Cala Vinas

Hotel czysty, z pięknym widokiem. Obsługa bardzo uprzejma i sympatyczna Jedzenie bardzo smaczne

Witam, serdecznie polecam ten hotel.. Wrażenie jakbyś urlop spec ala na statku.. Tak cudownie umiejscowiony.

Hotel na wysokim poziomie, wszystko było super. Chcielibyśmy się tam wybrac jeszcze raz! Polecamy!!!

Pobyt był cudowny, dosłownie wakacje marzeń.

Bylismy tam przez 9 dni i jesteśmy zachwyceni . Godne polecenia.

Nazwa  Cala Vinas
Miejsce  Hiszpania / Majorka
Wyżywienie  All inclusive, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, dostęp do internetu

Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami

Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą

Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki

5.3

Wyświetlono 12 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Kacper

Pobyt - Październik 2022

Zalety

Widok z pokoju

Wady

Brak klimatyzacji w pokoju

Dana

Pobyt - Październik 2022

Zalety

Pod każdym względem hotel super .

Wady

Nie ma wad .

Aleksandra i Marek

Pobyt - Październik 2022

Zalety

Pyszne jedzenie i miła atmosfera. Bardzo czyste pokoje. Ciekawe animacje. Dobre wi-fi w całym hotelu.

Aleksandra

Pobyt - Październik 2022

Pobyt był cudowny, dosłownie wakacje marzeń.

Zalety

Idealne położenie. Cudowny widok z okna. Nowoczesny. Pyszne jedzenie.

Wady

Czasami ciężko złapać windę.

bebe

Bylismy tam przez 9 dni i jesteśmy zachwyceni . Godne polecenia.

Pobyt - Sierpień 2019

Nasz pobyt w tym hotelu organizowany był przez Neckermanna i być może dlatego polski rezydent nie znalazł dla nas czasu. Wydaje mi się, że to rezydent powinien zajmować się gośćmi biura, a nie goście powinni szukać rezydenta. Na szczęście wyspa jest tak przyjazna i żyjemy w czasach powszechnego dostępu do internetu, także zwiedzanie można zorganizować sobie \"na własną rękę\". Polecamy zwiedzanie wyspy samochodem. Poza tym wszytko w najlepszym porządku. Z czystym sercem możemy polecić to miejsce osobom, które szukają dobrego miejsca do wypoczynku.

Zalety

Dobre położenie. Wspaniałe widoki z okna. Urozmaicona kuchnia. Przemili pracownicy hotelu. Cisza i spokój. Hotel tylko dla dorosłych daje możliwość dobrego wypoczynku :)

Wady

Dwie malutkie wady: - długi czas oczekiwania na windy - płatna rezerwacja leżaków nad basenem, tych z widokiem na morze :) - trochę to śmieszne i mało profesjonalne...różnicuje w jakiś sposób gości

Darek

Pobyt - Lipiec 2010

Hotel jest duży i fajny niemal pod każdym względem. Gdy pierwszy raz podszedłem do okna, to z zachwytu ugięły mi się nogi-położenie i widok są naprawdę cudowne. Pokój i łazienka są bardzo ładne, a ich wyposażenie na wysokim poziomie. W pokoju jest telewizor LCD-odbierał TV Polonię. Czystość pokoju oraz całego obiektu uważam za jak najbardziej zadowalające. Personel zna język angielski. W hotelu jest możliwość wypożyczenia samochodu. Do centrum pobliskiego Magaluf jest około 2 km. W okolicach hotelu jest kilka lokali i sklepów, a nawet market. Kilka metrów do hotelu jest przystanek autobusowy. Bardzo smakowało nam podawane pieczywo i obiado-kolacje, natomiast menu śniadań uważamy za zbyt monotonne. Hotel posiada duży i ładny basen.

Madzia

Pobyt - Lipiec 2010

Hotel jest 4 gwiazdkowy, w barze można nabyć napoje alkoholowe z pakietu all inclusive lub za dodatkową opłatą, okolica jest piękna, choć plażowicze muszą iść ok. 2-3 km do dużej, piaszczystej plaży, ta przy hotelu strasznie mała.. Ogólnie hotel jest OK. Polecam.

Zosia

Pobyt - Lipiec 2008

Ogólne wrażenie - super !!! Bardzo chwalimy sobie też opiekę rezydentki Rainbow\'a, która zawsze była gotowa do pomocy. W tym miejscu chcemy opisać zdarzenie, które nieoczekiwanie nas spotkało. Na dwa dni przed naszym powrotem do kraju - linie lotnicze Futura, którymi mieliśmy wracać - nagle odwołały loty. Biuro Rainbow zapewniło turystom z naszego hotelu aktualny serwis informacyjny na temat zaistniałej sytuacji; w związku z przedłużeniem się pobytu - zorganizowało dodatkowy posiłek oraz bezkolizyjny powrót do kraju. Nasze uznanie dla biura !

Ralfo

Pobyt - Maj 2008

Hotel oddalony od centrum ok.10-15 min piechotą.Taxi do centrum 5euro.Jeśli ktoś szuka odrobiny spokoju,to ten hotel jest w super lokalizacji.Ogóle wrażenia bardzo pozytywne.W hotelu pracują trzy polki,poznaliśmy Małgorzate i Dominike,bardzo miłe dziewczyny!!!Jeśli chcecie zasięgnąć informacji o okolicy jak i o pozostałych atrakcjach Majorki dziewczyny wam z miłą chęcią pomogą POLECAM.

beti

Pobyt - Kwiecień 2008

Gorąco polecam. Obsługa bardzo miła. Jedzenie wyśmienite. Wysoki standard pokoi. Piękny widok na morze i niewielką zatoczkę z plażą. Okolica cicha i spokojna. Do Magaluf 20 minut z wózkiem dziecięcym, po pagórkowatym terenie :)

hella10

Pobyt - Kwiecień 2007

Bardzo chciałabym pojechać tam ponownie, ale na pewno nie w sezonie. Tłum Rosjan, a ja cenię spokój.

Cala Vinas