Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami
Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą
Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki
Polecam. Hotel spełnił oczekiwania jeśli chodzi o standard, jedzenie smaczne.
Hotel schludny, czysty, dobrze wyposażony a obsługa bardzo miła i uprzejma :)
Wadą zdecydowanie jest fakt, że wszelkie rozrywki wieczorne takie jak karaoke, gry czy sama muzyka trwają dosyć krótko i nim człowiek się rozkręci, niestety trzeba kończyć.
Bardzo fajny hotel, dobre jedzenie, klient jest zdbany
Polecam hotel jako spokojne miejsce na odpoczynek wakacyjny. Bardzo dobra kuchnia, różnorodne dania naprawdę smaczne mimo że jestem dość wymagający to zawsze znalazłem dla siebie coś odpowiedniego. Większość informacji w hotelu to informacje po niemiecku - chyba głównie na niemieckiego klienta są nastawieni. Spoko drinki, obsługa miła, nie mam żadnych zastrzeżeń. Ogólnie naprawdę polecam.
Dobra kuchnia Codziennie sprzątane pokoje Spokój w okolicy
Opisy w hotelu głównie w języku niemieckim
Czysto, schludnie, miła, grzeczna obsługa. Jedzenie smaczne, różnorodność potraw, dużo owoców, napojów.
Cicho, spokojnie, blisko plaży. Sejf gratis!
Hotel, obsługa miła. Jedzenie bardzo smaczne. Pokój sprzatany codziennie. Hotel usytuowany rewelacyjnie. Polecam
Położone hotelu, plaża
Jedyny minus to kolacja powinna być dłużej tj. do 21.30.
Hotel położony jest pomiędzy dwoma wzgórzami. Obok jest śliczna plaża, z mnóstwem leżaków do opalania. Morze jest przejrzyste i ciepłe idealnie nadające się do kąpieli. Jeśli pójdziecie kawałek dalej od plaży dojdziecie do małej plaży z około 12 sklepami, restauracjami wliczając w to supermarket. Hotel nie należy do dużych. Jest schludny. Pokoje które mieliśmy okazje zobaczyć są naprawdę dobre. Część restauracji była w środku, a część w patio na zewnątrz. Podawano tu całkiem dobre posiłki. Dla mnie było trochę za cicho i spokojnie, ale Ci którzy cenią taki typ wypoczynku powinni być bardziej jak zadowoleni.