Raz na pobyt można skorzystać z restauracji a la carte (wymagana rezerwacja)
Hotel położony jest w ogrodzie bezpośrednio przy piaszczystej plaży
To miał być wyjazd marzeń, który zamienił się w totalny koszmar. Brud, smród, niejadalne posiłki i bitwy o talerze, łyżki, Czegoś takiego na oczy nie widziałam. Absolutnie nie polecam. SunFun powinno sprawdzić , gdzie wysyła swoich klientów.
Położony przy plaży
Cała masa, długo by je wymieniać. Podtrzymuje wszystkie negatywne opinie moim poprzedników. Ten hotel nie nadaje się do użytkowania. Powinni go zamknąć.
DRAMAT, HORROR I MASAKRA - to jedyne cenzuralne słowa które cisną się na usta. Omijejcie szerokim łukiem ten hotel, szczególnie rodziny z dziećmi. Stanowczo nie polecam. Właśnie wróciliśmy z tygodnkowego urlopu całą rodziną. To były najgorsze wakacje w naszym życiu którego nieststy długo nie zapomnimy. Sun & Fun zapomniało dodać że jest to impreza typu \"extreme survival\" - zdobądź tależ, widelec coś do jedzenie i nie zatruj się oraz nie złap jakiegoś syfilisa !!!
Ładna plaża, świetna lokalizacja.
Brud, Fatalne jedzenie, Brak sztućców i talerzy, Robactwo, Bałagan, Personel się miota i jest bezużyteczny, 90% czasu problem z połączeniem z Internetem który jest dostępny jedynie w recepcji, Brudna woda w basenach.
Spędziliśmy w tym motelu ;) 14 koszmarnych dni. 90% gości to Algierczycy ( brudasy ) .Wygłodniali po Ramadanie wpadali na stołówkę,zabierali wszystkie talerze i sztućce ,zapełniali je jedzeniem a w drodze do stołu połowę gubili. Po posiłku na stołach zostawiali jeden wielki syf, którego nikt nie sprzątał.Jedzenie tragedia wygląda i smakuje okropnie,nasze dzieci jadły przez dwa tyg. bagietki z nutellą (naszą) codziennie jedliśmy pizzę poza hotelem. Hotel jest bardzo brudny,wszędzie są pety i i biegające karaluchy,pozapychane publiczne toalety, woda w basenie zielona taki kisiel jabłkowy z pianą. Oczywiście wody nie spuścili tylko nasypali specyfiki,po których wszyscy goście dostali wysypki. Zgadzam się ze wszystkimi negatywnymi opiniami, byłam widziałam i długo jeszcze nie zapomnę. Dodam tylko że nie jestem osobą wymagającą , ale to co tam zastałam ......żal mi tylko moich dzieci .
Plaża przy hotelu i fajni animatorzy.
Brud,robale. Posiłki nie nadające się do jedzenia.
Stanowoczo odradzam, hotel jest naprawdę BRUDNY, na stołówce masakra, trzeba było dosłownie walczyć o sztućce i czysty stolik. Brak klimy w pokoju, mimo zgłoszenia nikt nie raczył jej naprawić. Baseny fajne, duze szkoda tylko że pełno w nich piasku, przez cały tydzień widziałam tylko jak raz je czyścili. Pokój mieliśmy bardzo malutki, tak że dzieci w kółko obijały się o meble, w łazience odechciewało się myć bo wanna była tak brudna, dosłownie szpachelką można było brud oderwać blee, ręczniki nie białe ale szare ze starości, dziurawe prześcieradło do przykrycia. Jestem bardzo niezadowolona, mimo3* myślałam że będzie choć czysto ..Jedzenie obrzydliwe, podane niechlujnie, stoliki wiecznie brudne i co najgorsze brudne szklanki do napojów, Napewno nie jest to hotel dla rodzin z małymi dziećmi. A z lokalnych alkoholi to tylko martini i wódka której nie było po2 dni z rzędu, w końcu po to wziełam opcje all żeby nie płacić za drinki a i tak musiałam płacić jak chciałam się napić drinka. Szkoda bo hotel ma naprawdę duże mozliwości a nie są one wogóle wykorzystywane, jedyny plus to Animatorzy i codzienne wieczorne animacje, to tylko jedyna pozytywna rzecz w tym wszystkim.
fajni animatorzy, mini club dla dzieci
smród, brudno, nie miła obsługa
Nie polecam hotelu, jedyne z czego jestem zadowolona przez cały ten pobyt, to animatorzy!!!
