na pewno należy zmienic godzine przylotu bo teraz płaci sie za 7 a ma sie 6 i 1/2
I Nie wywozic z hotelu 4 godziny przed odlatem samolotu, bo to zupełnie bez sensu
Hotel nie zasługuje na 4 gwiazdki, opcja all inclusive bardzo odbiega od opisu - bar nad basenem otwarty tylko przez parę godzin dziennie, podaje piwo rozcieńczone z wodą... Posiłki mało urozmaicone i niesmaczne; pokoje przyjemne, ale bardzo małe; obsługa mówi dobrze tylko w języku rosyjskim, nie ma szansy porozumienia się w j.angielskim. Jedyny pozytyw to animacje no i wybory mistera hotelu:) Wyjazd z GTI. Hotel dobry dla mało wymagających osób.
Duże rozczrowanie w porównaniu z opisem katalogowym, a tym czego doświadczyliśmy na miejscu. Główny mankament to lokalizacja hotelu. Otoczenie fatalne, obskurne, pozbawione jakichkolwiek atrakcji i możliwości spędzenia czasu poza hotelem. Jedynym ratunkiem było przejechanie kilkunastu kilometrów autobusem do Antayli lub Kemer. Mała działka, na któej znajduje się hotel, zewnętrzny basen z zimną wodą, jedzenie monotonne i każda potrawa w smaku przypominająca swoją koleżankę leżącą obok. Sytuacje ratowali jedynie animatorzy, którzy wyjątkowo aktywnie próbowali zabawiać gości a ich wieczorne występy należały do najbardziej udanych, jakie udało nam się do tej pory zobaczyć. Również pokoje były wygodne i poprawnie wyposażone. Ładny widok z balkonu. Hotel dla mało wymagających, w wyjątkowo brzydkiej okolicy. Cztery gwiazdki zdecydowanie przesadzone.