Urokliwe wioski i miasteczka z białymi domami
Krystalicznie czysta woda idealna do kąpieli i snorkelingu
Antyczne zabytki, takie jak Efez, i ruiny starożytnych miast
i jeszcze jedno, świetne jest to 750 znaków, musiałem swoje uwagi skrócić o połowę :)
Tylko płatne busy do Bodrum! Do plaży hotelowej 1,5 km.! Błędne informacje itaki o hotelu!
powiem tak: za te 1100 co Wy byście chcieli?położenie bardzo ładne,i właściwie wszystko jak na fotkach- niestety w srodku w pokojach troche gorzej, ale akurat w moim pokoju az tak żle nie było-zmieniane codziennie reczniki pościel za 1 lira- natomiast super chłopaki animatorzy,bardzo sie starali i im należy się 5 , starali się, w restauracjii miło w miare czysto i smacznie. Plaża natomiast porażka sezonu, 700 m?- oj ze 2 km .Ogólnie moze być- ale *** to max :)
Właśnie wróciliśmy z Caliente.Dużo minusów: -łazeinki katastroficzne pod względem czystości(grzyb, bakterie itd), -basen do góry aż prosił się o wymianę wody, bo stara zrobiła się prawie zielona, -animacje-daleko im do animacji...na cały pobyt raz areobik w wodzie(i to w języku tureckim)do południa animatorzy tylko ziewają,brak atrakcji dla dzieci z ich strony (poza nocnym mini show-30min,animacje wieczorne dla doroszłych ok. -wc przy basenie KOSZMAR jeden wielki smród, -dbają o ruskich, ukraińców i turków(bo ich jest tam najwięcej),polacy schodzą na dalszy plan... -plaża bardzo mała, kamienista, ale woda czyściutka Jedyne co powalało na kolana to piękne widoki praktycznie z każdego miejsca w hotelu.
Niedawno wróciliśmy z Caliente. Baseny ok ale trzeba zająć miejsce z samego rana bo później mozna pomazyc o lezaku i parasolu. Do plazy na nogach nawet nie ma sie co wybierac -ok 2,5km. Jesli jechac busem hotelowym to najlepiej pierwszym o godz 9, ostatecznie drugim. Pozniej miejsca i lezaków brak.Stan czystości pokoi i lazienek pozostawia wiele do zyczenia. I te schody pokonywane kilka razy dziennie - to da sie odczuc. Tylko dla osób mlodych i sprawnych fizycznie. Napewno nie zasługuje na 4*.
pierwsze wrażenie ok ale po przyjściu do pokoju, za który notabene wsadziłem w paszport 10$, okazało się że czystość łazienki jest tragiczna a pościel po poprzednikach nie zmieniona /plamy od pudru/, choć znajomi bez \\\"łapówki\\\" dostali pokój w lepszym stanie, więc nie ma reguły. toaleta przy basenie w katastrofalnym stanie, brud i smród. w restauracji często trafiały się brudne szklanki i kieliszki. same posiłki ok. animacje jak i obsługa dolnego baru przy basenie na dobrym poziomie, chłopaki się starają. all inclusive 24h, nie do końca all, często brakowało białej wódki, lodu, czy nocnych przekąsek. woda w pokojowej lodówce tylko w dniu przyjazdu. jedyny polskojęzyczny kanał-Polotv-totalna masakra. hotel zasługuje na co najwyżej 3*
pierwsze wrażenie ok ale po przyjściu do pokoju, za który notabene wsadziłem w paszport 10$, okazało się że czystość łazienki jest tragiczna a pościel po poprzednikach nie zmieniona /plamy od pudru/, choć znajomi bez \\\"łapówki\\\" dostali pokój w lepszym stanie, więc nie ma reguły. toaleta przy basenie - brud i smród. w restauracji często trafiały się brudne szklanki i kieliszki. same posiłki ok. animacje jak i obsługa dolnego baru przy basenie na dobrym poziomie, chłopaki się starają. all inclusive 24h, nie do końca all, często brakowało białej wódki, lodu, czy nocnych przekąsek. woda w pokojowej lodówce tylko w dniu przyjazdu. jedyny polskojęzyczny kanał-Polotv-totalna masakra. hotel zasługuje na co najwyżej 3*
generalnie lipa.śmiedzi,brudno,niechlujnie sprzątają, dają brudne ręczniki jako nowe,w łazience grzyb i wszędzie brud. chyba sami sobie nadali ****. zdecydowanie odradzam ten hotel.
