Atrakcyjna lokalizacja: w dzielnicy Qawra, blisko promenady nadbrzeżnej, ok.. 400 m od centrum St. Paul's Bay z barami.
Dobra baza wypadowa do zwiedzania wyspy: blisko hotelu pętla autobusowa skąd można dojechać do Valletty czy Mdiny.
Udogodnienia dla najmłodszych: 2 oddzielne brodziki, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.
Valletta z barokową architekturą i bogatą historią
Budżetowy hotel, położony blisko pętli autobusowej.
Słabe śniadania, bardzo mały strumień wody w prysznicu.
Świetna lokalizacja, blisko Narodowego Akwarium i Promenady,mnóstwo sklepów,blisko pętli autobusowej,czyste pokoje,sprzątane codziennie,nawet w niedziele,pyszne ,różnorodne jedzenie.
Swietna lokalizacja, blisko Narodowego Akwarium i Promenady,mnostwo sklepow,blisko pętli autobusowej,czyste pokoje,sprzatane codziennie,nawet w niedziele,pyszne ,roznorodne jedzenie.
Zalety: - bardzo dobra lokalizacja ( bardzo blisko przystanków, sklepów, restauracji, morza) - pokoje duże i przestronne Wady: - śniadania w bardzo okrojonej formie (m.in. znikoma ilość warzyw i owoców) - basen i jakuzzi w bardzo złym stanie Hotel dla osób, którzy nie mają zbyt wysokich wymagań i raczej czas na wakacjach spędzają aktywnie
Hotel jest urządzony w klasycznym stylu. Pokój zdecydowanie wymaga odświeżenia a meble naprawy lub wymiany. Łazienka to jajsłabszy element podejrzewam że nie remontowana ze 20 lat. Na plus lodówka w pokoju i klima ale na chłodniejszych ustawieniach chałasuje. Po za tym czysto i codziennie sprzątane. Jedzenie średnie pod względem smakowym jak dla mnie słabo przyprawiane, mało owoców tylko arbuz. Ogólnie jak za tę cenę to ok.
Hotel położony dogodnie pod względem komunikacyjnym blisko pętli autobusowej gdzie odjeżdża masa autobusów w kilku kierunkach. Blisko do plaży. Spora ilość barów i restauracji w okolicy.
Stary wystruj, mały basen.
Hotel przyzwoity, czysty. Pokoj w porządku, w lazience grzyb na wannie (ale ponoc to częste na Malcie). Lokalizacja bdb. Blisko do wody, do pętli autobusowej to się zgadza. Jedzenie - w porządku, bez rewelacji, troche pod angielskich klientow. Niestety obok budowa hotelu, a prace zaczynały się już od 3 rano. No, nie po to się jedzie na urlop. Druga rzecz, a bylsm na 5 nocy, od połowy pobytu, na drugim piętrze, byłam tylko ja z córką i obozy dzieciaków więc możecie sobie tylko wyobrazić jak glosno bylo do 1 w nocy. Jednak wyjazd uznaje za udany. Staram się cieszyć, tym czym mogę.
Blisko do pętli autobusowej
Hałasy budowy, lokowanie wczasowiczów z młodzieżą obozową
Nie polecam tego hotelu! Brud ,brud i jeszcze raz brud wszechobecny! Jedzenie fatalne ,obsługa nie miła! Przy wymeldowaniu zabierają opaski! Nie ma możliwości przedłużenia doby hotelowej! Brak klimatyzacji! Dzieci kolonijne przejmują basen,bez opieki ! All-inclusive pomyłka! OMIJAC TEN HOTEL SZEROKIM ŁUKIEM!!!! JEDYNY PLUS TO POŁOZENIE HOTELU!!!
Bardzo dobre położenie hotelu w mieście, blisko do centrum, zajezdni autobusowej. Polecam ten hotel do opcji HB, jeżeli ktoś szuka noclegu na dalsze wypady po wyspie. Jest to tani hotel więc nie ma co oczekiwać luksusów jak w Tureckich all inclusive
Pokoje ok. Jedzenie znośne przy opcji HB. Gniazda w pokojach są w wersji miejscowej i europejskiej, więc nie jest potrzebne brania przejściówki.
Jedyna wada hotelu to widok na pobliski plac budowy, ale to nie wina hotelu, że akurat ktoś się z boku buduje. Przy tak niskiej cenie nie ma się czego czepiać. Obsługa hotelu i czystość pokoju ok.
