Rozrywka: program rozrywkowy, rozrywki wieczorne, amfiteatr.
Dla dzieci: miniklub (7-9 lat), animacje, plac zabaw, basen dla dzieci, pokój zabaw.
Bogata infrastruktura: 2 restauracje, 3 bary, butik, fryzjer, mini market.
Białe, piaszczyste plaże z turkusową wodą, takie jak Costa Smeralda
Polecam ten hotel każdemu! Każdy znajdzie coś fajnego tutaj dla siebie! Czy się jest singlem, zakochaną parą, dużą rodziną nie ma znaczenia - każdy znajdzie tutaj coś dla siebie. Przepiękne i urokliwe położenie tego hotelu! W domkach jest tylko maksymalnie sześć pokoi. Ponadto chciałbym bardzo dobrze ocenić pracę Rezydentki TUI - Pani Kasi. Bardzo zaangażowana i pomocna osoba oraz bardzo przyjemna. Brawo! Tylko można żałować jednego, że Infolinia firmy TUI nie dorównuje jej, a wręcz psuje jej ciężką pracę. Mimo tego, serdecznie polecam ten hotel. Będziecie zadowoleni! Pozdrawiam Wszystkich i życzę udanych wakacji.
1. Położenie. 2. Jedzenie. 3. Atrakcje - super przyjazna i wesoła grupa animacyjna. 4. Sport- fajny basen, darmowy kort tenisowy. 5. Relacja ceny do jakości.
Recepcja mogłaby znać trochę lepiej języki obce.
Po pierwszym zakwaterowaniu dostaliśmy ciasny pokój, bez okna, bez klimy, bez tarasu, z drzwiami pokojowymi dzielacymi z innym pokojem. Dopiero po dwóch dniach zostaliśmy zakwaterowanie gdzie te wymienione wyżej warunki się poprawiły. Ostatecznie pozostały miłe wspomnienia, chociaż początek pobytu był fatalny, ze względu na ten pierwszy pokój.
Malowniczy resort jako całość, miła obsługa
Brak tarasu przy pierwszym pokoju, po zmianie pokoju taras wspólny; drzwi dzielą z innym pokojem
Polecam wszystkim lubiącym włoską kuchnię, włoski klimat
Miła atmosfera i obsluga Bardzo dobre jedzenie
Małe pokoje
Polecam wszystko tak jak w opisie. Jedzenie - molto bene.
Razem z partnerem spędziliśmy wspaniały tydzień w tym resorcie. Przede wszystkim przepyszne jedzenie oraz wino, które jest również bardzo zdradliwe bo mocne ale biorę to za wielki plus ;) Atrakcje, które są zapewniane przez cały czas takie jak joga, nauka tańca czy codzienne występy w teatrze. Jedynym minusem jest to ze wszystko jest w języku włoskim natomiast pokazy muzyczne wystawiane wieczorami brzmią nawet lepiej w tym języku ;) Obsługa słabo zna język angielski ale widać ze bardzo się stara i zawsze służy pomocą na tyle ile może. Blisko, około 10 minut pieszo piękna plaża na której nawet w sezonie nie ma tłumów a obok centrum miasta które ożywa wieczorami. Polecam i dla par i rodzin z dziećmi bo jak widziałam one też nigdy się nie nudziły ;)
jestem zadowolona z pobytu, przede wszystkim to spokojna miejscowość, nie było tłumów na plaży, woda czysta, jeśli nie było fali. jedzenie średnio urozmaicone, trochę brak w nim było serca; poz tym dla Polaków słodkie śniadanie nie jest priorytetem, ale dało się coś znaleźć. dużo owoców, co nie zawsze się zdarza. jeśli ktoś nastawia się na zwiedzanie to może być rozczarowany. możliwość wypoczynku, morskich kąpieli, słońce są podstawowymi zaletami tego miejsca; polecam
duży obiekt, ale nie odczuwa się tłoku, niskie budynki, jak sama nazwa wskazuje wioska; świetne miejsce dla rodzin z małymi dziećmi, basen doskonale nadaje się do zabawy dla dzieci;doskonały transport na plażę;
barak opisu składu podawanych sałatek, czy ryb. dla wegetarian utrudnienie, gdyż trudno zgadnąć, co jest w środku. personel słabo mówi po angielsku.
Przebywaliśmy z mężem od 18.06 do 25.06 widać było, że sezon się dopiero rozpoczyna gdyż nie było tłumów (co nam bardzo odpowiadało). Hotel idealny jako baza wypadowa do zwiedzania Zatoki Orosei z bajkowymi plażami (polecam wykupić rejs u Marco na terenie obiektu -w recepcji pokierują) , jak również do trekkingu po górach czy poznawania sardyńskich wiosek położonych w głębi wyspy. Sama miejscowość Cala Gonone typowo turystyczna bez klimatu środziemnomorskich miasteczek , aczkolwiek bardzo symptyczna. Sam hotel REWELACJA , jedzenie pyszne i jest go dużo , animatorzy przesypatyczni ( niestety animacje tylko po włosku ) , na pobliską plażę kursuje darmowa kolejka , jeżeli komuś nie chce się iść (około 1 km ) wystarczy, że poczeka 5 -10 min . Jednym słowem udane wakacje , na pewno jeszcze wrócimy w to miejsce.
Bardzo czysty , pięknie położony , fajny basen , pyszne jedzenie ,ogólne wrażenie bardzo pozytywne .
hmm ... może jedynie kiepski angielski personelu