W hotelu byliśmy w drugiej połowie września, 7 dni all inclusive. Hotel położony jest w malutkiej miejscowości - w pobliżu sklep, kilka kanajpek. Do większego miasta - Bodrum, dojazd bez problemu busem który kursuje co ok 10 min.Hotel położony jest na wzgórzu - widoki są przepiękne! Jeśli dostaniemy pokój na górze duża ilość schodów do pokonania - winda nie działała. Baseny są dwa - górny z trzeba zjeżdżalniami (bardzo fajna atrakcja dla dzieci i dorosłych, zjeżdżalnie czynne 11-17)Oba baseny posiadają brodziki dla dzieci, woda czysta i ciepła. Sporo zieleni. Przy obu basenach znajdują się bary: przy dolnym wszystkie alkohole i napoje, przy górnym jedynie piwo i napoje. Dodatkowo 23 września bar na górze został zamknięty (barman pojechał do domu) i po cokolwiek do picia trzeba było schodzić po schodach z wysokości ok 3 piętra. Hotel do najnowszych nie należy, ale ogólnie wrażenie dobre. W miarę czysto, jedynie na samej górze (hotel położony na wzgórzu) spotkać można było zepsuty wiatrak, buta czy jakieś szmaty. Kilka rzeczy należało by uprzątnąć ale nie było źle. Pokój całkiem spory, czysty z klimatyzacją (działała) i niewielkim balkonem. Sprzątany codziennie, ręczniki wymieniane. Plaża ok 15 min spacerem, ale jeździ co godz bezpłatny bus. Plaża wąska i kamienista ale ładna. Bar podaje jedynie napoje, kawę i herbatę. Woda w morzu czysta i cieplutka. Minusem było zdecydowanie jedzenie. Monotonne, generalnie cały czas to samo. Wieczorem codziennie grill - pycha! Niestety jedzenie często było zimne i w niewystarczającej ilości (niektóre potrawy były donoszone przez cały czas, inne kończyły się już po ok.30 min od rozpoczęcia posiłku i nie były uzupełniane). Wszystko było jednak smaczne i co najważniejsze nie mieliśmy problemów żołądkowych. Obsługa czasem ociągała się ze zbieraniem brudnych talerzy po gościach ze stolików. Minusem był także brak animacji. Animatorzy byli ale w ciągu dnia nic nie organizowali. Wieczorem dwa razy było show, z czego jednego dnia o mało nie skończyło się bójką animatora z rosjaninem.
Witam, byliśmy w tym hotelu od 06.-13. czerwca tego roku, hotel brudny, prosiliśmy o inny pokój ponieważ przydzielony był brudny, w łazience po poprzednich gościach było nie posprzątane, w pokoju wszystko się lepiło, zaoferowano nam inny ale tak wysoko że woleliśmy aby jednak doprowadzili go do porządku.pokoje nie sprzątane.Kolejny szok przeżyliśmy na plaży hotelowej, najgorsza ze wszystkich, daleko, brud śmieci i duże kamienie, brak ręczników, leżaki brudne ogólnie tragedia, korzystaliśmy z plaży innego hotelu.bardzo mało polaków.Jedzenie było dobre, alkoholu nie żałowali to fakt, cola oryginalna inne napoje również, połączenie bardzo dobre do Bodrum hotel zasługuje wg mojej oceny na dwie gwiazdki.