W dużym skrócie hotel turystyczny+. Dla miłośnikó zwiedzania nie powinien to być problem. Pościel czysta, ręczniki czyste, jedzenie dobre. Trzeba tylko pamiętać, że kontakty na Malcie sa inne i trzeba zabrać ze sobą adapter.
Wielką zaletą hotelu jest jego położenie niedaleko pętli autobusowej., z której odjeżdżają autobusy do wszystkich najciekawszych miejsc na wyspie.
Wystarczająco jak na swój standard :) ale mi wiele nie trzeba. Jedzeniem byłem zaskoczony bo spodziewałem się czegoś gorszego
Lokalizacja Jedzenie Obsługa
Do renowacji (chociaż z zewnątrz)
Wystarczający standard . Odpowiednie warunki do wypoczynku.
Umiejscowienie, uprzejma obsługa, wyżywienie, blisko plaża i atrakcje. Bliskość pętli autobusowej .
Brak.
Hotel spełnił wszystkie wymagania moje i mojej rodziny. Czystość i obsługa na bardzo dobrym poziomie.
Dobra jakość usług, jedzenie, komfort pokoi.
Śniadania mogłyby być nieco bardziej urozmaicone, serwowane są tradycyjne angielskie śniadania, które są pożywne, ale codziennie jest dokładnie to samo. Mi osobiście to nie przeszkadzało, ale moje córki trochę narzekały.
Budżetowy ale bardzo dobry. Świetna lokalizacja , blisko dworca autobusowego . Dookoła mnóstwo pubów oraz sklepów czynnych do późnego wieczora. Pokoje skromne ale wystarczające. Chyba nie jest to hotel dla przysłowiowych rozpuszczonych facetów w rurkach i dam noszących szpilki z piórkami - może im zabraknąć estetyki wykończenia hotelu. Ja zdecydowanie polecam, ładnie i nowocześnie mam w domu i ogrodzie , hotel idealnie sprawdza się na aktywne wakacje, wychodzę z założenia, że po co przepłacać jak po śniadaniu wychodzę i wracam na kolację. Jedzenie przeciętne, raz lepsze , raz gorsze ale głodny nie chodziłem.
Przydałby się remont
Na początku zaznaczam, że nie jestem wybredna i wcześniej zapoznałam się z opiniami o hotelu więc byłam świadoma tego, że nie ma złotych klamek. Rzeczywistość była jednak gorsza, hotel tylko od frontu prezentowal sie dobrze. Jedzenie w porządku- śniadania angielskie (jajka, bekon, fasolka, pieczywo, wedliny), kolacje na ciepło z mięsem i rybami, ciasta, warzywa. Do śniadań kawa/herbata , kolacja bez napoi. Tyle z plusów. Pokoje mocno wyeksploatowane, na 3 osoby nocujące 2 kubeczki i czajnik, bez krzty cukru, herbaty czy chociaż łyżeczki. W łazience mydełka i szampon. Spłuczka napełniała się kilka minut, ściany z papieru. Najgorsze bylo jednak podejście obsługi. Poprosiłam o przejściówkę w recepcji i dowiedziałam się, że 3 ulice dalej jest sklep gdzie mogę ją sobie kupić. Wylot mieliśmy o 6 więc zapytalam o lunchbox w zamian za opłacone przecież sniadanie . Pani z recepcji powiedziała że w pokoju na bagaże będzie czekal Chleb i dżem. Nie żartowała- rano w obskurnym schowku gdzie nie było nawet krzesła ani okna na stole stała paczka chleba tostowego i dżem, do tego czajnik, herbata i karton mleka. Jeden nóż i widelec oraz kilka talerzyków, masła już dla nas zabrakło. Tskie warunki i traktowanie gosci uważam za poniżające i zamierzam złożyć reklamację.
Pokój i łazienka bez zastrzeżeń , czysto i wszystko działające. W pokoju był TV i lodówka, podwójne duże łóżko z super profesjonalnym wygodnym materacem. Śniadania i obiady w formie bufetu , bierzesz co chcesz i ile chcesz, dużo dań na ciepło a nawet trafił się smażony tuńczyk (naprawdę wielkie porcje ).Hotel na pierwszy rzut oka wygląda niepozornie (na Malcie większość tak wygląda), ale z ręką na sercu polecam , my jesteśmy bardzo zadowoleni i na pewno tam wrócimy.
