Atrakcyjna lokalizacja: tylko 6 km do Aqualandii - największego parku wodnego we Włoszech.
Udogodnienia dla dzieci: animacje w języku włoskim, plac zabaw, brodzik.
Hotel położony bezpośrednio przy piaszczystej plaży.
Rozrywka: animacje w języku włoskim dla dorosłych, 2 razy w tygodniu wieczorki muzyczne (ok. 14.06-30.08).
Ogólnie hotel bardzo fajny, super są pokoje na najwyższych pietrach polecam te z dużymi balkonami albo środkowym balkonem, pokoje czyste i sprzątane codziennie, łazienki małe ale ok, jedzonko też spoko, śniadania monotonne ale obiady fajne codziennie coś innego owoce morza itp, napoje do obiadu dodatkowo płatne, basen czysty fajny tylko mało leżaków, plac zabaw dla dzieci 2 ślizgawki i konik, stare urządzenia brak huśtawek, plaza super dużo leżaków każdy pokój ma swój leżak. recepcja fajnie uradzona, skromnie, jest bezpłatne wi fi , nie polecam pokoi w mini caravelle, stare, brzydkie. bardzo małe łazienki.
położenie, wysokość, plaża
Mini Caravelle
Odradzam a w szczególności rodziną z dziecmi!!!!
Hotel świetnie położony. Widok z balkonu na ostatnim piętrze (tam mieliśmy pokój) zapiera dech w piersiach. Pokoje sprzątane codziennie, niestety jak w większości tamtejszych hoteli dość małe, ale przynajmniej balkon był spory. Obsługa miła i uczynna. Jedzenie dobre, urozmaicone, choć porcje mogły być większe. Ogólne wrażenie dobre i z pewnością mogę polecić ten hotel.