ja byłam w ubiegłym roku i jestem bardzo zadowolona. Hotelik bardzo ładny, mnóstwo atrakcji, przesympatyczna i miła obsługa. Jedzenie troszkę mdłe, ale może być, barek z możliwością darmowego picia ( wiem i polecam bo sama wypiłam tam chyba z 20 litrów coli :)) + bar z pizzą, hamburgerami i frytkami, super ! Ale zdecydowanie najbardziej podobała mi się obsługa, bo była genialna. Mega miła, wesoła i chętnie ucząca się polskiego :) Nie powiem nie, miałam też kłopoty bo wanna przeciekała, żarówka wg spalona. Ale raz, dwa i naprawione. Ja ogólnie bardzo polecam, warto, bo naprawdę tanio a bardzo dobrze.
hotel jest położony w pięknym i malowniczym miejscu około 5 km od Bodrum. Pokoje są dobre ale mogłyby być lepsze. :) Aquapark jest czynny codziennie. Obsługa miła. Są bogate animacje. Są 3 bary, 2 bary z przekąskami i restauracja. Jedzenie dobre, wieczorami są lody. Minusami są: duża odległość od morza (plaża jest wąska i miejscami kamienista) i dużo schodów. Hotel polecam osobom lubiącym chodzić :)
Bardzo zaniedbany i brudny hotel.Armatura w łazienkach pokryta brudem ,brudne wanna i zlew,obrywające się spłuczki.Przez tydzień 2(!)x sprzątane,ani razu nie wymienione ręczniki.Plaża wąziutka,betonowe wejście do morza,leżak na leżaku-ludzie leżą jak szprotki w puszce-porażka.W dodatku daleko.Mnóstwo schodów.Personel na recepcji niemiły.Nikomu nie polecam!!!!Nie jest to hotel zasługujący na 4 gwiazdki,najwyżej 2!!!!!Bardzo ruchliwa ulica do przejścia w drodze na plażę przed hotelem.Przez tydzień 2 wypadki przed hotelem(potrącenia)
Pokoje średnie, szczególnie łazienki, trochę słabo dbają o czystość (ważne żeby przydzielili pokój na najniższym poziomie 1-2 piętro )Klimatyzacja działa bez zarzutu. Basen super, woda czysta. Dużo schodów mają :) Ekstra jedzenie, urozmaicone i bardzo smaczne. Do plaży 10 minut na nogach, a plaża jak w tej części Turcji wąska i żwirowa.
Hotel zarówno dla młodych ludzi jak i dla rodzin z dziećmi.Nikt tam na pewno nie będzie się nudził. Animacje bardzo zabawne, nauka tańca brzucha, latino.Pokoje bardzo czyste.Fakt w łazience armatura nie lśni,ale jest czysto.Codziennie zmieniane ręczniki,pościel,zmywana podłoga.Jedzenie urozmaicone,każdy znajdzie coś dobrego dla siebie.Obsługa bardzo miła, pomocna:)Dwa baseny, jeden z mini aqua parkiem.Czysta woda!!Do plaży jakieś 800m,spokojnie można przejść spacerkiem. Plaża przyjemna aczkolwiek polecam zabrać buty gumowe , które idealnie sprawdzają się przy plażach kamienistych. Do centrum bardzo blisko busikiem. Animatorzy codziennie zabierają chętnych na dystkoteki do Bodrum i Gumbet. Polecam wszystkim bardzo serdecznie.
Bus na plażę jeździ - czasem wypada kurs.Woda przy brzegu płytko ok 10m potem głęboko.Plaża zwirowa,leżeki i brudne materace turyści umyli.Bar na plaży miła obsługa,tylko kanapki i napoje.Ręcznik pobrać w łaźni tureckiej przy górnym basenie w hotelu.Można dojść do plaży pieszo,ładne widoki ale bez bagażu ręcznik itd.Restauracja początkowo brudne naczynia i odzież obsługi ale się poprawiło.Baseny Ok.Wc damskie przy basenie zamknięto-masakra. Bary przy basenach ok,dystrybutory napojów ,pizza,frytki,hamburgery,ale zamykają ok 18,30. Ręczniki czyste.Brudne:armatura,wieszaki do papieru toaletowego,przyciski do spłuczki,szyby na wannie,podłoga w łazience. Problemy z klimatyzacją. Czasem zapachy z szamba.Animacje Ok. Mnóstwo schodów.