Jesteśmy po tygodniowym pobycie w tym hotelu. Obiekt nas zaskoczył w pozytywnym znaczeniu (jest odświeżony z zewnątrz jak i wewnątrz). Czysty oraz bardzo zadbany, mega estetyka! Wejście do hotelu jak i lobby bar robi Mega wrażenie. W pokoju widać ślady użytkowania, ale jest zadbany i czysty przez Panie sprzątające (codzienna wymiana ręczników). Jedzenie jest pyszne i jest bardzo duży wybór posiłków na słono i słodko. Podstawowe produkty są rutynowe ale połowa z nich się zmienia zaczynając od śniadania a kończąc na kolacji. Słodkości przepyszne! Z jedzeniem nie ma nudy i o to nam chodziło. Z napoi alkoholowych jest piwo, wino i wódka (drinki), z lepszych wersji są już płatne. Strefa basenowa estetyczna, leżaki codziennie sprzątane wieczorem jak i wokół basenu. Jeśli chodzi o „walkę na leżaki” to nie było. Miesiąc Wrzesień jest tutaj spokojny jeśli chodzi o miejsca na basenie, ale również dużo osób wędrowało na plażę (do 3 minut na nogach). Występuje również strefa SPA, my nie korzystaliśmy z braku czasu ale Pan nam zaproponował super oferty. Jeśli chodzi o imprezy wieczorne to dla dzieci było odrazu po kolacji, a dla dorosłych 30 min później. Codziennie coś innego i ciekawego, nie było nudy! Super się bawiliśmy! Wychodząc z hotelu na przeciwko są duże i długie bazary, także jak ktoś nie chce jechać dalej to ma dwa kroki. Jedynym minusem do którego możemy się przyczepić to jest słaba znajomość języka angielskiego przez co ciężko się porozumieć (zna tylko parę osób). Język rosyjski zdecydowanie tu przeważa jak i liczba ludzi z Rosji. Mimo jednego minusa z czystym sercem polecamy ten hotel!
Kameralny hotel z miłą obsługą i atmosferą pozwalającą na prawdziwy wypoczynek. Polecam
Kameralny, czysty , wszędzie blisko .
Hotel ładny,czysty,blisko do plaży (koniecznie buty,plaza kamienista).Na przeciwko maly ryneczek ze sklepikami w których można zaopatrzyć się w pamiątki i nie tylko.Pokoj jak i łazienka duza przestronna,sprzatane codziennie.Jedzenie smaczne ,duży wybór. Obsługa miła sympatyczna bardzo pomocna i uśmiechnięta.
Ogólnie dobry hotel, ale slabe piwo (Perge Pilsner - porażka). Na stolowce brak kacika dla niepalacych, a palilo chyba 80% gosci co mi osobiscie przeszkadzalo
brak zakazu palenia podczas posiłków(brak wydzielonego miejsca tylko dla palaczy). nie dobre piwo i inne alkohole
hotel bardzo dobry,obsługa przemiła i solidna.
Hotel otwarty w 2006 roku, remontowany co 2-3 sezony. , położony tuż przy małytm bazarze i niedaleko plaży ~100 metrów. Świetna lokalizacja obiektu daje możliwość tak i na odpoczynek tak i na zwiedzanie. Pokoje są zadbane, czyste, ale niestety niewielkie. W hotelu obowiązuje wyżywienie All Inclyusive, jako atrakcje można potraktować kuchnię na żywo przy basenie. Na plaży znajduje się bar obięty ALL?em. Dla dzieci został przygotowany brodzik i zjeżdżalnie. Dla dorosłych dookoła basenu znajdują się leżaki i parasole dla ucieczki przed upałem.
