w hotelu brak ciepłej wody, pobieżne sprzątanie pokoi.

Zalety

Blisko plaży , piękna plaża kamienista , atrakcje mega dla 2-10 lat dziecki codziennie animacje , pyszne jedzenie na plaży

Wady

Osad na wew części basenu , zimną wodę w pokoju lub jej brak , brak polskich animacji , hotel na odludziu

Cezary

Zalety

Spoko personel w miarę przyzwoite alko super animacje park wodny dla dzieci petarda.

Wady

Mało miejsca w głównej restauracji. Ludzie czekający na stolik po 20 minut głównie na obiedzie i kolacji ale w czasie dnia dużo przekąsek lodów gofrów itd

Hotel sam w sobie był ok,ale zdecydowanie jest to hotel dla rodzin z dziećmi. Para dorosłych ludzi nie będzie miała tam co robić wieczorami ponieważ wszelkie animacje są ustawione pod najmłodszych. Największy minus jak dla mnie to pobieżne sprzątanie pokoi. Ograniczało się do wymiany ręczników, dołożenie papieru i pościelenia łózka. Jedzenia bardzo dużo wręcz przepych jeśli chodzi o różnorodność. Drinki w all inclusive bardzo ubogie, często brakowało wody, lodu oraz coca coli. Obsługa ok, miła i pomocna. Ostatnią rzeczą, która mnie niemile zaskoczyła to było śniadanie na wynos w ostatni dzień. Wyjazd z hotelu był po 2 w nocy. Stoły uginające się od jedzenia, a śniadanie to 1 sucha bułka z serem i jedno małe jabłko. Katastrofa! Człowiek nie dostaje nawet małej wody przy tak wysokich temperaturach. Podkreślę,że nasz pobyt obejmował śniadanie ostatniego dnia... było opłacone.

Zalety

-blisko plaża -ciepła i czysta woda w basenach -spa na miejscu z przemiłą obsługą -przystanek autobusowy pod samym hotelem -odległość od lotniska -sporo różnorodnego jedzenia

Wady

-pobieżne sprzątanie -częste braki wody, coca coli i lodu -mało leżaków przy basenie jak na tak duży hotel -fatalne śniadania na wynos ostatniego dnia

2.0
Kinga

Byliśmy z chłopakiem drugi raz w tym hotelu i jest dużo gorzej niż rok wcześniej. Obsługa i kelnerzy nie radzą sobie ze sprzątaniem stolików, wszystko na stolach zostawione mnóstwo talerzy z resztami jedzenia, brudne obrusy. Jeżeli chcieliśmy zjeść przy stole musieliśmy sami z chłopakiem wynosić po kimś brudne naczynia wyrzucać resztki jedzenia zabierać brudne obrusy oddawać kelnerom , szukać wózka z czystymi obrusami, wycierać stół i dopiero mogliśmy zjeść tak było przez całe 7dni czyli przez cały nasz pobyt. Czy to śniadanie obiad czy kolacja była masakra. Nie wrócę już do tego hotelu na pewno . Jedzenie było robione na masówkę nie doprawione, nie dosmażone. Animatorzy nie rozumieli słowa nie, ciągle nachalnie podchodzili i ciągnęli na siłę do zabaw … ręczniki były tylko wymieniane raz na dwa/trzy dni. Przy basenie wszystko zajęte ręcznikami od rana, nie szło znaleźć wolnego leżaka . Ogółem jestem rozczarowana i na pewno nie wrócę już do tego hotelu.

Zalety

Ładny widok z pokoju

Wady

Brudne stoły Nie doprawione niedogotowane jedzenie bez smaku Brak miejsca przy basenie

Casa Fora Beach Resort