Captain Pavlos

Dla osoób, które chcą zwiedzać, odpocząć w ciszy i stawiaja na jakość, nie ilość

Ogólnie polecam hotel ludziom którzy chcą odpocząć, dla dzieci mały plac zabaw oraz brodzik przy basenie

dla ciekawych świata, nastawionych na zwiedzanie a nie lezenie jedzenie i picie

Byłam z rodziną na 7 dniowym urlopie w lipcu 2018 r. hotel czysty, świeżo po remoncie. Bardzo miła obsługa, bardzo zaangażowana, rodzinna atmosfera. Lokalizacja piękna, spokój z jednej strony góry, a z drugiej morze. Polecam :)

Polecam dla rodzin z dziećmi. Brak sklepów w pobliżu, trzeba jechać rowerem. Kameralny hotel, jeśli ktoś potrzebuje spokoju to polecam.

Nazwa  Captain Pavlos
Miejsce  Grecja / Kos / Kos
Udogodnienia  basen odkryty, dostęp do kuchni / aneks kuchenny, dostęp do internetu

Krystalicznie czyste wody Morza Egejskiego otoczone piaszczystymi plażami

Starożytne ruiny Asklepionu z zapierającymi dech widokami

Urokliwe wioski z tradycyjnymi białymi domkami i lokalnym rzemiosłem

Wyświetlono 5 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Anieszka

Pobyt - Lipiec 2019

Zalety

Kameralny, przy dzikiej plaży z widokiem na 3 wyspy i Turcję. Wakacje jak u greckiej rodziny. Dań niewiele ale na najwyższym poziomie.Serdeczna atmosfera.Czuliśmy sie jak goście a nie kolejny turysta!!

Wady

brak, chyba że ktoś oczekuję leżec 20h jeść i pić

Michalina Kurkiewicz

Pobyt - Lipiec 2019

Zalety

Zdała od zgiełku miasta, miła atmosfera, niedaleko do plaży( trochę brzydka zaniedbana ale popluskać się w morzu można), czysto w pokojach choć podłogi mogłyby być bardziej dopieszczone, jedzenie ogólnie dobre, basen czysty, piękna roślinność dookoła hotelu i na samej posesji,darmowe wi-fi, leżaki przy basenie, odwiedzający głównie Czesi i Polacy,na miejscu można wypożyczyć rower,skuter. Ogólnie fajny hotel taki w którym można odsapnac od zgiełku.

Wady

Trochę mały wybór napoi alkoholowych w opcji all inclusive, śniadania ubogie ciągle parówki mało owoców i warzyw przy śniadaniu,

Tomasz

dla ciekawych świata, nastawionych na zwiedzanie a nie lezenie jedzenie i picie

Zalety

cisza, rodzinna atmosfera, super polozenie krok od moze kilka do miasta

Pobyt - Lipiec 2018

Zalety

Czysto, miła obsługa

Wady

monotonne posiłki, parówka była składnikiem większości ciepłych posiłków

Paulina Wiśniewska

Pobyt - Lipiec 2018

Zalety

Pokoje, kameralne położenie, czystość, brak tłoku

Wady

Mały wybór potraw.

Captain Pavlos

BESbswy