Carmen

nie mam uwag. świetny hotel, mila obsluga. POLECAM!

Byłam w Club Olyum Prestige we wrześniu i było cudownie ale... zaczęło się wręcz dramatycznie! Dostałam pokój od strony ulicy gdzie przy otwartym oknie nie dało się rozmawiać. Taki hałas, zgiełk i kurz. Oczywiście zażądałam zamiany pokoju. Po wielkiej awanturze mały, wredny szczurek z recepcji dał mi klucz do 507 tzn. pokój niby w tej wyremontowanej części ale na parterze, bez balkonu i bez OTWIERANYCH okien! czyli smród, zaduch itp. No i w tedy się zaczęło ;) czyli… w następnym dniu dostałam dobry pokój i już było super! Jednak popieram pozostałych „opiniodawców” : hotel z racji usytuowania (z każdej strony ulica i jakiś hałas), standardu pokoi, odległości od plaży, braku barku na plaży, itd. nie zasługuje na 4*. Natomiast nie prawdą jest, że tam jest kiepska kuchnia albo że się nie starają. Kelnerzy nieprawdopodobnie uprzejmi, kucharz super i zawsze miał wszystko na oku. Nigdy nie brakowało talerzy ani sztućców. Tutaj akurat zasługują na 5. Pewnie bym tam jeszcze pojechała bo Icmeler jest piękne ale bywałam w lepszych hotelach w Turcji

Niestety nie było żadnej rozrywki organizowanej przez hotel w ofercie miała byc1x w tygodniu. Dyskoteka bardzo głosna .Pokoiki mikroskopijne, brak nawet haczyków na ręczniki w łazienkach, nie ma gdzie suszyć ręczników po plaży. To powinny być 3* i znacznie taniej. Kuchnia za to bardzo dobra, klenerzy uprzejmi i zawsze uśmiechnięci, no i super miejscowość i położenie hotelu. Do plaży diobre 150 m.

Fatalna obsługa barowa,nie mili,wręcz chamscy barmani. Jedzenie bardzo smaczne,super szef kuchni. Jak na warunki tureckie kuchnia bardzo dobra.

Byłam tam w sierpniu, jestem bardzo zadowolona. Hotel nie jest położony przy samej plaży ale można tam dojść w 4 min. leżaki bezpłatne zarówno przy basenach jak i n a plaży. Jedzenie bardzo smaczne, obsługa mila i zawsze uśmiechnięta, nawet wtedy gdy mają b. dużo pracy. Jedyne zastrzeżenia jakiem mam to do pokoju na parterze, ale za to było cicho ;) POLECEM

Nazwa  Carmen
Miejsce  Rumunia / Wybrzeże Morza Czarnego / Venus
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty

5.9

Wyświetlono 16 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
aga

Pobyt - Luty 2010

nie mam uwag. świetny hotel, mila obsluga. POLECAM!

Renata

Pobyt - Październik 2009

Irena

Stanisław

agnieszka

kasia

Pobyt - Wrzesień 2009

Czy ktoś w najbliższym czasie wybiera się do tego hotelu? Bardzo proszę o info na nr gg 4008795. Z góry dziękuję.

2.6
Wojciech

Pobyt - Sierpień 2009

Czytając relacje osób, które chwaliły ten hotel mam wrażenie, że byłem w zupełnie innym. Pokoje brudne, część umieszczona w suterynach-zatęchłych i ciemnych norach(numery 101-124). Część nad dyskoteką (numery301-308), gdzie w jej trakcie wewnątrz pokoju było głośniej niż na balkonie. Wiele (większość) zdjęć, które można pooglądać w folderach jest nieaktualnych. Jedzenie monotonne, w dodatku brakowało miejsc, często też talerzy i sztućców. Często po przyniesieniu okazywało się, że są one niedomyte. Obsługa w recepcji traktowała gości (nie tylko Polaków) jak kogoś, kto im w pracy przeszkadzał. Generalnie przychylam się do zdania juz tutaj przeczytanego-ten hotel powiniwn zniknąc z oferty Polskich biur podróży. WYSTRZEGAĆ SIĘ OYLUM.

Marek

Pobyt - Sierpień 2009

Byłem w hotelu Club Oylum Prestige w Icmeler w lipcu 2009 r. Dopiero na miejscu okazało się, że hotel ten nie posiada żadnych gwiazdek przyznawanych przez tureckie Ministerstwo Turystyki i Kultury. W związku z tym wiele pokojów ma bardzo niski standard - przypadł mi pokój ze skosem dachowym, z brudnymi ścianami, w łazience dziura w suficie zamiast wywietrznika, uszkodzony TV stojący na lodówce, z klimatyzacji dochodził zapach stęchlizny. Na korytarzu otwarte skrzynki bezpiecznikowe.Wymiana pokoju okazała się niemożliwa z uwagi na wrogi stosunek managera i recepcjonistów oraz pasywną postawę rezydenta i tureckiego kontrahenta biura. Park wodny nie istnieje - jest tylko jedna zjeżdżalnia. Menu monotonne (na deser przez 14 dni były tylko arbuzy i melony, na podwieczorek stare kruche ciasteczka.Kolejki po jedzenie w stołówce. Na zewnątrz ptasie odchody na stołach.Moim zdaniem ten hotel powinien jak najszybciej zniknąć z oferty polskich biur podroży.

2.6
Marcin

Pobyt - Lipiec 2009

Najgorszy hotel w jakim do tej pory byłem

xx

Pobyt - Lipiec 2009

Hotel nie zasługuje na 4*. Pokoje - max. 3*, czystość - max. 2*. Jedzenie - ok. Stołówka - max. 2 *

AGA

Pobyt - Lipiec 2009

nie ta cena,za to co oferują

2.0
Dorota

Hotel nie zasługuje nawet na 3 * zdecydowanie odradzam

2.0
Stefan

Beznadziejny hotel

Dawid

Pobyt - Lipiec 2009

Bardzo fajnie hotel czysty składajacy sie z 6 czesci fajnie ustyulowany i prawie wszystko ok. Po 3 najwieksze: Plusy(+)- Usytułowanie , jedzenie ,przyjazna obsługa Minusy(-)-Mrowki(sa wszedzie nawet w niektorych pokojach!!!),Malo spokojnych zacisznych miejsc do odpoczynku(ciagle gra glosno muzyka),wielkosc hotelu hotel ma okolo 400 3-osobowych pokoji. OGOLNIE OK !!!! a przy okazji szukam osoby z tego hotelu w dniach pobytu od 13 - 20 lipca 2009 imie irmina nie wiem ile lat ale mloda z okolic katowic ma dwoch braci mieszkała w pokoju 142 na pierwszym pietrze. Jesli ktos ja zna prosze o kontakt GG 5086210.

Kamil

Pobyt - Lipiec 2009

Fajny hotel, miła obsługa, super jedzenie.

Magdalena