Kuchnia na żywo, zadaszenie nad częścią leżaków
Zaniedbana restauracja, małe pokoje
hotel czysty , przytulny, położony nieopodal plaży- przyjemny spacerek na fajnie zagospodarowaną plażę. polecam
kameralny
Hotel godny polecenia.Porządek na 5. Jedzenie smaczne i alkohole bez ograniczeń. Dobre piwo.Blisko do plaży. Piękne widoki.Woda bardzo czysta.Byłem z żoną 2 tygodnie.Jedyny minus to codziennie puszczane te same kawałki aż do znudzenia i przy tym bardzo glośno do godz 23.Polecam wycieczkę do Pamukkale i Myry.
Byliśmy w tym hotelu od 30 czerwca do 13 lipca 2011r.Ogólne wrażenia dobre,a teraz szczegóły.Plusy-bardzo czyste morze,czysto na plaży,leżaki na plaży dostępne bez rezerwacji.W hotelu-miła obsługa(ale nie w barze przy basenie),jedzenie b.dobre(dużo sałatek i owoców),w pokoju b.czysto(sprzątany codziennie).Minusy-niewydolna klimatyzacja w pokoju brak klimatyzacji na korytarzu w holu obok recepcji i w restauracji.Przez pierwszy tydzień razem z żoną byliśmy jedynymi Polakami w tym hotelu,obsługa hotelu nie zna j.angielskiego(poza szefem restauracji i jednym recepcjonistą).Niezbędna jest znajomość j.rosyjskiego.Ogólnie jesteśmy zadowoleni z tego pobytu.W Turcji byliśmy po raz czwarty.Pozdrawiamy.
Byliśmy w lipcu 2011. Hotel czysty, codziennie sprzątane pokoje, wymieniane ręczniki. Jedzenie bardzo dobre, obsługa miła ogółem nie mam się do czego przyczepić. Plaża ok 500 m od hotelu, śliczna, szeroka, - czysta woda, dużo leżaków, kamienista dlatego lepiej mieć buty do wody, które można kupić w pobliskich straganach za ok 3 $. Camyuva beach jako jeden z dwóch hoteli, który ma wydzielone miejsca na plaży ma ratownika. Fakt, że częściej urzęduje on na ogródku przy plaży, w którym dla gości z all są napoje bezalk. ale zawsze coś - ogólnie ratownik bardzo bardzo sympatyczny :) Hotel jest dla osób, które chcą odpocząc - jeśli szukacie rozrywki to nie tam, nie ten hotel i nie ta okolica. Camyuva jest małą wioseczką bardzo spokojną. Do Kemer większej miejscowości kursują Dolmusze więc łatwo się tam dostać :) Z obsługą tylko po rosyjsku - niestety - angieslki, niemiecki znają bardzo słabo ale idzie się dogadac :) Rezydent z GTI bardzo sympatyczny - nauczył Nas podstawowych słów po turecku tylu pięć piw, do pełna itp. więc z niczym nie było problemu :)
Wrażenia na bieżąco, bo właśnie wróciłam z Camyuva Beach. Zdecydowana większość gości hotelowych to Rosjanie, ale żadnego odczucia, że się jest w mniejszości w traktowaniu. Hotel bardzo przyjazny, czysty, zadbany, miła obsługa, żadnych problemów z wolnym leżakiem na plaży czy nad basenem, dobre jedzenie. Tylko brakowało mi animacji (to jedyny minusik malutki hotelu), żeby milej spędzać czas, jest co prawda wieczorem dj, który gra muzykę, ale jakoś brak było chętnych do zabawy. Hotel leży w miejscowości typowo turystycznej i gdzie nie spojrzeć same hotele, miejscowość urokliwa, z jednej strony morze, z drugiej góry. Wychodząc z hotelu na lewo, prosto, dojdziemy nad morze, naprawdę blisko i kawałeczek w lewo jest obszar plaży należący do hotelu, gdzie obsługa pomoże nam znaleźć leżak, jeżeli brakuje pustego w zasięgu wzorku. Na plaży odpłatnie możemy skorzystać ze sportów wodnych, polecam parasailing:) Po drugiej stronie ulicy sklepy, na prawo od hotelu przy głównej ulicy więcej sklepów i lokalne biura podróży, jedno mijałam, gdzie była informacja, że wycieczki z polskim przewodnikiem, również przy głównej ulicy kawałek na prawo jest poczta, gdzie wymienimy walutę. Łatwy dojazd do Kemer bądź w drugą stronę dolmuszem, który zatrzyma się, gdzie chcemy. W całokształcie hotel i okolice godne polecenia:)
Hotel bardzo fajny. Posiada świetne umiejscowienie. Z jednej strony mamy piękne góry a z drugiej czyste i ciepłe morze. Jest on praktycznie nastawiony na turystów rosyjskich co z pewnością jest jego wielkim minusem. Rosjanie są traktowani z wielkim szacunkiem a reszta gości to tylko dodatek hotelowy. Ogólne wrażenie dobre. Jedzenie bardzo dobre. Obsługa sympatyczna i miła. Hotel godny polecenia osobom młodym, które lubią nocne zabawy.
