Hotel przy plaży (leżaki i parasole są bezpłatne przy basenie i na plaży)
Przyjemne baseny w tym jeden ze zjeżdżalniami
Dużo udogodnień dla dzieci m.in.: brodzik, mini klub (4-12 lat) oraz program animacyjny
Dużo możliwości uprawiania sportu: boisko do koszykówki i siatkówki plażowej, rzutki, mini golf, tenis stołowy, kort tenisowy, k
Hotel ok. Animatorzy super-naprawde potrafią zabawić. Strzelanie z łuku tańce w ciągu dnia itp. Na plaży można korzystać z kajaków i windsurfingu bezpłatnie. Plusem jest również aqua park (jak na hotel to zjezdrzalnie super) Sprzątaczki przykładają sie do swojej roboty-pokoik po zostawieniu dolara odpicowany. Restauracja raczej mały wybór, na początku można się rozczarować (to właśnie był minus) ale zawsze można coś zjeść na snack barze. Ogólne wrażenie OK
Hotel jest bardzo przyjemny, pokoje duże, czyste, codziennie sprzątane. Plaża jest bardzo blisko wystarczy przejść przez ulicę, na której jest mało samochodów, jest zatem cicho. Plaża bardzo zadbana, można korzystać z leżaków i baru z zimnymi napojami. Baseny duże, czyste. Jeśli chodzi o jedzenie jest dobre, duży wybór i na pewno każdy znajdzie coś dla siebie! Świetne animacje, sympatyczni ludzie, zawsze uśmiechnięci fajnie zabawiali wszystkich gości. Polecam hotel osobom ceniącym sobie wypoczynek, bo jeśli chodzi o imprezy to jest ich w okolicy mało. Mało sportów wodnych na okolicznej plaży. Ja te wakacje zaliczam do bardzo udanych ;)
Byliśmy 12 - 19 sierpień 2010 roku, było fajnie, Pierwszy raz więc nie mieliśmy porównania ale podobało nam się. Poza tym znajomi których poznaliśmy mówili, że jest nie najgorzej, Trafiliśmy w okresie ramadanu sierpień 2010, w dzień było prawie wszystko poza hotelem zamknięte. W hotelu zabrakło rozrywki wieczornej dla dorosłych, animatorzy super ale dla dzieci i w dzień, po wieczornym występie - SPAĆ!!!
c.d. Miejscowość mała, żadnej rozrywki, zero dyskoteki. Dużym plusem były baseny duże i czyste. Pokoje jak pokoje, bez entuzjazmu, ale w końcu tam tylko spaliśmy, stołówka - bo do restauracji było bardzo daleko - czysta, jedzenie urozmaicone, więc każdy mógł coś dla siebie wybrać, dobra pizza w snack barze, Alkohole o smaku szklanki wody z kroplą wódki (najlepiej mieć nasz rodzimy). Bardzo blisko plaża (odgrodzona sznurem od mieszkańców). w Afryce rażą różnice - przepych z hotelu i bieda poza nim Ogólnie polecam, choć po naszym terminie opinie były coraz gorsze (w czasie naszego pobytu nie wałęsały się koty, nie było much)
hotel nie zasługuje na 4*, baseny i zjeżdzalnie sa super frajda dla dzieciaków, w hotelu też da sie przeżyć, mnie rozbroiła restauracja - bardzo kiepskiej jakości, zero wyboru nawet podstawowego pieczywa, tylko i wyłącznie bagietki, bardzo dobra pizza, wydział nalesników, (2 szt. na głowę), no i trzeba po nie w kolejce minimum godzinę stać.
Pobyt w hotelu uważamy za bardzo udany.Pokoje od strony morza-widok piękny lecz bardzo głośno (wybierać raczej z widokiem na zjeżdżalnie). Czysto w pokojach, restauracji, na basenach. Obsługa bardzo miła, polska animatorka. Baseny (głębokość-od bardzo płytkiej do ok.2,5m, jest gdzie popływać)i zjeżdżalnie rewelacyjne. Animacje dla dorosłych i dzieci (dart, strzelanie z łuku, mini golf, aqua aerobic, piłka wodna, zabawy w wodzie np.pływanie kajakiem po basenie na czas itp.wieczorem mini disco i występy animatorów)- nie można się nudzić. Dla dzieci mini klub.
Plaża-czysta, leżaki,parasole,kajaki,windserf. gratis,bar tylko z napojami bezalkohol.Jedzenie dobre-może mało urozmaicone,ale nawet niejadki głodne nie chodzą (od 11 do 16 frytki i mini pizza, o 17 naleśniki). Minusy-alkohole w barach rozcieńczone do granic możliwości więc należy zabrać swoje, smak wody dziwny przez co herbata nie nadaje się do picia.W hotelu sporo Polaków, Rosjan, Francuzów i Tunezyjczyków. Bawiliśmy się tam świetnie.Polecam hotel szczeg. rodzinom z dziećmi.
