Gorąco polecam,warto
Duzy hotel, na czystosc nie mozna narzekać, pokoje duze ale puste i ze słabym wyposarzeniem. Jelsi ktos jedzie tam by ciagle pić to ma problem, alkohol wmozna kupić ale do najblizszego sklepu z takowym trzeba jechac taksoka 15minut (taksowki sa tanie). Piwo w Allincusive oczywiscie tylko w smaku i kolorze ejst piwem, wino jest skwasniale i nie dobre a \"drinki\" nie maja alkocholu w sobie. jedzenie, duzy wybor, polowa niezjadliwa ale za to dorga polowa trzyma standart. Animacje, byly tlyko francusko jezyczne.
Kilka przydatnych informacji 1.wrzesień-pogoda na chybił trafił doświadczyłam deszczu,wiatru,ciepła i chłodnych nocy ale na to nie mamy wpływu 2.hotel-budynek glówny + bungalowy mocno zniszczone, brudne z mrówkami i innym robactwem i wszechobecnie panujacy smrem szamba 3.recepcja-osoby tu pracujace uznają tylko francuzów trudno się dogadać w innym języku no chyba ze wraz z paszportem znajdzie się tam 10$, ale moim zdaniem to się nie opłaca ponieważ wszystkie pokoje są marne 4.pokoje-kolorowe niczym plakatówki na ścianach ślady walk turysta kontra robaki, w większości pokoi minimalizm, łożko,TV,połamane szafy i szafki brak wieszaków.pokoje sprzatane codziennie ale to i tak nie zmnienia urody pokoju,reczniki za 1$ białe bez można trafić rożnie 5.łazienka-wanna lub brodzik z zasłonką lub bez, w spłuczkach i kranach cieknaca woda 6.stołówka,jadłodajnia jak kto woli bez klimatyzacji,można zjeść na dworzu ale i tak w obu przpadkach w towrzystwie miliona muuuch masakra!!! 7.jedzenie-nie jest aż tak złe jest poprostu bez wyrazu,dużo można coś dla siebie wybrać 8.animacje-animatorzy bardzo się starają zabawić wszystkich ale niestety większość gości to francuzi więc wszystko odbywa się w języku francuskim ,same animacje codziennie prawie takie same nuda 9.baseny-moim zdaniem najlepszy choć równie podniszczony element tego hotelu 10.bary-przy basenie,na plaży i przy stołówce masakra brać napoje z zamkniętymi oczami albo wysłać umyślnego 11.ogród-trawa,drzewka,palmy w trawie kipy i inne swiństwa wyrzucane przez francuskich turystów bleee 12.plaża-myślę że około 1km od hotelu idzie się przez śmierdzacy betonowy wąwóź miedzy murem hotelowym a płotem,mozna dojechać również meleksem wtedy jest lepiej i szybciej.na plaży uwaga na gwoździe połamane deski w promenadzie do wody,na brzegu smierdzace glony sama woda ok Ogólnie hotel zaniedbany,z niemilą obsługą,z cena nieadekwatna do jakości serwisu,formula ALL to jakaś pomyłka.Miasteczko Hammamet brudne śmierdzace,Medina-drogo,niesympatycznie a 2000 znaków za mało żeby to opisać:)
Pierwsze wrażenie przy hotelu całkiem niezłe: fontanna, palmy, przyzwoita recepcja. Pracownik hotelu zaprowadził nas do naszego pokoju gdzieś na samym końcu za basenami. Gdy zobaczyliśmy gdzie mamy mieszkać z narzeczoną to się przeraziliśmy. Było tam piętrowe łóżko ,brak światła, brudne ściany i taras z widokiem na... mur i chodnik :/ . Pobiegliśmy szybko do recepcji żeby to załatwić. Daliśmy 10 dolarów i dostaliśmy dużo lepszy pokój z widokiem na basen i na parkiet. W ofercie pisze że każdy pokój posiada suszarkę i TV. Tak niestety nie jest... suszarek dostaliśmy dopiero 3-go dnia po kilkukrotnych prośbach w recepcji. W telewizorze są 3 programy które ledwo co odbierają i są po francusku, ale chyba i tak nikt nie przyjechał oglądać telewizje. Jeśli chodzi o jedzenie jest bardzo dużo i różne lecz bardziej skierowane dla francuzów niż gości z Polski ale każdy znajdzie coś dla siebie więc na głód nie narzekaliśmy :). Napoje bezalkoholowe cola czy fanta bardzo dobre tak jak i soki. Lecz alkohol i te drinki są paskudne. Każdy kupował własną wódkę która tam kosztuje około 80 zł za litr :/ . Animatorzy bardzo sympatyczni starają się zabawiać gości powiedzą coś po polsku i puszczą czasami polskie piosenki :) w skrócie: minusy: -alkohol -wszystko po francusku -słabe wyposażenie pokoi -tylko nie dobre kanapki w snack barze plusy: + animatorzy i wieczorne animacje + na plaży darmowe kajaki oraz windsurfing + dobre napoje i soki + różnorodność posiłków + codziennie sprzątane pokoje a i jeszcze jedno zdjęcia na tej stronie nie są z hotelu caribbean world hammamet village tylko jest to zbiór zdjęć z hoteli grupy caribbean world więc nie sugerować się zdjęciami.