W hotelu byłam na przełomie lipca i sierpnia 2009. Było bardzo gorąco, hotel ogólnie w porządku, pokoje codziennie sprzątane, restauracja o nazwie Nostalgia ładna, posiłki smaczne ale nie bardzo urozmaicone. Ogród mały, codziennie wieczorem kilka godzin głośnej muzyki.Obsługa miła, ale miałam jeden problem jestem kobietą i byłam sama na wyjeździe, szef recepcji proponował mi wyjazdy nocą do Kemer a gdy odmówiłam nachodził mnie w pokoju i proponował seks.Nie było to fajne, polecam wyjazdy ale nie samotne w to miejsce.Poza tym bardzo dużo Rosjan, którzy tworzą mało kameralną atmosferę. Moim zdaniem dosyć wysoka cena w stosunku do ogólnego wrażenia.
Hotel super, obsługa bardzo miła, pokoje codziennie sprzątane. Jedzenie bardzo dobre i urozmaicone można jeść ile dusza zapragnie. Położenie hotelu bardzo fajne - bo w centrum Camyuva, do plaży 200m, plaża kamienista ale są hotelowe leżaczki. Blisko jest Kemer i Phaselis (polecam)do Antalyi godzinka autobusikiem ale jedzie się bardzo miło. W hotelu nie podobały mi się animacje - animatorzy bardzo słabi. Ogólnie bardzo fajne, niezapomniane wakacje.
Hotel na 3.5 gwiazdki okolica marna dużym plusem w sezonie letnim są góry dzięki którym nie odczuwa się takiego upału
Doskonały hotel w pięknej okolicy. Dwa kroki do morza i pięknej plaży skąd roztacza się ekstra widok na góry. Hotel czyściutki i zadbany. Polecam gorąco. Wiola
Co zwraca szczególną uwagę: Bardzo miła obsługa, czystość, bardzo smaczne, ładnie podane i urozmaicone jedzenie, o każdej porze zarówno na plaży jak i przy basenie były wolne leżaki i parasole. Zdecydowanie polecam urlop w Camyuva Beach.
Oboje z meżem jesteśmy zachwyceni tym hotelem. Bardzo kameralny nastrój, cicho i spokojnie. Pokoje dosyc duże, zadbane. Z okien przepiękny widok:)) Miejsce bardzo romantyczne w sam raz na podróż poślubną:) Obsługa przemiła, zawsze pomocna. Niedaleko hotelu jedna z ładniejszych i czystszych plaż. Trochę kamienista dlatego warto mieć odpowiednie obuwie. Przy hotelu fajny i duży basen. Leżaki trzeba zajmować bardzo wcześnie ponieważ jest dużo gości nawet poza sezonem, ale wczesnoporanne kąpiele są najlepsze. Bardzo dużo jedzenia, właściwie można jeść bez ograniczeń. Z napojami też nie ma problemu. U rezydenta można wykupić fajne fakultatywne wycieczki, chociaż ja osobiście polecam udać się do biura turystycznego, będzie taniej;). Hotel jest w naprawdę przepięknym malowniczym miejscu. Warto tam pojechać, ja gorąco polecam!