Jechałam pełna obaw ponieważ najpierw zakupiłam wycieczkę, później przeczytałam opinię....spodziewałam się najgorszego. Moje oczekiwania na szczęście nie spełniły się ani w ułamku. To były moje najlepsze wakacje !! Pokoje raczej dla osób nie wymagających, ale za taką cene trudno oczekiwać cudów. Hotel - świetny - zwłaszcza dla dzieci - fajne, czyste baseny, piękny ogród, blisko plaża, jedzenie całkiem smaczne i różnorodne (bylismy w pierwszej połowie lipca - kolejki o których tu piszą to bzdura) no i niezapomniani, fenomenalni animatorzy. POLECAM POLECAM POLECAM
rewelacyjni animatorzy, hotel raczej czysty,
...
Przyjemny hotel, odpowiedni dla chcących wypocząć czy jako baza wypadowa żeby pozwiedzać Tunezję. Położony przy plaży, do centrum z restauracjami, kawiarniami i bazarem ok 20 minut spacerkiem. W drugiej połowie września znacznie mniejsza liczba gości, dzięki czemu było spokojnie, bez problemu można było znaleźć wolne leżaki na basenie czy przy plaży. Pokoje czyste i schludne, sprzątane codziennie ( wymiana ręczników, fantazyjne ścielenie łóżka, mycie podłogi ). Jedzenie smaczne, spory wybór, ale dosyć monotonne. Obsługa miła i uczynna. Hotelowa plaża niestety brudna. Bardzo fajne 2 baseny, jeden zwykły, drugi ze zjeżdżalniami ( płytszy, świetny dla dzieci). Rozbudowany program animacyjny, zarówno dla dzieci jak i dorosłych, każdy znalazł coś dla siebie: waterpolo, aerobik w wodzie, siatkówka, różne konkursy itp itd. Być może w sezonie nie jest już tak przyjemnie, mieliśmy mały przedsmak kiedy w weekend pojawiła się spora grupa chyba Tunezyjczyków na jakąś konferencje. Wówczas tłumy w restauracji, błyskawicznie znikające jedzenie, kelnerzy nienadążający sprzątać ( \\\" goście\\\" pozostawiali po sobie totalny bałagan, resztki jedzenia na całym stole). Nie polecam za to organizatora, biura Sun& FUN, duże zamieszanie, na dzień przed wylotem dowiedzieliśmy się o opóźnieniu wylotu i tym samym skróceniu pobytu, następnie dzień przed wylotem do Polski kolejna zmiana, zostajemy dzień dłużej, niestety nie każdy ma możliwość dowolnej zmiany terminu urlopu.
Hotel który posiada zaplecze animacyjne jakiego jeszcze nie widziałam super baseny polecam dla rodzin z dziećmi. Jesli komus przeszkadza krzywa fuga lub niby monotonne jedzenie polecam Bałtyk i jego uroki. Fajni ludzie super spędzony czas a jesli nawet cos nie tak bylo to szczegóły i jeszcze raz szczegóły... wrócimy na bank biuro SAN FUN PRACA I OPIEKA NA WYSOKIM POZIOMIE!!! GORACO POLECAM PANIE Z WAKACJI PL Z UL. ŻEROMSKIEGO W ŁODZI SUPER OBSŁUGA DUZA WIEDZA!!!! CO WARTO ZAZNACZYĆ HOTEL MA SUPER LEKARZA KTÓRY JEST W CIĄGU KILKU MIN I FACHOWO ZAOPIEKUJE SIE CHORYM BYLISMY TEGO ŚWIADKIEM DWUKROTNIE.
super baseny na szerokim wypasie hotel dla rodzin z dziećmi
dla mnie brak
polecam !!!!!! super baseny ze zjeżdżalniami, animatorzy non stop zabawiają dzieci
blisko piękna plaża super animacje basen full wypas blisko targ - centrum obsługa ok wieczorne rozrywki ok
pokoje mogłyby być odświeżone, trochę bardziej urozmaicone jedzenie
Koszmar!! nie było osoby, która by nie była chora. o jedzenie trzeba było walczyc albo jesc na miescie. Rezydentka- Justyna straszna, nic nie potrafila zrobić z tym syfem. NIE POLECAM.
