Bajeczne rafy koralowe idealne do nurkowania z kolorowymi rybami
Spotkania z żółwiami morskimi i delfinami w naturalnym środowisku
Pustynne safari z noclegiem pod gwiazdami w beduińskich namiotach
Hotel dramat. Byliśmy już kilka razy w Egipcie, ale takiego czegoś nie widzieliśmy. Woda z kranu i pod prysznicem w kolorze pomarańczowym. W ciągu tyg. 3x nie było prądu, co robić w hotelu pod wieczór jak od 17 jest ciemno na zewnątrz? Nic tylko się złościć, bo kompletnie nic nie widać. Jak nie było prądu to i wody. Oprócz pokoju, który był sprzatany codziennie w hotelu brudno. Nie widać nikogo z szmatą. Plaża piaszczysta - tak pisze w opisie Eximu. Plaża jest kamienista, w około pełno skał. Przekąski w ciągu dnia - a gdzie? Bo nie widzialam! Śniadania, obiady, kolacje to wszystko na co można liczyć, ale tu też szału nie ma. Szczerze odradzam ten hotel. Jak spadł deszcz (bo tak nam się trafiło) to nawet ściany przemokły, ubrania w szafie też.
NIE POLECAM tego hotelu trzy dni nie bylo prdu sylwestra spedzilismy przy swiczkach,brudna woda w kranach(pomaranczowa)obsluga fatalna! ogolnie ten hotel to porazka, nie zasluguje na cztery gwiazdki!