Dziewicze plaże Adriatyku z malowniczymi klifami
Zabytkowe miasta Kotor i Budva z wąskimi, brukowanymi uliczkami
Przepiękne krajobrazy górskie i parki narodowe
Hotel pięknie położony ,zadbany ,czysty ,nowocześnie urządzony .Posiada szerokie korytarze i przestrzenne pokoje .Obsługa miła ,jedzenie dobre ,wieczorem odbywają się animacje,plaża posiada duża ilość leżaków .
Położenie,czysty,zadbany hotel
Polecam hotel. Spoko obsługa, dobre jedzenie. Hotel idealnie położony, jeśli chodzi o zwiedzanie zatoki. Kilkanaście minut do Herceg Novi, kawałek drogi do Tivatu i Kotoru. Bardzo blisko komunikacja publiczna, z Herceg Novi można pojechać \\\"PKS-em\\\" gdzie tylko dusza zapragnie. Z mankamentów to tylko niedomykające się drzwi do pokoju, ale to pewnie syndrom nowego hotelu. Jedyne do czego można się przyczepić na siłę to strome zejście do morza. Pływanie z dziećmi tylko z \\\"asekuracją\\\". Obok hotelu market, kilka knajp, oraz fantastyczne centrum rejsowe. Za 5? kilkugodzinny rejs po całej Zatoce Kotorskiej. Polecam
położenie jedzenie idealna baza wypadowa do zwiedzania
raczej brak
To moje pierwsze takie wakacje, gdzie niczym nie musiałem się przejmować. Warto dołożyć trochę więcej pieniędzy i wykupić \"all inclusive\". Śniadania, obiady i kolacje (Szwedzki Stół). Jedzenie bardzo dobre i zróżnicowane. Potrawy regionalne, i nie tylko. Mięsa, warzywa, owoce. jest tyle potraw, że nie da rady wszystkiego spróbować. Bardzo duży wybór wszystkiego. Soki, napoje i napoje alkoholowe też bez limitu. Polecam rakiję. Bardzo dobry regionalny alkohol. Przemiła obsługa. Kelnerzy, recepcja, wszyscy mili, uśmiechnięci i z klasą. Położenie hotelu idealne. Wyjście na plażę prosto z hotelowego tarasu. Duża, odizolowana od reszty plaza. Bardzo ważny aspekt, bo patrząc na inne hotele i pensjonaty to tam opalali się praktycznie przy samej ulicy, i zero prywatności. Mi by to przeszkadzało. Ogólne położenie hotelu też bardzo dobre. Jest to zatoka, a więc stabilny klimat i spokojne wody. Polecam również wykupić sobie wycieczki fakultatywne. Można zwiedzić większość kraju i pływać statkiem po zatoce. Morze i góry w jednym. Serdecznie polecam.
Duży, ładny i nowy hotel
żadnych wad
obsługa beznadziejna pracuje jak na zesłaniu, jedzenie słabe bardzo mały wybór , plaża strasznie kamienista nawet z wielkimi kamieniami , mały basenik
nadal wykańczany , nawet w niedzielę wiertarki słychać