Malownicze krajobrazy z winnicami i gajami oliwnymi
Zabytkowe miasta, takie jak Florencja i Siena, pełne renesansowych dzieł sztuki
Wspaniałe winnice produkujące znakomite wina, takie jak Chianti
Odwiedziliśmy ten hotel na przestrzeni 4 ostanich lat 3 razy, jest to nasze miejsce w Toskanii. Śniadania - jak na włoskie standardy - całkiem przyzwoite; kuchnia bardzo dobra; doskonała lokalizacja wypadowa do zwiedzania Toskanii. Blisko do Bolgherii, Suveretto, Poimbiono (stąd już niedaleko na Elbę :)), San Giminiano i Woltery i wielu innych magicznych toskańskich lokalizacji. Idealne miejsce dla rodzin z dziećmi, ciekawy, całodniowy program animacji dla dzieci w każdym wieku.
Lokalizacja Atrakcje dla dzieci Kameralna atmosfera Ekologiczny charakter
TU MOŻESZ BYC OKRADZIONY wychodzisz na śniadanie , zamykasz pokój a po powrocie drzwi od pokoju otwarte i brakuje pieniędzy aparatów fot., komputerów , kosztowności, komórek ( wszystkiego do sejfu i tak nie zmieścisz) . Jeśli kradzież wynagrodzi ci fajna plaża, obcowanie z naturą to wybierz to miejsce , ale musisz mieć odpowiedni stosunek do tego że kierownictwo cię oleje, policja zabierze ci pół dnia które można poświęcić na zwiedzanie i wyjedziesz z gołą du...ą. Na koniec policja prześle ci papier o umorzeniu sprawy ( jak ktoś chce sprawdzić czy to co napisałem jest prawdą mogę przesłać skan pisma z prokuratury w Livorno ). Niech Niemcy nie liczą że okradają Polaków albo Rosjan. Ich rodaczka z rodziną też została okradziona. PS WiFi działa b/słabo, śniadanie nędzne zwłaszcza pieczywo- stare, jaja z papierka, pizza nie do jedzenia , daleko do miasta - ale to nie jest dla mnie wadą ,
bliskość plaży
KRADNĄ Z APARTAMENTU, ŚNIADANIA, PIZZA