W hotelu jest wszystko co potrzebne człowiekowi na wakacjach. Mogę fajny basenik i jacuzzi, siłownia i rowerki a przy barze wielki TV no i w pokoju lodóweczka do schodzenia różnych płynów 😊👌
Mała wada to małe zróżnicowane śniadanie , ale to niuans .
Czasy świetności hotel ma za sobą. Nie wiem za co 4 gwiazdki. Wszystko nie działa jak należy lub się psuje. Nie jest zbyt czysto. Obsługa nie powala na kolana. Bardzo średnio... Do tego codziennie do późnych godzin nocnych imprezy na holu. Jeśli ktoś przyjechał wypocząć to nie jest to dobre miejsce.
Jedyna zaleta to lokalizacja - blisko pętli autoboswej, ładnej plaży oraz wiele restauracji obok.
- Ogólno pojęty standard hotelu. Wszystko stare, brudne, psujące się i nie działające jak należy. - imprezy do późnych godzin nocnych organizowane przez hotel.
Wszystko było ok obsługa bardzo przyjemna pokoje przygotowane lokalizacja spoko blisko wszędzie
Jedzenie codziennie sprzątanie
Budowa obok
Hotel budżetowy, dla mało wymagających. Blisko sklepy, restauracje, morze, pętla autobusowa.
Bardzo miła obsluga, smaczne sniadania
Widok na budowę, brzydko położony basen. Widać że hotel swoje już przeżył
Obsługa bardzo miła, pokój schludny, basen z leżakami okej, fajna lokalizacja i na tym się kończy. Reszta względna lecz nie tego się spodziewaliśmy po tylu gwiazdkach - na śniadanie ta sama oferta codziennie, chociaż lepsze niż obiady. Może to kwestia maltańskiego smaku, plusem jest to, że na bierząco jest dokładane, a personel dba o to aby stoliki były czyste, w barze kilka ofert drinków. Szczerze nie wyobrażam sobie tam all in clusive ze względu na tak mało opcji. Jako baza noclegowa dla kogoś kto będzie się żywić na mieście i spędzać tam całe dnie okej.
Lodówka w pokoju, obsługa, klimatyzacja, lokalizacja
Monotonne jedzenie, średnio zadbane pokoje
HOTEL Z ŁADNĄ PANORAMĄ NA ZATOKĘ NA 6 PIETRZE W STREFIE SŁONECZNEJ Z JACUZZI CICHY...Z DOBRYM JEDZENIEM ,KAŻDY COŚ DLA SIEBIE ZNAJDZIE DOBREGO...POKOJE CZYSTE CODZIENNE SPRZĄTANIE .BASEN Z MOŻLIWOŚCIĄ DŁUGIEGO KORZYSTANIA NAWET DO GODZ 22.OO
LOKALIZACJA PRZY DUŻEJ PĘTLI AUTOBUSOWEJ Z KTÓREJ MOŻNA SIĘ ROZJECHAĆ NA CAŁĄ PIĘKNĄ MALTE,NA WSZYSTKIE PIĘKNE PLAŻE.POŁOŻENIE PRZY OGROMNEJ ILOŚCI RESTAURACJI I BLISKO OCEANARIUM. DOBRE JEDZENIE
PRAKTYCZNIE NIE MA ALE....DUŻE ZADANIE DLA KREATORA PRZESTRZENI W STREFIE BASENOWEJ ....DUŻY POTENCJAŁ NIE WYKORZYSTANY A POPRAWIŁO BY TO WIZERUNEK HOTELU.
Hotel położony w fajnej lokalizacji, można szybkim spacerem dostać się na promenadę plażę czy do Aquarium. Pokoje czyste, jedzenie monotonne, co przy dłuższym pobycie może doskwierać, obsługa bardzo miła. Szkoda, że basen przysłonił budynek i trwa budowa, co nie umilało odpoczynku przy leżakach. Jako sama baza noclegowa, gdzie codziennie się zwiedza i je na własną rękę może być (blisko pętla autobusowa i knajpki).
Spokój, basen, dużo leżaków, pomocna i miła obsługa, czysta pościel, lodówka i klimatyzacja w pokoju, położenie hotelu
Monotonne jedzenie, niektóre rzeczy mogły być nieświeże, mały wybór w barze jak i na stołówce, basen w tle budowy