Hotel brudny , zaniedbany , muchy w jedzeniu. W pokoju dodatkowa poduszka w szafie dla dziecka z niezmieniona poszewka. Przez cały pobyt niedostarczono żelu pod prysznic. Sztućce podawane bez serwetek , sprzątanie stolików to głęboki PRL przecieranie brudną szmata. Plaza miała być piaszczysto żwirków jest żwirowo kamienista. Mnóstwo Rosjan dla nich standard chyba ok. (...) HOTEL PO NASZYM WYLADOWANIU NAZYWAL SIE INACZEJ I PLAZA ZE ZWIRKOWEJ STALA SIE KAMIENISTĄ NA MAXA .
Położenie hotelu , ładny ogród, zjeżdżalnie przy basenie bliskość lotniska.
Brud, hotel wymaga remontu i przeszkolenia personelu .Plaża z kamieniami , muchy w restauracji i w jedzeniu z powodu brudu poprostu.
Pobyt w hotelu nie byłby zły , gdyby nie to , ze hotel jest stary , zaniedbany i brudny. Jedzenie nawet dobre , duży wybór, ale ciągle się powtarzało. Basen sam chlor, mało leżaków przy basenie, materace na leżakach podarte i zniszczone. Łazienki brudne i z grzybem. Mało leżaków również przy plaży.Brak internetu.Brak pokoju do przygotowania się do podróży, gdy już sie zdało swój pokój.
Zalet nie ma.
Brudno, brudno, brudno i brak internetu.
obsługa ani słowa po angielsku rozmawiają tylko po rosyjsku. Bardzo niemiła. Smród wszędzie brak klimatyzacji na stołówce (nie nazywam tego restauracją) Po stołówce chodzą koty i kury !!!!!!!! niby hotel 4 gwiazdki . Łazienki w takim stanie że pod prysznic chodziłem w klapkach bo bałem się czegoś nabawić. Szkoda czasu PO PROSTU DNO
Nie polecam! Hotel nie zasługuje na 4* max 2*. Korytarze okropne, w łazience prysznice z pleśnią, zapach stęchlizny w całym hotelu. Telewizor nie działający ,plątanina kabli na ścianach. Mały wybór jedzenia. Na śniadania na przemian jajka na twardo lub sadzone oraz frytki z poprzedniego dnia. Zjeżdżalnia dla dzieci czynna 2 razy po 1 godzinie. Bar przy plaży kiepsko zaopatrzony trzeba czekać pół godziny żeby naleśnika dostać lub frytki i sałatę(również kiepsko zaopatrzony) przerwy w barze !! ( nieczynne co godzinę po 15 min) Drink tylko w plastiku i tylko 2 szt. DRAMAT! Mały plus dla obsługi hotelowej ale wszystko skierowane pod turystów z Rosji. Naprawdę nie polecam! Szkoda pieniążków na taki hotel.
Pokoje,stołówka, obsługą, plaża,basen, serwis plażowy
Najgorszy hotel w jakim dotychczas spędzaliśmy wakacje. Szczerze nie polecamy! Gwiazdki wzięte z kosmosu - od nas dostałby max 2 *, a nie jak jest podawane 4*. Okropne śmierdzące wykładziny, ściany brudne, a także windy. W strefie spa, brodzik chyba nigdy nie myty, pleśń, brak basenu krytego jak podawano w ofercie - tzn. był ale nieczynny, pływały w nim śmieci. Napoje podawane w plastikowych kubkach wielorazowego użytku. W barze przy plaży często brakowało czy to whisky czy też ginu, ciężko było doprosić się o uzupełnienie, plus częste przerwy 15 min na h. Jedzenie ubogie i do tego niesmaczne. Turcja piękna gościnna, ale NIE POLECAM wybierać się na wakacje do tego Hotelu.
Blisko plaża, miła obsługa, piękne widoki
brud, smród na korytarzach (m.in. wstrętne wykładziny), plastikowe kubki na napoje wielorazowego użytku, niesmaczne jedzenie, braki w barze przy plaży, częste przerwy 15 min na h
Hotel miał być 4 gwiazdkowy - my dalibyśmy mu max 2,5 gwiazdki. Totalny zawód. Niezgodność tego co podaje biuro ITAKA z rzeczywistością, jaką zastaje się na miejscu. Kilka szczegółów: Zacznę od wejścia - Nazwa Hotelu uszkodzone i odpadające neony, niedziałające główne drzwi wejściowe. Po wejściu do Holu pierwszego dnia masakrycznie gorąco nie działała chyba klimatyzacja. - Pokoje Hotelowe w miare ok - czyste - Korytarze hotelowe - brudna wukładzina, -bardzoo brudne windy - Podczas padajacego deszczu w Holu głównym podstawiono dywani i postawiono na nim wiadro ponieważ dach przeciekał. - Nie działający basen wewnętrzny - brak wody choć na ulotce miał być czynny - Sauny - brodzik przy saunie nie myty chyba od Nowości - Stołówka -Mały wybór napoi do tego podawane w kubkach plastikowych wielokrotnego użytku śmierdzących podobnie jak piwo - Jedzenie nie smaczne i na jedno \"kopyto\" - Plaża ładna - kamienista ale ładne widoki i czysta woda - Bar na plaży - ciągle brakowało jak nie Ginu to Whisky i ciężko było się doprosić by dali cos w szklance ciągle tylko te kubki plastikowe. - Zaraz drugiego dnia napisaliśmy wspolnie z innymi parami parami z Polski Reklamacje ponieważ Rezydentka ITAKI powiedziała że nie jest w stanie nić zrobić
blisko lotniska, plaża przy hotelu, sporo leżaków, ładne widoki
jedzenie masakra,w hotelu syf i brud, brak basenu krytego mimo tego że miał być, napoje podawane w śmierdzących plastikowych kubkach wielokrotnego użytku (szklanka była rarytasem),