blisko plaża
jedzenie, brud, obsługa, rezydent,
Hotel super, byłam już 5 razy w Tunezji ale takiej atmosfery nie było jeszcze nigdzie. Animatorzy super, nie są nachalni ale ktoś jest chętny to potrafią świetnie zorganizować czas. Dla dzieci raj na ziemi, zjeżdżalnie, baseny, animacje, mini disco... Pokój sprzątany był codziennie, dziennie świeże ręczniki, kwiaty w pokoju itd Suszarka była, telewizor tez - ale ja w czasie całego pobytu ani razu go nie włączyłam bo nie było czasu:-) Jedzenie faktycznie trochę monotonne ale głodne nie byłyśmy ani razu z córką. W hotelu bardzo dużo arabów, ale można się przyzwyczaić za to plaża była oblegana przez mieszkańców, byłam tam raz i za więcej dziękuję. Codziennie wieczorem po mini disco show dla dorosłych - fakir, występy animatorów, wybory miss hotelu, impreza w basenie itp. My z wyjazdu jesteśmy bardzo zadowolone, szkoda tylko że tydzień tak szybko minął. Szczerze polecam ten hotel!!!!
wszystko
plaża
Rodzina 2+2 za 6400. Wiecej nie warto wydawac. Za taka kase mozna zaryzykowac, tyle samo kosztowaly by nas wakacje w Polsce. Tutaj przynajmniej mamy pewna pogode, plaze, zjezdzalnie, jedzenie i picie All.
Super nie miałam dzieci przez dwa tygodnie :))6 i 12 lat poprostu wiecznie zajęci z animatorami .Położenie super do plaży z basenu 22 kroki :) policzyłam niby przez ulicę ale to raczej dróżka po której jeżdźą dorożki plaża czysta lieżaki na plaży i basenie dostępne o każdej porze dnia ANIMACJE WIECZORNE DLA DZIECI I DOROSŁYCH SUPERRRRRR!!! Jedzenie jak dla mnie bardzo dobre czasami za ostre mase sałatek drób i rybki ktoś klto lubi wieprzowinke nie poje \\\")) ale to inny kraj i po to się jedzie żeby zasmakować innej kultury kulinarnej także drinki słabiutkie choć podawane przez przemiłych barmanów szczególnie szef jest rewelacyjny :)) choć surowy co wskazane ...czystość w pokojach na dobrym poziomie -byliśmy na początku czerwca więc nie było pełno w hotelu panie nadążały codziennie piękne ozdoby to z ręczkika to z kwiatów POLECAMMM
miło i rodzinnie blisko plaża -czysta
Hotel powinien mieć dwie gwiazdki jedna za to ze ten hotel ktoś wybudował druga zaś za to ze jest blisko morza i tyle na tym się wszystko kończy... brud smród i wszystko co można zepsuć to właśnie tam jest !!!!!!!!!!!!!!!! NAJGORSZE WAKACJE W ŻYCIU....!!!!!!!!!!!!!!!!
Zalety tego hotelu!! : chcesz zmarnować sobie wakacje i przesrać ciężko zarobie pieniądze to właśnie hotel dla Ciebie...NIE RUBCIE TEGO nie bierzcie tego hotelu..!!!!!!
nie do opisania MASAKRA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie polecam ludziom, świniom może by to odpowiadało!!!!
Wszystko na najniższym poziomie (poza niewielkimi wyjątkami), brud, wszystko się klei (lepi) - obrzydliwość, opcja All - masakra, chmara much i różnych insektów.
Najgorszy hotel w jakim byłam w Afryce (a kontynent ten zwiedziłam 11 razy)!!!! Nie polecam ludziom, świniom może by to odpowiadało!!!!
najlepiej wycofajcie ten hotel z ofert!! on nadaje się do zamieszkania świń, a nie ludzi!!!!!
brak jakichkolwiek zalet !!!!!!!!!!!!!!
najgorszemu wrogowi nie życzę wakacji w tym hotelu!!!!!!!!! masakra, brud, smród, szczury, robaki, stado much i wszystkiego co najgorsze! jedzenie brak a jak jest to okropne!!
KOSZMAR! Ludzie to co ise tam dzieje to jeden wielki syf. Po powrocie radze zrobic badania bo bylo wiele przypadkow chorob od lekkiego strucia do bakteri e.coli. Rezydentka Justyna nic nie potrafila zalatwic. Wszedzie tysiace much. Zapomnijcie o spokojnym zjedzeniu czegokolwiek. Taki hotel nie powinien w ofercie sie znajdywac.
Wyżywienie bardzo kiepskie jak na All inclusive. Począwszy od braku talerzy i okropnego jedzenia.Snack bar /wydzielane porcje oraz długi czas oczekiwania ok.45 min/. Drinki i napoje nie dość że chrzczone to jeszcze kiepskiej jakości .Higiena pozostawia wiele do życzenia / wszędzie bród i smród/. Walka o leżaki zaczyna się o 6.00 więc nici z wypoczywania na wakacjach /jak głosi przysłowie : kto wcześnie wstaje ten ma leżak ../Ogólnie strata pieniędzy na ten hotel- nie polecam.