Carine Delfin Bijela (ex. Iberostar Bijela Delfin)

Hotel jest rozłożony na dwa budynki. W drugim nie ma żadnej recepcji, plusem jest to, że jest ciszej, bo animacje i muzyka rozbrzmiewa w budynku głównym - co może uprzykrzać pobyt gościom mającym balkon na wodę. Hotel nie jest molochem, standard akceptowalny, aczkolwiek nie jest najnowszy. Obsługa miła i kulturalna. Porządek utrzymany. Pokoje sprzątane praktycznie codziennie - głównie kosz i same ręczniki, pościeli nie zmieniano. Pokoje ogólnie są duże, jest duża łazienka (niestety pod prysznicem tylko deszczownica). Dostępny w pokoju sejf i suszarka w łazience. Nieakceptowalny brak klimatyzacji w restauracji i na klatce schodowej w drugim budynku!!! W pokojach z kolei klimatyzacja po uruchomieniu strasznie hałasuje. Jedzenie ok. Niby urozmaicone, niby każdy znajdzie coś dla siebie, ale moim zdaniem lekko nijakie. WIFI w całym hotelu, nawet na statku podczas rejsu (wycieczka fakultatywna). Mili, pomocni i sympatyczni rezydenci. Blisko plaża, dostępne leżaki i parasolki, za ręcznik kaucja 10 euro! Plaża kamienista, woda głęboka - trzeba uważać przy wchodzeniu - zwłaszcza od strony basenu gdzie na wejściu nie czuć dna. Fajny basen, choć mało miejsc wokół do leżenia - kto pierwszy ten lepszy, a leżaków jest mało. Opłata klimatyczna doliczana na koniec pobytu w recepcji hotelu-każdy hotel w Czarnogórze może mieć inną. Za pokój dwuosobowy wyszło w przeliczeniu ok. 130 zł. W otoczeniu hotelu kilka knajp, restauracji, sklepików spożywczych i z pamiątkami. Dobry gin i whisky w hotelu - polecam spróbować.

Hotel naprawdę super! Czyste, sprzątane co drugi dzień. Bardzo duży wybór jedzenia. Napoje i piwo bez limitu. Na plażę wystarczy wyjść z hotelu i już jesteśmy. Leżaki i parasole na plaży za darmo bez żadnych wad. Jest też plac zabaw dla dzieci na plaży. Dwa baseny jeden zewnętrzny drugi w środku. Widok na zatokę po prostu przepiękny:). Dzięki lokalizacji można spokojnie się dostać do herceg Novi za 1 euro-pięknie tam jest. Polecam idealny hotel na wypoczynek.

Obsługa przesympatyczna! Pokój z bajkowym widokiem na morze otoczone górami robi wrażenie.Jedzenie całkiem ok, urozmaicone, drinki jak to w all inclusive - średnie, ale barman nadrabiał miłą obsługą.

Bardzo polecam! Piękny hotel, okolica, dobre jedzenie, bardzo ładne i czyste pokoje

Nie polecam hotelu tylko i wyłącznie przez JEDZENIE! Zepsuło nam cały pobyt w tym uroczym miejscu...Monotnonne, mało urozmaicone, źle przechowywane przez co kisło lub zwyczajnie się psuło,a co najgorsze powodujące wirusa- coś na kształt jelitówki,, tylko ze zdwojoną mocą, jak żyję nigdy nie czułam się tak tragicznie. 3 dni zostaliśmy wyłączeni z czegokolwiek, nie wspomnę o tym, że kiedy czuliśmy się trochę lepiej odrzucało nas od jedzenia hotelowego, a więc w ruch poszły suchary ze sklepu i woda butelkowana, bo tej też baliśmy się pić z dystrybutorów. Nasz przypadek nie był jedyny, praktycznie każda osoba z hotelu/ wycieczki \\\'\\\'musiała\\\'\\\' przez to przejść. Jeśli ktoś planuje pobyt w tym hotelu bez opcji wyżywienia- jak najbardziej polecam! Jednak jeśli chcecie czuć się po prostu dobrze i cieszyć się wakacjami jak również tamtejszym hotelowym jedzeniem- odradzam. I uprzedzam, nie jestem z tych osób wybrednych, co to na śniadanie oczekują cudów wianków, oczekuję świeżego, czystego jedzenia, po którym nie będę umierać. Tu tego zabrakło.

Nazwa  Carine Delfin Bijela (ex. Iberostar Bijela Delfin)
Miejsce  Czarnogóra / Riwiera Czarnogórska / Bijela
Wyżywienie  Trzy posiłki
Udogodnienia  na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, rowery, parking

Dziewicze plaże Adriatyku z malowniczymi klifami

Zabytkowe miasta Kotor i Budva z wąskimi, brukowanymi uliczkami

Przepiękne krajobrazy górskie i parki narodowe

5.7
6.5
6.5

Wyświetlono 7 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
5.7
Renata

Zalety

- duży pokój - blisko plaża - WIFI dostępne w całym hotelu - dobry gin

Wady

- tylko deszczownica pod prysznicem w łazience - wysoka kaucja za ręcznik na plażę - brak klimatyzacji w restauracji - hałaśliwa klimatyzacja w pokoju

Gosia

Pobyt - Czerwiec 2023

Zalety

-Blisko do herceg Novi - za 1euro się tam dostaniemy -Pyszne jedzenie -piękna zadbana plaża -obsługa hotelu bardzo miła

Wady

Nie ma 😊

Pobyt - Maj 2023

Zalety

Miła obsługa, widok na morze otoczone górami.

Inga

Pobyt - Wrzesień 2022

4.8
Ela

Pobyt - Sierpień 2018

Zalety

Położenie, nowy budynek hotelu

Wady

Jedzenie,jedzenie,jedzenie

2.4
elvis

Pobyt - Listopad 2004

Jedyne, co mi się podobało to winda i dyskoteka Alien.

2.6
antonio

Pobyt - Maj 2004

Balkony - okno balkonowe zaslonięte kratą. Klimatyzacja - sterowana centralnie, nie dziala. Woda - jest, 4 godziny dziennie, w łazience stoi baniak, żeby było czym spuszczać wodę w toalecie.

Carine Delfin Bijela (ex. Iberostar Bijela Delfin)