Mili, przystojni animatorzy. Pełni energii i pomocy gościom. Blisko plaża i czyte baseny.
Alkohol ochydny. Rozcieńczana ziołowa wódka z wodą. Obsługa na recepcji udaje, że nie rozumie po polsku. Wszędze smród papierosów i pety. Brak ręczników, w dwa dni pod rząd nie dostałam ani jednego, dopiero na trzeci dzień aż d9 gdzie pokój był czteroosobowy. Obsługa na pierwsze wrażenie wydaje się miła, a potem ma Cię kompletnie gdzieś. Otwarta plaża na wielbłądy, przez co leży pełno ich kup a ceny są z kosmosu, zażądali za 5 min aż 90 dinarów, dałam tylko 65!!! W czasie posiłków była bitwa a talerze, sztucce i szklanki. Posiłki paskudne, jedynie co można było zjeść na śniadanie to bułka z masłem i jajkiem. O obiedzie i kolacji lepiej się nie wypowiadać. W weekend był brak internetu, z resztą codziennie gdy próbowałam się z nim połączyć prędzej czy później połączenie było zerwane. I tak w kółko.
Nie czytajcie tych bzdur co tu piszą, śmiało można polecić to miejsce.
blisko do czystej ładnej plaży, leżaki bezpłatne, obsługa ok, codziennie sprzątany pokój,super animacje dla dzieci, dyskotek, rozrywka również dla dorosłych,czyste baseny.polecam
Właśnie wróciliśmy z mężem z wczasów w Tunezji i powiem szczerze że nie bardzo polecam brud smród i ubóstwo pierwszy pokój jaki dostaliśmy był w piwnicy nr pokoju 18 ,zamiast klimatyzacji była dziura w ścianie wypchana brudnymi szmatami ,drzwi z balkonu nie miały klamki a na balkon mógł wejść każdy bo był taki niski. Po długich negocjacjach dostaliśmy ciut lepszy nr pokoju 1107 w tym pokoju nie było balkonu .Pokoje odmalowane , w łazienkach grzyb i stara obrzydliwa wanna ,wchodziliśmy do wanny w klapkach inaczej po prostu się nie dało, zepsuta spłuczka z wc kompaktu . Było to zgłaszane ale Pani rezydentka nic w tej sprawie nie zrobiła. Obsługa tylko czeka żeby dać im w łapę. Ręczniki stare ,poszarzałe , poszczepione . Niektórzy nie mieli w ogóle ręczników, oczywiście Panią rezydentkę też to nie interesowało. \"Stołówka\" tragedia-brud,kolejki .Jedzenie obrzydliwe, ciągła walka o talerze, sztućce, szklanki, a jak już dostaniesz to są brudne. ) Wszędzie smród papierosów. (w hotelu i na stołówce) Nie wiem jak ktoś może pisać dobrze o tym hotelu chyba tylko ktoś podstawiony z biura podróży. Mogę wysłać zdjęcia na e-mail . r r
Świetny aqua park i rewelacyjni animatorzy
nikomu nie polecam wakacji w tym hotelu, tydzień nerwów i walki o jedzenie ;/ syf, brud, pokoje z robakami, DRAMAT ! stanowczo odradzam. Jedzenie obrzydliwe, ciągła walka o talerze, sztućce, szklanki, a jak już dostaniesz to są brudne. Na stołówce okropny smród, wszędzie muchy !!! podczas jedzenia wchodzą nawet do buzi ;/ !! ten hotel to totalne nieporozumienie !!!!!!!!!!!!
