Dzika i nieodkryta egzotyczna przyroda
Rozległa i zachwycająca rafa koralowa
Długie, malownicze i czyste plaże
Dobra baza wypadowa do pobliskich miejscowości
Hotel kameralny,nie duży z bardzo miłą obsługą w restąracji . Czystośc była najgorsza w tym hotelu.Zato hotel był niedaeko plaży dlatego wieczorne spacerki były bardzo przyjemne. Jak ktoś lubi uczyć się języków i spokój to polecamy.
Złe strony to odór wydobywający się z łazienki, z kratki ściekowej . Był nie do pozbycia się. Wstyd co do soków, które obok prawdziwych nawet nie stały.Na śniadania były podawane soki z proszku. Cały hotel wymaga renowacji. Z dobrych stron to bliskość plaży. Mi także podobało się malownicze miasteczko położone nad samym morzem. Szczególnie wieczorne spacery. Można wstąpić do jednej z tawern na coś mocniejszego do picia i jakąś dobrą rybę. Miejsce na pewno nie dla koneserów turystyki ale dla młodych mnie wymagających osób.
Bardzo miło wspominam pobyt. Obsługa super, oprócz jednego - incydenty - ukradziono mi 100 dolarów w pokoju hotelowym. Pomimo tego gorąco polecam. Raj na ziemi.
REWELACJA TO BYŁY WAKACJE MOJEGO ŻYCIA CUDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!