Właśnie wróciliśmy z tego miejsca,na zdjęciach jest pięknie a w rzeczywistości trochę odbiega.Plaża brudna,zapach jest taki że przyciąga stada much które siedzą na ciele brrr. Nie polecam tego miejsca.
Ogólnie jedzenie średnie, alkoholu brak, tzn w all inclusive dostępne tylko piwo 1%, okropne wino, i drinki przyprawiające o ból brzucha niby 3%. Na recepcji niemiła obsługa, brud w pokojach. Jedyne co dobre w tym hotelu to animatorzy, którzy bawią od rana do wieczora (ale mówią po francusku). Brak internetu. Ogólnie nie polecam tego hotelu. Pani rezydentka to porażka.
Hotel naprawdę świetny. Większość zdjęć w serwisie wgl nie pochodzi od tego hotelu lecz od hotelu obok. Pokoje czyste codziennie sprzątane i wymieniane ręczniki. Co do takiego sprzętu jak telewizor , suszarka czy pilot od klimatyzacji trzeba isc do recepcji i dac za owy sprzed odstępne np. 10 dinarów i po oddaniu sprzętu zwracają kase. Animacje sa po francusku i ogólnie dużo francuzów. Jedzenie bardzo dobre nie ma na co narzekać , jedynie bar przy basenach i na plaży otwierany tak naprawdę kiedy barmani maja na to ochotę:). Nie polecam restauracji tematycznych (my akurat byliśmy we włoskiej) menu jest z góry ustalone, na przystawkę 2 małe kawałki pizzy , 1 danie makaron z ziołami 2. jakas pieczeń z ryżem reszty nie wiem bo udaliśmy sie na normalna kolacje. Co do sportów atrakcji jest sporo tenis, mini golf itp. jednak aby w cos zagrac trzeba zarezerwować dzień wcześniej i również zapłacić jakaś kaucje. Kajaki i windsurfing na plarzy za free:D . Na plaże jest kawałek ale spokojnie jest Pan z takim większym melaksem ktory podwozi na plaze i z plaży. W porze obiadowej ma przerwę. Plaża ładna piaszczysta jest troche śmieci na plaży i w wodzie ale nie jakoś bardzo dużo. Samo morze nie jest gorące nie ma takich rybek jak w Egipcie ale jest płytko.
Hotel kameralny. Miła obsługa. Posiłki urozmaicone. Polecam. Spędziłam tam bardzo urocze i miłe chwile.
polecam.bylismy z 3latkiem,ale byli z nami rowniez pary bez dzieci oraz single i nikt nie narzekal:)animatorzy swietni-mimo j. francuskiego,ale staraja sie z polakami rozmawiac po angielsku i troszke po polsku.jedzenie dobre,mozliwosc uprawiania sportow,pokoje czyste i przyjemne, na terenie hotelu jest mini amfiteatr i codziennie inne pokazy-tańce,ognie,weze....plaza super,piasek bialy i drobny, choc kawalek od hotelu(jest darmowy dojazd-2min:)ludzie nie sa tak nachalni jak w egipcie.warto.
hotel skromny i kameralny, pierwsze wrażenie to jak wiekszy motel, ale zaraz zobaczyliśmy że jest czysto, nie ma zadnych złych zapachów, baseny duze, i czyste, w hotelu duzo zieleni, prawdziwy ogród, do dyspozycji gości, korty tenisowe, boisko do siadkówki i pilki noznej plażowej, łucznictwo, lotki, gry planszowe, na plaży kajaki i łytserwing rewelacja. Poaża jak i cały teren hotelowy bardzo czysty, animatorzy rewelacja i obsługa nie nachalna w kwesti napiwków. Ogolnie wczasy bardzo udane. POLECAM TEN HOTEL.
Hotel wygląda inaczej niż na zamieszczonych zdjęciach. Pierwsze wrażenie - szok! Brud, pełno mrówek, brak klimatyzacji w całym kompleksie (oprócz pokoi-gdzie w większości była zagrzybiała), tv jak za komuny, brak suszarek w pokojach, jak już się uda wypożyczyć, to się z przegrzania wyłączają). Poza tym dziury w suficie, przez które wpada deszcz i cała podłoga w lobby \"pływa\". Barmani bardzo niesympatyczni, złośliwi. Animatorzy - sympatyczni, jednak animacje prowadzone jedynie w języku francuskim. Alkoholu właściwie brak, bo ten, który jest oferowany - nie nadawał się do spożycia. Jedyne co nadaje się do picia to ok. 2% piwo. Wszystkie napoje podawane są w plastikowych kubkach, które śmierdzą chlorem, albo są po prostu brudne. Posiłki - wciąż powtarzające się, tłuste, mięso twarde. Podawany jeden rodzaj wędliny i sera, które były po prostu niesmaczne. Dania, które okazały się \"pewniakiem\" to frytki, pizza i makaron. Basen jest porażką - ogromna ilość chloru sprawia, że woda staje się \"gęsta\". Poza tym można było znaleźć pływające \"skarby\", np. zużytą podpaska, ludzkie odchody... Wydzielona plaża hotelowa - bardzo brudna, w Morzu jeszcze gorzej - jakby wysypisko pływało. Pani Rezydentka w ogóle nie zorientowana, nic nie potrafiła załatwić. Cała wycieczka była niezadowolona. Nie rozumiem pozytywnych komentarzy. JA NIE POLECAM!!!