Syf bród jakiego jeszcze na swoje oczy nie widziałem . Przyjechałem do domu z bólem brzucha - jedzenie nawet jak udało się coś (wyrwać ) to nie nadawało się to do spożycia . Organizatorzy San&fan OSZUŚCI - sprawa pewnie trafi do sądu w pozwie zbiorowym bo ok 20 osób się zadeklarowało ze tego tak nie zostawi . Wakacje koszmar . Rezydentka mogła by bajki pisać pewnie więcej by zarobiła ...
Zalet brak Całkowita porażka i mnóstwo nerwów
Wad jest tak dużo że brakło by mi czasu i miejsca aby to wszystko opisać
Idealny hotel dla rodzin z dziećmi. Standard pokoi jak na Tunezję bardzo dobry. Obsługa pomocna. Animacje, basen i plaża na bardzo dobrym poziomie.
Hotel na poziomie agroturystyki i to w kiepskim wydaniu. "Stołówka" tragedia-brud,kolejki,,w kółko te same dania. Wszędzie smród papierosów-brak stref dla niepalących. Plaża pełna wielbłądzich. odchodów!!! Jedyny plus to animacje i atrakcje dla dzieci.
Hotel z lat 70-siątych ładnie położony, przy plaży - brudnej i pełnej końskich i wielbłądzich odchodów. Pokoje odmalowane, małe, w łazienkach grzyb i stara armatura.Oczywiście Polaków kwaterują w najgorszych - po długich negocjacjach dostałem ciut lepszy tj. bez grzyba na ścianach. Ręczniki stare, poszarzałe - mojego psa wycieram lepszymi. Pościel wymieniona może raz na tydzień. W szczycie sezonu kilkudziesięciominutowe kolejki po jedzenie, brak sztućców, talerzy - brudno !!! Jedzenie w miarę dobre choć bardzo monotonne po kilku dniach odechciewa się jeść. W restauracjach "tematycznych" podają niezależnie czy to chińska czy meksykańska tylko jedno danie - ryż z mielonym mięsem w sosie pomidorowym z fasolą !!! Ogólnie wszystko się klei od brudu - szklanki, sztućce, stołki, solniczki, podłogi itd. Wino - kwach, podawano nawet zepsute, mętne,śmierdzące wmawiając wmawiając turystom że takie jest ok. Napoje lane - głównie cukier. Jedynie Muscat, Vermut i lokalna wódka nadawały się do picia. Brak wody pitnej w pokojach. Oczywiście standardowy brak leżaków przy basenach i na plaży. Schodzą się tu goście z innych hoteli tej sieci. Jedyny plus to duży basen pływacki i mniejszy z "aquaparkiem". Wszędzie smród papierosów i powrzucane kiepy !!! Ogólnie polecić można tylko bardzo mało wymagającym, palącym, nie zwracającym uwagi na brud. Zostałem w tym hotelu tylko z uwagi na dzieci, którym spodobały się baseny. Proszę nie sugerować się dobrymi opiniami ze strony Sun&Fun !!! Opinie poddają weryfikacji i umieszczają tylko te dobre !!!
Teraz w Tunezji byłam czwarty raz, i moim zdaniem, osoby które piszę same negatywy, wady, to niech pamiętają, że to trzy gwiazdkowy hotel w TUNEZJI, a nie jakiś pięciogwiazdkowy hotel, a tak ogólnie to bardzo polecam hotel :-))
Extra baseny (zwłaszcza zjeżdżalnie), pokoje ok
Pokoje mogły być trochę lepsze, jedzenie mogło być bardziej urozmaicone
Hotel z lat 70 -tych, ale obsługa bardzo się stara. Pokoje żadna rewelacja, -ale przecież nikt nie jedzie siedzieć w pokoju-prawda? Sprzątane codziennie. Świetny aqua park, plaża i rewelacyjni animatorzy (nie wiem skąd w nich tyle siły :-)) Animacje także po polsku. Jedzenie OK,duży wybór, choć właściwie codziennie podobny+regionalne potrawy. Byliśmy właściwie przed sezonem, ale pod koniec pobytu zrobił się tłok w restauracji. Ogólnie bardzo fajne miejsce-polecam!