Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami
Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą
Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki
Hotel czysty, z pięknym widokiem. Obsługa bardzo uprzejma i sympatyczna Jedzenie bardzo smaczne
Widok z pokoju
Brak klimatyzacji w pokoju
Witam, serdecznie polecam ten hotel.. Wrażenie jakbyś urlop spec ala na statku.. Tak cudownie umiejscowiony.
Pod każdym względem hotel super .
Nie ma wad .
Hotel na wysokim poziomie, wszystko było super. Chcielibyśmy się tam wybrac jeszcze raz! Polecamy!!!
Pyszne jedzenie i miła atmosfera. Bardzo czyste pokoje. Ciekawe animacje. Dobre wi-fi w całym hotelu.
Pobyt był cudowny, dosłownie wakacje marzeń.
Idealne położenie. Cudowny widok z okna. Nowoczesny. Pyszne jedzenie.
Czasami ciężko złapać windę.
Bylismy tam przez 9 dni i jesteśmy zachwyceni . Godne polecenia.
Nasz pobyt w tym hotelu organizowany był przez Neckermanna i być może dlatego polski rezydent nie znalazł dla nas czasu. Wydaje mi się, że to rezydent powinien zajmować się gośćmi biura, a nie goście powinni szukać rezydenta. Na szczęście wyspa jest tak przyjazna i żyjemy w czasach powszechnego dostępu do internetu, także zwiedzanie można zorganizować sobie \"na własną rękę\". Polecamy zwiedzanie wyspy samochodem. Poza tym wszytko w najlepszym porządku. Z czystym sercem możemy polecić to miejsce osobom, które szukają dobrego miejsca do wypoczynku.
Dobre położenie. Wspaniałe widoki z okna. Urozmaicona kuchnia. Przemili pracownicy hotelu. Cisza i spokój. Hotel tylko dla dorosłych daje możliwość dobrego wypoczynku :)
Dwie malutkie wady: - długi czas oczekiwania na windy - płatna rezerwacja leżaków nad basenem, tych z widokiem na morze :) - trochę to śmieszne i mało profesjonalne...różnicuje w jakiś sposób gości
Hotel jest duży i fajny niemal pod każdym względem. Gdy pierwszy raz podszedłem do okna, to z zachwytu ugięły mi się nogi-położenie i widok są naprawdę cudowne. Pokój i łazienka są bardzo ładne, a ich wyposażenie na wysokim poziomie. W pokoju jest telewizor LCD-odbierał TV Polonię. Czystość pokoju oraz całego obiektu uważam za jak najbardziej zadowalające. Personel zna język angielski. W hotelu jest możliwość wypożyczenia samochodu. Do centrum pobliskiego Magaluf jest około 2 km. W okolicach hotelu jest kilka lokali i sklepów, a nawet market. Kilka metrów do hotelu jest przystanek autobusowy. Bardzo smakowało nam podawane pieczywo i obiado-kolacje, natomiast menu śniadań uważamy za zbyt monotonne. Hotel posiada duży i ładny basen.
Hotel jest 4 gwiazdkowy, w barze można nabyć napoje alkoholowe z pakietu all inclusive lub za dodatkową opłatą, okolica jest piękna, choć plażowicze muszą iść ok. 2-3 km do dużej, piaszczystej plaży, ta przy hotelu strasznie mała.. Ogólnie hotel jest OK. Polecam.
Ogólne wrażenie - super !!! Bardzo chwalimy sobie też opiekę rezydentki Rainbow\'a, która zawsze była gotowa do pomocy. W tym miejscu chcemy opisać zdarzenie, które nieoczekiwanie nas spotkało. Na dwa dni przed naszym powrotem do kraju - linie lotnicze Futura, którymi mieliśmy wracać - nagle odwołały loty. Biuro Rainbow zapewniło turystom z naszego hotelu aktualny serwis informacyjny na temat zaistniałej sytuacji; w związku z przedłużeniem się pobytu - zorganizowało dodatkowy posiłek oraz bezkolizyjny powrót do kraju. Nasze uznanie dla biura !
Hotel oddalony od centrum ok.10-15 min piechotą.Taxi do centrum 5euro.Jeśli ktoś szuka odrobiny spokoju,to ten hotel jest w super lokalizacji.Ogóle wrażenia bardzo pozytywne.W hotelu pracują trzy polki,poznaliśmy Małgorzate i Dominike,bardzo miłe dziewczyny!!!Jeśli chcecie zasięgnąć informacji o okolicy jak i o pozostałych atrakcjach Majorki dziewczyny wam z miłą chęcią pomogą POLECAM.
Gorąco polecam. Obsługa bardzo miła. Jedzenie wyśmienite. Wysoki standard pokoi. Piękny widok na morze i niewielką zatoczkę z plażą. Okolica cicha i spokojna. Do Magaluf 20 minut z wózkiem dziecięcym, po pagórkowatym terenie :)
Bardzo chciałabym pojechać tam ponownie, ale na pewno nie w sezonie. Tłum Rosjan, a ja cenię spokój.