Mili animatorzy, aktywny wypoczynek
brak klimatyzacji, brud, niesmaczne, tłuste jedzenie, znikomy wybór alkoholu, niesympatyczni barmani.
Super! Goraco polecam ten hotel ! Mila obsluga, ladna plaza, dobre jedzenie!
Byłam w tym hotelu w lipcu 2013, hotel czyściutki, pokoje sprzątane codziennie i ręczniki też codziennie wymieniane, klimatyzacja w pokoju sprawna, jedzenie urozmaicone, każdy z pewnością znajdzie coś dla siebie. Do plaży ok. 500 m, ale jeździ tzw. meleks i wozi gości hotelowych. Na plaży leżaki, bar na plaży tylko z napojami bezalkoholowymi. Można bezpłatnie korzystać z desek surfingowych, kajaków. Obsługa na plaży ok, fajne chłopaki, zawsze pomogą. Jest to holel 3-gwiazdkowy, więc nie można wymagać nie wiadomo czego. 90% gości to Francuzi, reszta to Polacy i Rosjanie. Codziennie wieczorem animacje dla dzieci i dorosłych, jedynie co mi nie pasowało to animacje tylko w języku francuskim. Francuzi rozumieli, a reszta nie wiedziała o co chodzi. Poza hotelem nie za bardzo było gdzie wyjść, bo nic nie było, można było ewentualnie pojechać taksówką do centrum za 5 dinarów. Ogólnie bardzo udany urlop.
Hotel całkiem niezły, nadmieniam iz byliśmy w części Garden. Baseny cudowne, animacje pierwsza klasa, jedzenie super, duzo i urozmaicone, podobno lepsze aniżeli w części przy plaży. Obsługa miła, pokoje sprzątane codziennie łącznie z wymiana ręczników, w pobliżu dyskoteki i sklepy. Troszkę słaba klimatyzacja,ale nam to nie przeszkadzało. Naprawde polecam, pomimo iż hotel wymaga już remontu, najwazniejsze ze jest czysto i sympatycznie.
Dobry hotel, sympatyczna obsługa, dobre all inclusive
Wszystko jest w porządku , osługa miła , szczególne pozdrowienia dla animatorki pani Pauliny , naprawde wykonuje swoją prce w 100 %
Wróciliśmy z Tunezji tydzień temu i pobyt uważamy za bardzo udany.Byliśmy w części Garden.Pokoje czyste dziennie sprzątane,jedzenie bardzo dobre(każdy znajdzie coś dla siebie), osbsługa miła i pozytywnie nastawiona. Po opiniach przed wyjazdem były obawy ale nie ma czego się obawiać:)
pokoje czyste, ale widac slady zuzycia. akurat trafil nam sie pokoj nad kuchnia i zapachy byly nie za ciekawe. ogolne wrazenie ok :) w katalogu pisze, ze hotel jest 4 gwiazdkowy, ale na miejscu okazalo sie, ze hotel jest 3 gwiazdkowy.
Wczasy uważam za bardzo udane:) Co do hotelu i pokoi nie mam uwag,baseny świetne wiadomo jezeli ktos oczekuje standartów hiltona to nie tędy droga.Hotel znajduje sie na uboczu,jednak na brak atrakcji nie mogłyśmy narzekać ,animatorzy wychodzili ze skóry,aby urozmaicić nam czas:)) gorąco polecam
Uwaga!!Hotel psrzedawany przez Oasis Tours jako 4 gwiazdkowy a w rzeczywistości posiada 3 gwiazdki! W związku z czym na posiłki serwowane są dania głowne tj. Kaspusta z marchewką, cebula duszona, makaron i sos pomidorowy w pięciu miejscach czyli te same dania wyłożone do kilku dyspozytorów. Posiłki dla dzieci - porażka. Alkohle 2 rodzaje (bimber i tunezyjska żołądkowa gorzka). Mięso to rarytas w tym hotelu więc tzreba się spieszyć aby się załapać na ochłapy z elementami ścięgien, kości i skór. Ręczniki szare, pościel szara i cuchnąca. Telefony nie działają i klima też. Piękna infratruktura i malowniczy widok na plaży, szkoda że właściciel nie chce wykorzystać potencjału jaki ma ten obiekt. Reasumując warto zaopatrzyć się na duty free w alkohole, zabrać swój ręcznik i kasę na posiłki poza hotelem, chodzić na śniadania gdyż to jedyny posiłek, który je się ze smakiem. Przy zakwaterowaniu nie brac pokoju poniżej setnego numeru - śmierdząca stęchlizną suteryna.